Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 17, 2025 8:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 ПРОТЕСТ! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Елени написа:
bodzhov_zv написа:
....Част от отговора се крие в понятието комерсиална цел и изнамирането й при тези деяния. В министерствата е пусната заповед всички файлове с нелегално съдържание да бъдат изтрити и гордо обявиха успех в това начинание. Е ли това укриване на доказателства за престъпна дейност? Значи всички министри, които са наредили това трябва дружно да бъдат събрани и вкарани в дранголника. Ако беше толкова просто колкото казваш нямаше да вземат подобни мерки.

НПК, ЗМВР и ЗАСП имат няколко противоречиви текста, а е сигурно, че специално в последните 3 случая са нарушени абсолютно всички процедури.

bodzhov_zv, допълнил си мнението си и моите реплики увиснаха :)

Ако това, което си написал е истина, то определението "скандално" звучи като комплимент. Колко е жалка картинката, колко е жалка и мен ме е срам, че съм гражданин на тази страна. Ще замълча ...

П.П. Къде твърдя, че нещата са прости? Ясно е, в живота 1+1 никога не е равно на 2

П.П.П. Хайде дай противоречивите текстове на законите и конкретизирай последните три случая - стана ми любопитно :)

Конкретизацията на противоречията в законите се извършват от юристите. Забелязал съм, че те ги конкретизират в едни доста луксозно обзаведени помещения, наречени кантори, а при нас са в едни луксозни кабинети точно на етажа на най- големия чорбаджия :D И в двата случая часовниците им тиктакат по доста комерсиален начин.Нито съм юрист, нито сме в такова помещение. :D Така че не мога да конкретизирам, питал съм- казали са ми. :D То е като да отидеш на доктор, после се лекуваш, защото той ти е казал :D Не можеш да конкретизираш кое как с лекарствата и симптоматиката. Интересува те крайния ефект.

И не, не съм едитвал мнението си. Тук нямам модераторски права и щеше да излезе черен надпис отдолу :Мнението е редактирано от ..... общо 1 път. Такъв надпис няма. :D

Чет Май 11, 2006 6:27 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Елени написа:
Да, в правовата държава законите важат за всички. Ясна ли е вече моята позиция? :)

Добре, аз предлагам да прекратим дотук поне засега, защото явно пишем едновременно и се получават такива разнопосочни реплики :D

Чет Май 11, 2006 6:31 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
Цитат:
Добре, аз предлагам да прекратим дотук поне засега, защото явно пишем едновременно и се получават такива разнопосочни реплики

Да, ще прекратя диалога с теб в настоящия случай, но не защото пишем едновременно, а защото усещам заядливи нотки в постингите ти ... мислех, че изказваме мнения по темата, а ти седна да обясняваш на кого как му тиктакал часовника ... Не, че те интересува, но моят спря преди години и сега си карам без часовник. Изобщо не страдам от това. :lol: :wink:

А що се отнася до така нареченото от теб "едитване" на мнението - 100% съм сигурна, че си го допълнил, защото първоначално ми бе отговорил само с две изречения :)
Надписа не е излязъл по простата причина, че към момента на твоята промяна все още моят отговор не е бил даден (писала съм го явно :) ) - това поне е обяснението в опцията "Въпроси/отговори" :wink:

Цитат:
Как да променя или изтрия мнение?
Освен ако не сте администратор или модератор, можете да променяте или изтривате само собствените си мнения. Можете да промените съобщенитето си като кликнете на бутона Промяна за съответното мнение. Ако някой вече е отговорил на мнението ви, в дъното на мнението ви ще се появи кратък текст, който индикира колко пъти и кога за последно сте променили мнението си. Ако никой не е отговорил на съобщение ви, този текст не ви показва. Този текст няма да се показва и ако администратор или модератор е променил съобщението (те най-вероятно ще оставят съобщение какво и защо са променили). Моля забележете, че обикновените потребители немогат да изтриват мненията си след като им е било отговорено.

Не би ти правило чест да ме хързулкаш по такъв плосък начин :lol:

Последна промяна Елени на Чет Май 11, 2006 6:56 pm, променена общо 1 път

Чет Май 11, 2006 6:42 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не виждам къде съм вложил заядливи нотки. Просто обяснявам, 1)че не съм юрист и 2) че в интернет не можеш да срещнеш компетентни мнения и правни съвети. Мнозинството от юристите се въздържат да дават такива без съответните компенсации. Това съм казал и съм употребил съответните емотикони, за да се разбира с какъв тон съм го казал.
ПП.
:lol: - "заядливи нотки"
:D - шега

Чет Май 11, 2006 6:56 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
За едитването...- виж твоя постинг
Код:
Последната промяна е направена от Елени на Чет Май 11, 2006 7:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Чет Май 11, 2006 6:59 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
ПП.
:lol: - "заядливи нотки"
:D - шега

Извинявай, грешно съм те разбрала - за мен емот. иконите по-скоро допълниха усещането за присмех от твоя страна.

Цитат:
За едитването...- виж твоя постинг
Код:
Последната промяна е направена от Елени на Чет Май 11, 2006 7:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Хех, човече, изобщо не споря с теб ... :)

Дай да пием по една бира :)

Последна промяна Елени на Чет Май 11, 2006 7:05 pm, променена общо 1 път

Чет Май 11, 2006 7:00 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Е аз по принцип не слагам много от тях, но в случая гледах внимателно да вложа емоции в думите си, за да не се тълкуват погрешно :D
За допълнението си права, явно съм натиснал бутона и след това съм го довършвал, но е станало без умисъл, щом дори не съм го усетил.

:D

Мир! Приятно ми е да си дискутираме, но за съжаление трябва да ставам вече...

Чет Май 11, 2006 7:04 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
МИР! :)

Чет Май 11, 2006 7:06 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Че досега война ли водихте? :lol:

Чет Май 11, 2006 7:14 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Ами, война - по-скоро си пораздрънкахме снаряжението, пък после си го прибрахме (тактически) :D :lol:

Чет Май 11, 2006 7:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3