Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Съгласен съм с bodzhov не трябва точно срещу "Левски" да се експериментира с включването на неопитни футболисти
Вто Май 02, 2006 12:04 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Рууни дебютира срещу Арсенал със страхотен гол,що Марто да не вкара един на говедата...не правя сравнения,но не е невъзможно,това е просто футбол...
|
Вто Май 02, 2006 12:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Рууни дебютира като резерва срещу Ман Юнайтед, ама за Евертън тогава играха Дънкан Фъргюсън и още 8 играча над 27 години. И освен това паднаха.
И ние имаме такъв пример, при това е пресен. Учудвам се, че никой не се сеща за Юлиян Гунчев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 02, 2006 1:35 pm |
|
 |
Borimirov№7
Току що регистриран
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 12:43 pm Мнения: 13 Местоположение: SOFIA-LULIN
|
MARTO STFANOV E MNOGO MO6TE NAPADATEL.OSVEN TOVA PREDI DA DOIDE V SLAVIA BESHE V LEVSKI
|
Вто Май 02, 2006 1:53 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Рууни дебютира като резерва срещу Ман Юнайтед, ама за Евертън тогава играха Дънкан Фъргюсън и още 8 играча над 27 години. И освен това паднаха. И ние имаме такъв пример, при това е пресен. Учудвам се, че никой не се сеща за Юлиян Гунчев.
На това момче най-голямата грешка в живота му бе, че вкара на "Левски" в един от много "мачове" с тях 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Май 02, 2006 2:05 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Учудвам се, че никой не се сеща за Юлиян Гунчев.
А наистина, какво стана с това момче?
Къде е в момента? Аз да си призная бях го забравил напълно.
Не може да вкараш два гола на ""Левски"" е два поредни мача и просто да потънеш в нищото. Освен, ако за това не ти помогне ръководството...
|
Вто Май 02, 2006 2:07 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
доколкото знам е бил в италия последно, но в последствие е прекъснал окончателно с футбола и е почнал да учи...
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Май 02, 2006 2:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
FeverNew написа: bodzhov_zv написа: Учудвам се, че никой не се сеща за Юлиян Гунчев. А наистина, какво стана с това момче? Освен, ако за това не ти помогне ръководството...
Юлиян Гунчев въобще не е случаен човек. Баща му, Илия Гунчев (не съм сигурен за Илия), беше на работа в клуба дълго време. До миналата година със сигурност, сега не знам... Бивш футболист е, а сега е треньор на млади футболисти. Та не вярвам някой от клуба да му е помогнал на Юлиян да направи нещо лошо с кариерата си. Сигурно е един от стотиците футболисти в чужбина, за които не се пише.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 02, 2006 2:18 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Юлиян Гунчев
Юлиян Гунчев в момента е студент в Равена и не играе сериозен футбол, ако не се броят мачовете му за университетския отбор на Равена...(ако играе там, де – щото някой нов Тоти може да е заел мястото)
|
Вто Май 02, 2006 2:25 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Тогава аз мога само да поздравя момчето, че е избрало учението пред футбола.
|
Вто Май 02, 2006 2:31 pm |
|
 |
|