Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 1:05 am

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 Коментари след най старото столично дерби ! 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Пичове, знаете че не съм лицемер и затова ще ви го кажа направо:
В моите представи Славия е благороден отбор с благородна публика и хулиганщината хич, ама хич не ви прилича. Тоя наш шал, дето сте го запалили - като какви собствено се изживявате? Изгърбили сте сигурно некой малък, щото мене трудно ше ми вземете шала! Айде тия тийнейджъри, дето толкова се впечатляват от филми като FF или GSH да скочат на дебелите скинове от чорбата като са толкова големи мъже.
Иначе - снимките са хубави!

Сря Май 10, 2006 4:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
@Левскар:

Припомни ми глобата на УЕФА относно държането на вашата "невероятна публика" след еврокампания ви? Над 91 000 евро. Е, мерси - това сигурно е 1/4 от нашия годишен бюджет.

Ние не чупим седалки, които да мятаме по терена (при това, вие го правите дори и на собствения (!!!) си стадион), не хвърляме по 12-15 бомбички на мач и не чупим загражденията от любов към отбора.

Относно въпросния шал - аз така и не разбрах кога и откъде се появи. Факта, че от целия мач ти си запомнил шала, е красноречив - не ти се говори особено за двубой, в който ""Левски"" едва не загуби. Та за шала: това, че го изгорихме, какво значи за теб? Че сме вандали или идиоти? Цял мач вашата добродушна публика, която се беше настанила в "А" сектор, постоянно ни провокираше. Самото присъствие на левскари там е провокация. Както и да е.
Какви са последствията от горенето на шала? Ами аз много се радвам, че си забелязал, както и много хора от вашия форум (четох там, но не съм писал), че шала не го гориха дядовци на 80+ години. Да видят, че в "Славия" може и да сме малко, но сме единни и млади и можем да правим същите неща като вас. Но не ги правим. Това беше демонстрация. Така го приеми.

Призовавам и други да се изкажат относно шала.

Сря Май 10, 2006 6:33 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Шалът въобще не съм го забелязъл, защото си гледах мача, ей сега го виждам на снимките.
Относно това каква ни е публиката правиш грешка, като слагаш всички под общ знаменател - лично аз съм възмутен от мятането на металните пейки по стадиона. Впрочем целият сектор викаше по въпросните 10-ина човека, затова и в нашия сектор нашите се сбиха - част от публиката направи забележка на въпросните пикльовци, те пък решиха да скочат на бой.
На Герена не чупим, недей така - трябва ли да ти обяснявам, че стадионът е насип, почвата пропада, седалките се накланят и се чупят дори от 40-килограмово момиче, което не иска да чупи умишлено.
Бомбичките са ужасни и ако си чел форума ни, си забелязъл, че повечето от нас са против тях! Значи, ако сме 10 000 души на мач с чорбата, все ще се намерят 20 души, които ще правят проблеми. Твърде малко като процент, нали?
А примерът с УЕФА е крайно неуместен. Играйте и вие в Европа и ще видиш, че дебелите чичковци все ще намерят за какво да се заядат. Не че ни мразят, о не! Просто глобите са един от механизмите, от които най-богатата спортна организация в света печели, а по-малките отбори са най-лесната жертва.
ПОСЛЕПИС: Чупенето на заграждения е патент на другарите от Парка на свободата.

Последна промяна Левскар на Сря Май 10, 2006 7:09 pm, променена общо 1 път

Сря Май 10, 2006 7:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
да бе да ние хулиганите горим шал докато вие седите кротко отсреща и чоплите семки! а що червен плат е изгорен само вие си знаете и са за няколко конеца проблем. а вие от къде се снабдявате с шалчета дане би от кви бяха там дебелите скинове и вие лашкате хлапаци и после айде запалката! ако не горяхте и ако тва не е било правено никога разбирам ама сега..... :?

