Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 8:07 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ето това е славист, верно ако някой каже 1 лоша дума за него много ще ми падни в омите!!!

Нед Май 28, 2006 10:13 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Малшанс просто,надиграхме си чорбата дори с човек по-малко...браво на наще за сърцатата игра и затова че не спряха да играят...това ми харесва...евала на Митето за пореден път голям,дано и др играчи в отбора се понаучат от него малко и идват от време на време да ни поздравяват няма да е зле.

В сряда на естадиото мощна подкрепа в последния мач за сезона,па и някои ще черпат за значката :D

Нед Май 28, 2006 10:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Те феновете на Славия бяха 5 човека, хората се подготвят вече за Световните финали", коментира срещата Димитър Пенев. това изказване видяхте ли го :x :x

http://sportni.bg/?tid=40&oid=893971

The Rise of the poisoned Youth

Пон Май 29, 2006 12:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Днешният мач - точки. В края на шампионата половината са с картони, половина с травми. Имаме национални състезатели. Не можем да говорим, че стана добър мач. Рангелов (б.р Димитър Рангелов, нападател на Славия) нападаше повече, за да може да изпъкне да го видят мениджърите. 5-6 основни футболисти ги нямаше. Те феновете на Славия бяха 5 човека, хората се подготвят вече за Световните финали", коментира срещата Димитър Пенев.

Ето това не го очавах, не и от него! :( :( :(

Пон Май 29, 2006 2:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
dani_slavista написа:
Сега по евроком дадоха интервю с Митко Рангелов и го питат , "Отиде при агитката какво си казахте и той каза ,че може да сме малко , но ИСТИНСКИ и че ще продължи след всеки мач да идва при нас 8) 8) 8)

Евала!!! Иначе за мача: По-достойно на сегашния етап не може!
Аз съм доволен! :)

Пон Май 29, 2006 4:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aз го гледах на Пенев коментара , ми кво да ви кажа , къвто си е прост по принцип не съм изненадан. И на мен ми падна много в очите! А това за 5те човека го каза защото Петя го попита как агитката на Славия се чувала повече , чорбарите си били освиркали отбора. Абе и той да духа супата и тва е!

Иначе аз не мога да разбера защо на нашите трябваше да им изгонят човек за да почнат да играят?! Явно просто трябва да осетят, че няма за какво да играят , да се отпуснат и тогава почват да играят. Иначе и друго нещо не мога да разбера. Как защитата ни е съставена от ушким свестни състезатели , а правят такив смотани грешки?! Значи на мач ако не ни набутат поне 1 от статично значи не играе Славия! Пълна липса на синхрон просто! Следващия сезон просто трябва да поработят здраво и да почнат да играят както трябва!

Вто Май 30, 2006 9:21 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
С много погрешна тактика и не във възможно най-добрия ни състав играхме. Това не е оправдание, но беше една от причините за загубата.

Сря Май 31, 2006 6:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7