Това,което наи-малко искахме - стана...
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
|
Чет Юни 08, 2006 1:14 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Хммммм- това което си мислех че ще стане стана- за съжаление !!! Че Ратко не е никакъв треньор не е- че грам тактика няма и това е така ! Но искам да кажа нещо- за да не се превръщаме в клонинг на говеждо чорбарския манталитет- на първия мач който води отново Славия аз ще отида с мисълта са ПОБЕДА и докато не ме убеди в обратното аз няма да викам против който и да е в моя отбор- от викане за оставки и мърморене просто ей така за да се отчита дейност- полза - никва ! Пък ако му дойде времето и той си го заслужи- което за съжаление очаквам пак ще извадим трансперантите " Ратко вън " !!!- дано да се лъжа  !!!
Еми момчета не ни остава нищо друго освен да видим какво ще стане първия есенен кръг. 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Юни 08, 2006 1:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Юни 08, 2006 2:18 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Стефан написа: Хммммм- това което си мислех че ще стане стана- за съжаление !!! Че Ратко не е никакъв треньор не е- че грам тактика няма и това е така ! Но искам да кажа нещо- за да не се превръщаме в клонинг на говеждо чорбарския манталитет- на първия мач който води отново Славия аз ще отида с мисълта са ПОБЕДА и докато не ме убеди в обратното аз няма да викам против който и да е в моя отбор- от викане за оставки и мърморене просто ей така за да се отчита дейност- полза - никва ! Пък ако му дойде времето и той си го заслужи- което за съжаление очаквам пак ще извадим трансперантите " Ратко вън " !!!- дано да се лъжа  !!! Еми момчета не ни остава нищо друго освен да видим какво ще стане първия есенен кръг. 
Да бе все едно не помниш какво стана миналия път. Аз пък казвам , че колкото по-скоро му покажем , че не е желан тук толкова по-скоро ще си тръгне и ще на прави възможно най-малко вреди. Защото той е точно един вредител. Все едно виждаш хлебарка в кухнята си и си казваш "Е докато не ми стъпи на храната няма да я убивам" ...
Чет Юни 08, 2006 2:28 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
"-РАТКО ВЪН"
Още от първия мач,ако ще и 5-0 да бием,не ме интересува,не ща това шибано говедо да ни е треньор!
|
Чет Юни 08, 2006 3:12 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Чет Юни 08, 2006 4:38 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: Стефан написа: Хммммм- това което си мислех че ще стане стана- за съжаление !!! Че Ратко не е никакъв треньор не е- че грам тактика няма и това е така ! Но искам да кажа нещо- за да не се превръщаме в клонинг на говеждо чорбарския манталитет- на първия мач който води отново Славия аз ще отида с мисълта са ПОБЕДА и докато не ме убеди в обратното аз няма да викам против който и да е в моя отбор- от викане за оставки и мърморене просто ей така за да се отчита дейност- полза - никва ! Пък ако му дойде времето и той си го заслужи- което за съжаление очаквам пак ще извадим трансперантите " Ратко вън " !!!- дано да се лъжа  !!! Еми момчета не ни остава нищо друго освен да видим какво ще стане първия есенен кръг.  Да бе все едно не помниш какво стана миналия път. Аз пък казвам , че колкото по-скоро му покажем , че не е желан тук толкова по-скоро ще си тръгне и ще на прави възможно най-малко вреди. Защото той е точно един вредител. Все едно виждаш хлебарка в кухнята си и си казваш "Е докато не ми стъпи на храната няма да я убивам" ...
Помня какво стана.... Но казах ти- взехме да придобиваме много от говеждо-чорбарския манталитет ! Аз отивам на мач- заради футболния отбор Славия, не заради треньора му или ръководството му- аз отивам на мач за да подкрепям Моя отбор а не за да псувам треньора или играчите- е ако този треньор и играчи петнат името на Моя отбор АЗ първи ще тръгна срещу тях и ще искам да се махнат- но преди всичко аз съм фен който иска да подкрепя отбора си, а колкото до това как ще се развие втория престой на онова мекере Радко само времето ще покаже...
Друг е въпроса че на нас и Марчело Липи да ни е треньор се някой няма да е доволен !!! Не ме разбирайте погрешно не защитавам тази сръбска лека жена но защитавам отбора си ! А си мисля че и той е ваш отбор...

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Юни 08, 2006 5:58 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Колкото е да звучи тъпо,
аз имам сензационното предчувствие, че този сезон ни предстои реализирането на дългоочакваното участие в Европа. Пари за селекция има, очевидно. Финансово не стоим зле. Венцито обяви, че се очаква да сме фактор. Такова изявление не е правил отдавна. Пък и не е нормално "Локо" Сф да играе в Европа, ние - не.
Очаквам промяна. Ще видите.
ПС> Оларевич не беше толкова трагичен през втория си период, колкото през първия. Дайте шанс на Ратко, поне първите 3-5 мача. Пък ако вземе и направи успешен дебют и реализира добри резултати срещу ""Левски"" и ЦСКА ще започнете да го уважавате...
Времето ще покаже...
|
Чет Юни 08, 2006 6:04 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
По принцип Достанич е постъпил много добре с изискването за поставяне на ясна цел от ръководството. Ясно е, че не сме отбор, който може да си позволи налагане на млади футболисти и юноши и същевременно да гони амбициозни цели като евротурнири. Не сме Аякс...
От изказванията на Стефанов и Достанич личи, че целта е евротурнири, след като и двамата говорят, че ще сме фактор в първенството и вторият период на Достанич ще е по- плодотворен и по- успешен. Сега в касата влизат по- сериозни суми и по принцип е правилно, че се търси по- скъп специалист и по- качествена селекция.
За Достанич е ясно, че не може да разчита на никакъв кредит на доверие и от него ще чакаме резултати веднага. От една страна той вече се провали веднъж, а от друга ние вече записахме 11 календарни години без Европа (2007-1996) и още един празен сезон ще дойде прекалено много.
Разчитам на това, че Достанич осъзнава, че това е последен шанс за неговата кариера като треньор въобще, и няма да си позволи провал. Венци Стефанов също осъзнава, че това е един от последните му шансове да си върне поне част от доверието на привържениците.
Славия, Достанич и Венци са притиснати до стената и това ни прави опасни. Разчитам на това и очаквам един успешен сезон. Крайно време е.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 08, 2006 7:38 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Дано да излезнете прави с тея прогнози
|
Чет Юни 08, 2006 7:57 pm |
|
 |