Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
немаше мое-твое при Станислав Танев и Страхил Димчев, Банев е друга бира и нещата много се промениха.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 30, 2006 2:12 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Вто Май 30, 2006 2:20 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
сигурно има впредвид, че преди играехме с берое съмнителни мачове, а сега не толкоз. аз поне така го разбирам. верно е. ще ги удушиме тея.
|
Вто Май 30, 2006 2:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
mito00 написа: Верно е заслужава го, евала на момчета, почти във всеки мач те играха на 100% и се раздаваха докрай, наистина, евала им правя!!!  Винаги ще съм горд, че съм славист, каквото и да става с отбора!!!
Ти си луд! Ако беше така нямаше да сме 7ми в момента айде моля ти се!
Вто Май 30, 2006 9:36 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
C/\ABuCTA написа: mito00 написа: Верно е заслужава го, евала на момчета, почти във всеки мач те играха на 100% и се раздаваха докрай, наистина, евала им правя!!!  Винаги ще съм горд, че съм славист, каквото и да става с отбора!!! Ти си луд! Ако беше така нямаше да сме 7ми в момента айде моля ти се!
Еми те се раздаваха, друг е въпросът, че не могат много! А и става въпрос само за втория полусезон!!! 
Вто Май 30, 2006 9:51 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Славия с титулярите, играе за шесто място
За разлика от някои други отбори Славия ще излезе с титулярите срещу Берое в последния си мач за сезона, съобщава “Тема Спорт”. Белите ще играят най-вече за престиж, като ще разчитат и на Локомотив (София) да победи Черно море, за да си върнат шестото място в крайното класиране. В състава се завръща Йордан Петков, който пропусна срещата с ЦСКА заради контузия. Това може да се окаже последният двубой с бяла фланелка на защитника, тъй като през юни изтича договорът му за преотстъпване от Самсунспор. Подобна е ситуацията и с юношата на клуба Димитър Рангелов, за когото е твърде вероятно да бъде продаден в чужбина през лятото. До екскапитана на младежките национали отново ще застане Мартин Стефанов, който ще замести получилия червен картон срещу армейците Тодор Колев. За футболистите на Берое пък мачът е последен шанс да постигнат победа като гост този сезон. След изтърпяно наказание на терена се връща капитанът Стоян Желев, но за сметка на това с контузия е друг основен защитник -Петър Колев. Надеждите на старозагорци да изтръгнат успеха се свързват най-вече с добрите изяви през пролетта на нигерийския вратар Беконо и с изобретателността в нападение на хърватина Виктор Списич.
|
Сря Май 31, 2006 11:00 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
mito00 написа: C/\ABuCTA написа: mito00 написа: Верно е заслужава го, евала на момчета, почти във всеки мач те играха на 100% и се раздаваха докрай, наистина, евала им правя!!!  Винаги ще съм горд, че съм славист, каквото и да става с отбора!!! Ти си луд! Ако беше така нямаше да сме 7ми в момента айде моля ти се! Еми те се раздаваха, друг е въпросът, че не могат много! А и става въпрос само за втория полусезон!!! 
Aми и за 2рия полусезон не може да става дума. Може да става дума само за мачовете с/у ""Левски"" и ЦСКА. Други мачове тоя полусезон нямаме. Само виж как играем на вскяко гостуване. По-зле аз не помня Славия.
Сря Май 31, 2006 12:28 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Цитат: По-зле аз не помня Славия.
При Жарко Оларевич? Първи период.
|
Сря Май 31, 2006 12:31 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
При Петъо Губчев също...
|
Сря Май 31, 2006 12:37 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Да бе при Кано Коцев !
Сря Май 31, 2006 4:12 pm |
|
 |
|