Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:11 am

Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Колко бихте платили 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
При ефтините билети, които "НКС" осигурява за всеки домакински мач, няма оферта, която да бъде на практика изгодна.

Пет Май 12, 2006 3:15 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
еми, досега не съм виждал да продават оригинални екипи на някой отбор в българия. има само куча марка фланелки по 20-30 лв., дори и по евтини...
бих дал 60-70 лв само за 1 оригинална фланелка. бих дал 10-15 лв за календар, който да е по различен от сегашните обикновенни календари. няма как да са оригинални снимките, защ ото предста вям си колко време ше отнеме, ако продадът от реинджърс 30-40 хиляди карти. ще се снимат 1 год.билетите няма как да са по-изгодни от сега, ако ги включат към такъв пакет ще си взема.
общо давам 60-80 лв.

Пон Май 15, 2006 2:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
според мен лично , идеята е страхотна за българия и ще привлече значително повече хора на стадиона
човек би си казал,така и така съм дал пари ще се възползвам..по този начин независимо от сътресенията в отбора ще има фенове поне повече от това което е в момента
към цената може да се включат и гостуванията
(като бонус за желаещите при увеличение на сумата естествено),така нещата се олесняват до минимум
като цяло нещо от сорта:
домакински мачове да кажем + 30лв
гостувания + 60
екип 35лв(но оригинален и качествен..екипите на алабин примерно които са копия на оригиналите са на добро качество)
за календарите зависи между 1 и 10лв(като за 10 се очаква да е нещо уникално)
вижда се че фактора гостувания играе голяма роля но си заслужава
когато е в името на любимия отбор
та без гостуванията става дума за нещо от сорта на 50-75lv
с гостуванията мах 120

Сря Май 17, 2006 3:06 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За мен истинското в този момент е да се пуснат абонаментни карти за всички домакински мачове по 30 или 35 лв максимум. Както каза Стаев, това до някаква степен ще върне хората по трибуните независимо от резултатите.
Относно календарите и екипите, по-скоро мисля че биха натоварили и намалили продажбата. По-скоро си мисля за някакви символични подаръци към една евентуална абонаментна карта от 30-35 лв... календари (нормални), ключодържатели и прочие.

А това за гостуванията вече е напълно неизпълнимо

В момента тва, което говорим общо взето се побира в границите на научната фантастика, защото Дебелия едва ли някога би предприел подобна крачка, независимо че ще му донеса печалба, но дали подобни карти не могат да се направят от НКС? Срещу платен членски внос и 15 лв за карта (15 мача х 1 лв) да се дава подобна карта, която да играе ролята на билет. Струва ми се ефективно. Така забравения членски внос се подновява, а хората получават удобството да влизат на всеки мач без да се налага да купуват билети.

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Сря Май 17, 2006 5:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Zna4i, li4no bih dal 50-70 lv za takova 4udo :)
A sega da se obosnova : 30 lv za ma4ovete, i okolo 35-40 za flanelkite i za kalendara. Za men tova e 6to-gode razumna cena. Razbira se v blizkoto bude6te spored men mojem samo da me4taem za takova ne6to v na6eto purvenstvo, a i ako ima takova ne6to smqtam 4e cenite 6te budat dosta po-naduti ot tezi koito nie pi6em, no vse pak temata e nie za kolko ocenqvame tova udobstvo...

Чет Май 18, 2006 3:23 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
хехе...кви сте финансови акули не е истина:)
тая не може да стане в българия първо защото няма такава култура да се планира и да се купува нащо в пакет, българина си е върл индивидуалист и второ защото специално на славия такъв комплект биха си купили не повече от 200-300 човека...по 60 лв най-често чувана проектоцена сметнете коя фирма ще се занимава:)
иначе аз бих дал и 100 лв...сосбено аок екипите са оригинални и с моето име :P

Пет Май 26, 2006 6:26 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
не знам дали тук е мястото но някои знае ли къде може да се сложат име и номер на фанелката ..имам такава бяла дето ги продават в магазин4ето до стадиона и искам да и сложа номер 23 и име IVANOVICH :D
4УЛ съм 4е има няколко такива фирми ..
ако някои знае нещо по въпроса , моля да каже..

Вто Май 30, 2006 10:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
В "Бургелоф" мисля,че правят щампи,опитаи там.

Вто Май 30, 2006 11:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пич в магазин Сандекс слагат номера струва 2 лв на единичен номер и 4 на двоен,но щамповане на името качва доста цената към 10-15 лв,но ти си преценяваш,магазина се намира на Алабин в началото като се тръгне от площад Македония към съдебната палата,има и стари фланелки на Славия още със спонсора Софийски имоти
Успех

Вто Май 30, 2006 2:51 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Blagodarq Pi4ove :)
magazina na Alabin mnogo dobre go znam,dori tozi Sa6o,
koito mislq 4e i mu e sobstvenik mi e poznat..
ste otida oste tezi dni da si napravq flanelkata kakto iskam..
a si tursix i 6orti v magazin4eto na stadiona dnes na ma4a s "biroie" no lelkata kaza 4e nqma... :(

Сря Май 31, 2006 9:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2