Автор |
Съобщение |
Gangsta
Луд за връзване
|
Не е ли по-добре да потърсим първо трениор, пък после играчи?
|
Чет Юни 01, 2006 10:26 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Тоя треньор няма да бъде сменен скоро. Изпълнява си всички поръчки човека за кво да го сменят?  Освен това за вече селски отбор като нашия си трябва и селски треньор...
Чет Юни 01, 2006 10:29 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Христо Петров и Диян Велков ги знам нямаме нужда от такива футболисти. Прав си, че първо добър треньор трябва да си намерим.
Чет Юни 01, 2006 10:47 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Тоя треньор няма да бъде сменен скоро. Изпълнява си всички поръчки човека за кво да го сменят?  Освен това за вече селски отбор като нашия си трябва и селски треньор...
Откакто Алиьошата ни е тренер,кои поръчки е изпълнил?
|
Чет Юни 01, 2006 12:28 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
C/\ABuCTA написа: Тоя треньор няма да бъде сменен скоро. Изпълнява си всички поръчки човека за кво да го сменят?  Освен това за вече селски отбор като нашия си трябва и селски треньор...
Ама то тоя нашия и за селски трениор не става...той си няма представа кой играч на каква позиция е играл до сега и си ги пуска както на него му скимне...може би както ги е сънувал
|
Чет Юни 01, 2006 12:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Доста по- добре води отбора от Хубчев. Има няколко постижения през сезона, които не бива да бъдат подминавани с лека ръка- вдигна отбора за броени дни през есента; справи се с напускането на най- добрите ни играчи (Благо и Веле) и даже отсъствието им не се усети; не допусна изненадващи загуби; вдигна отбора за мача с "Левски"; даде шанс на всички играчи, които не бяха контузени. Има и много недостатъци- стоим тактически зле в по- голямата част от игровото време; липсват заучените положения; играем примиренчески като гост...
Това е една голяма дискусия и затова разделям темата, защото в скоро време ще тръгне на различни страни и ще стане безполезна.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 01, 2006 3:16 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Чет Юни 01, 2006 3:31 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
и все пак играч като Янко Вълканов, който според още в цска играеше защитнит и на този пост стигна дори и националният отбор при този трениор не е играл 1 минутка в защита!
Вярно много хора ще кажат с такива играчи - толкова, ама ако някой по-опитен трениор водеше отбора, спокойно можехме да сме на мястото на локо сф
|
Чет Юни 01, 2006 6:16 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
не ми харесва андонов за треньор...не знам кво ги мотивира, ама само ми седи намусен по цял мач в грозния си анцуг край страничната линия...
пък и не съм видял една хитринка тактическа да приложи поне веднъж, играем все стандартно, скучно и сиво...
ама пък и не виждам кой би го сменил за без пари 
|
Чет Юни 01, 2006 7:04 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Gangsta написа: C/\ABuCTA написа: Тоя треньор няма да бъде сменен скоро. Изпълнява си всички поръчки човека за кво да го сменят?  Освен това за вече селски отбор като нашия си трябва и селски треньор... Ама то тоя нашия и за селски трениор не става...той си няма представа кой играч на каква позиция е играл до сега и си ги пуска както на него му скимне...може би както ги е сънувал
Ти левскар ли си бе, НИГА?
_________________ 100
|
Чет Юни 01, 2006 7:45 pm |
|
 |
|