Сря Май 10, 2006 7:08 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Няма какво толкова да се обсъжда. Запален е и толкова. Левскар, с цялото ми уважение към теб, но тук не смятам, че си прав да ни съдиш. Не може да ни целят с бутилки, да ни псуват в собствения ни сектор и да седим мирни. Представи си аналогична ситуация на Герена? :roll:

А самия шал е взет от момче, което в последствие се оказа че е доста изявен интернет хулиган, колещ и бесещ всичко живо по форумите :oops:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Сря Май 10, 2006 7:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Формулировката за глобата от УЕФА не е за наложени парични санкции заради 20 фена, а заради цялата публика.
Не може да сте 10 000 и да не укротите 20.

Просто нас да обвиняваш в хулиганство и вандализъм, и при цялото мое уважение, е меко казано не на място.

Не го приемай лично, разбира се. В този форум поне аз мисля, че си добре дошъл да пишеш обективните си мнения.

Сря Май 10, 2006 7:12 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Добре, забравете тоя шал - към Февър ню още нещо имам да кажа!
Нали за футбол искаше да говорим? Ето на, не мисля, че "за малко не сме изтубили мача". Напротив, за малко не го взехме, щото Копи-Родопи изпусна положение, което и аз бих вкарал, помниш това положение в края на мача, нали? Вие се радвахте на равния, а не ние. Пък и с резултати стар левскар като мен трудно ще ядосаш. Нашата публика не прави трагедии от загубите или равните, ние не сме АПК, ние сме нормален отбор и е нормално да губим точки. Нашата психика не е червеноармейска, за да броим титли и точки, ние просто се радваме на играта, дай ни на нас идин финт на талантлив юноша на отбора и сме предоволни. При загуба няма "курви сте" или абсурдни въпроси като "Защо продадохме мача?"
Ето, есента паднахме от Литекс в мач, в който ги смачкахме, именно тогава свинемъдите ни дръпнаха със 7 точка, именно тогава 99% от левскарите видяха как ГУБИМ БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА, И ТО С ВЕЧНИЯ НИ И ОМРАЗЕН ВРАГ, но нямаше трагедии, нямаше конспиративни теории, нямаше скандали и обиди към треньор и отбор, напротив - РАДВАХМЕ СЕ, защото играхме добре срещу един от силните български отбори! Да, това ни прави велики!
Поздрав!

Сря Май 10, 2006 7:19 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Формулировката за глобата от УЕФА не е за наложени парични санкции заради 20 фена, а заради цялата публика.
Не може да сте 10 000 и да не укротите 20.

Просто нас да обвиняваш в хулиганство и вандализъм, и при цялото мое уважение, е меко казано не на място.

Не го приемай лично, разбира се. В този форум поне аз мисля, че си добре дошъл да пишеш обективните си мнения.

Остави формулировката бре, виж реалността! :) Ако 10 келеша внесат бомбички, какво е виновна цялата публика?
Прочее благодаря за комплимента :oops: и се надявам поне с маааааааалко да съм ви убедил, че левскарите не сме измет. В нашия форум веднъж едно момче изписа името на отбора ви с "Б" в следата и неколцина му се нахвърлиха :!: щото вие сте ни най-стария съперник и требва да ви уважаваме. Така че тва е!
ОТНОВО ПОСЛЕПИС:
Извинявай, май ти обърках ника. Тва май "Фивър" се чете!
Здраве да е!

Сря Май 10, 2006 7:25 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Повечето от старите слависти мразим ЦСКА и когато играете с тях сме за вас и то е ясно защо :wink:

Чет Май 11, 2006 5:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Altafini написа:
Повечето от старите слависти мразим ЦСКА и когато играете с тях сме за вас и то е ясно защо :wink:

Или поне беше така допреди 10-12 години, когато левскарите се самообявиха за врагове срещу всички и започнаха да се държат по такъв начин. Сега от година насам се смириха малко, постигнаха успехи и може полека-лека да се поуспокои положението.

Чет Май 11, 2006 5:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща