Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Играч на мача Славия - ""Левски"".
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Глупости!
Пон Май 08, 2006 2:35 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аве ебати измишльотините! Драскат си квото искат!
Пон Май 08, 2006 2:52 pm |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Giovanni Speranza!!!
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Пон Май 08, 2006 4:29 pm |
|
 |
boyana
Току що регистриран
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 8:38 pm Мнения: 24 Местоположение: sofia
|
 Re: Гласуване!
matador написа: Глас за Димитър Рангелов! Отсъствието му се оказа най-важната промяна в отбора и благодарение на неговата липса Славия игра така добре! Pulni gluposti pishesh!!!......Vse edno.....Davam glas za celia otbor!!!Super biaxa!
|
Пон Май 08, 2006 5:42 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
matador написа: Глас за Димитър Рангелов! Отсъствието му се оказа най-важната промяна в отбора и благодарение на неговата липса Славия игра така добре!
Абе хахо- я се сопри- кат те дразни Рангелов си го пази за себе си ! Кво само лаеш като ученик !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Май 08, 2006 5:55 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
кюмюрджиев
|
Пон Май 08, 2006 6:59 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Сперанца!!!
Пон Май 08, 2006 7:17 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
boyana написа: matador написа: Глас за Димитър Рангелов! Отсъствието му се оказа най-важната промяна в отбора и благодарение на неговата липса Славия игра така добре! Pulni gluposti pishesh!!!......Vse edno.....Davam glas za celia otbor!!!Super biaxa! И аз искам за целия отбор ма неможе. matador гласувай за някой, който игра в мача C/\ABuCTA написа: Aз гласувам за Сперанца и Янко!  Ако искате зачетете гласа , ако искате изберете 1 от 2та все ми е тая! Супер играха целия отбор и това се дължи и на факта , че не спряхме да ги подкрепяме цял мач!
Айде ако му зачетете гласа на мен да ми зачетете за Янко и Пепи Кюмурджиев
Вто Май 09, 2006 1:03 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Янко Вълканов

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Май 09, 2006 6:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Ето какво казват правилата по казуса с гласуването:
Код: 1. Всеки регистриран потребител има право на един глас за един футболист, взел участие в мача.
Това е отговор на въпроса кои гласове ще бъдат зачетени. Бихме дали и по 100 точки на всички, но ще се създаде опасен прецедент и класацията ще загуби смисъл. Ако сега разрешим двойни и тройни гласувания, какво трябва да направим при категорична победа следващия път? По какъв критерий ще определяме кой мач е качествен и кой не е? Няма как да стане това, без да се обезсмислят всички тези гласувания и анкети.
|
Вто Май 09, 2006 7:16 pm |
|
 |
|