Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Димитър Димитров - Каубоя
Кво мислите за тоз толкова рутиниран съдия с прескрасен поглед, особено за игра с ръка!!! Може да е глупаво да отварям тема за един рефер, ама според мен тва си заслужава! Изкажете мнение дали според вас ще беснееме пак като след Божията ръка на Гонзо, или този път няма кво да ги подпира!
Чет Май 04, 2006 2:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Когато българските съдии започнат да свирят на световни първенства, тогава и ние ще се класираме за Европа.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 04, 2006 2:54 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
ПЕДЕРАСттТ
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Чет Май 04, 2006 2:55 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
И това ще е скоро, нали?
Чет Май 04, 2006 2:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
mito00 написа: И това ще е скоро, нали?
Не знам кога ще е,но съдийството трябва да се оправи, щото то ни бута надолу.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Май 04, 2006 2:56 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: mito00 написа: И това ще е скоро, нали? Не знам кога ще е,но съдийството трябва да се оправи, щото то ни бута надолу.
Много си прав! Ноооооо, надеждата умира последна!
Чет Май 04, 2006 2:58 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Re: Димитър Димитров - Каубоя
mito00 написа: Кво мислите за тоз толкова рутиниран съдия с прескрасен поглед, особено за игра с ръка!!! Може да е глупаво да отварям тема за един рефер, ама според мен тва си заслужава! Изкажете мнение дали според вас ще беснееме пак като след Божията ръка на Гонзо, или този път няма кво да ги подпира!
В голяма грешка си млади ми приятелю- ръката на Гонзо беше при въздесъщия Иван Добринов-мача завърши 1-2 !!!
КАУБОЯ беше герой на няколко мача като главния беше 2-5 когато Илиан Стоянов го плю рита и щипа а нашичкия каза че нищо не е усетил !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Май 04, 2006 2:59 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Димитър Димитров - Каубоя
Стефан написа: mito00 написа: Кво мислите за тоз толкова рутиниран съдия с прескрасен поглед, особено за игра с ръка!!! Може да е глупаво да отварям тема за един рефер, ама според мен тва си заслужава! Изкажете мнение дали според вас ще беснееме пак като след Божията ръка на Гонзо, или този път няма кво да ги подпира! В голяма грешка си млади ми приятелю- ръката на Гонзо беше при въздесъщия Иван Добринов-мача завърши 1-2 !!! КАУБОЯ беше герой на няколко мача като главния беше 2-5 когато Илиан Стоянов го плю рита и щипа а нашичкия каза че нищо не е усетил !
Упс малка грешка, съжелявам! Ето уж съм млад, а вече не помня, извинявам се! Просто вчера чух някъв коментар по Тв, че тоя съдия бил свирил мача дет ни биха 2:1 и оттам съм се объркал! Моля за извинение!!!
Чет Май 04, 2006 3:02 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Знаете ли какво е Каубоя ??? Та вие не може да го видите 
Чет Май 04, 2006 5:20 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
КАЛбоя дано пак не опетни и оцапа футболистите!! То е ясно как ше свърши мача поне да не им помага! 
Чет Май 04, 2006 6:13 pm |
|
 |
|