Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Нито пък аз, добре се включи в няколко мача :?

Пет Юни 09, 2006 12:05 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Трансферът на национала бил 90% сигурен.
Благой Георгиев е договорил преди два дни заплатата, която ще получава в Партизан. Източници от "Овча купел" заявиха, че трансферът на национала е на 90 процента сигурен.

"Има само някои детайли, които трябва да уточним относно сумата, която сърбите ще преведат в клуба. Но това са дребни неща", заявиха наши източници от Славия.

Междувременно се заговори, че "белите" може да продадат в чужбина и Асен Караславов. Защитникът е искан от "Левски", но не е изключено през новия сезон да заиграе в Швейцария или във втородивизионен германски клуб.

"Засега има само запитване за Асен. Липсва конкретна оферта", признаха от Славия.

Съб Юни 10, 2006 6:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия сменя вратар за защитник на Литекс

Славия е на път да направи поредния си трансфер това лято. Този път обаче няма да се стигне до продажба за стотици хиляди евро, а за размяна - вратар за защитник, пише “Меридиан мач”. "Белите" възнамеряват да предоставят правата на Армен Амбарцумян на Литекс, като на "Овча купел" пристигне младият защитник Мартин Ковачев. Ковачев бе привлечен в града на люляците от "Спартак" (Вн), а Амбарцумян бе несменяем титуляр на вратата на най-стария столичен клуб. През новия сезон обаче за №1 се спряга бившият младежки национал Емил Петков. С това селекцията на Славия няма да приключи. "Белите" се събират за първа тренировка на 26 юни, а дотогава трябва да бъде подписан договорът с новия треньор Ратко Достанич. Сърбинът най-вероятно ще освободи още играчи, като се очаква и да доведе нови на „Овча купел". В момента бившият помощник на Славолюб Муслин в "Левски" и старши-треньор на Цървена звезда гледа видеокасети с мачове на Славия от миналия сезон. С началото на подготовката той трябва да обяви състава, с който ще играе следващия сезон. Очаква се в треньорския щаб на „белите" да се включи негов сънародник, който да отговоря за физическата подготовка на футболистите.

Не ми изглеждат много добре тези неща...

Черно море и Славия искат Жеков от Нафтекс

Черно море u Славия проявяват интерес към защитника на Нафтекс Станислав Жеков. Цената, която шефовете вече обявиха за подписа на футболиста, е 100 000 евро.

Нед Юни 11, 2006 10:02 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Нито пък на мен. Не ни трябват тия, Емо Петров е много по-слаб вратар от Амбарцумян.

Последна промяна lureno19 на Пон Юни 12, 2006 11:37 am, променена общо 1 път

Нед Юни 11, 2006 10:37 am
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
За Мартин Ковачев мога да кажа само добри думи. Когато играеше във Варна го искаха ЦСКА и "Левски", но Литекс ги надцака и те много съжаляваха. По принцип е добре, че го взимаме. Добре е, че сме се насочили и към Слави Жеков. Обаче пак се говори за защитници, а това не е добре, защото означава, че ще освободят някой от сегашните. Караславов може да отиде в Швейцария или Втора Бундеслига. Щом и чорбата засилва Хидиуед в Аугсбург, значи бедните в Германия имат интерес към наши играчи.
Армандо е добър вратар, но в много от мачовете прави грешки. Не е постоянен. За Емо Петров не мога да кажа нищо, защото игра само 20 минути през сезона, при това не съм го наблюдавал. За 20 минути е трудно да се правят заключения, а би трябвало вече да има развитие при него от предишните сезони, когато му бележеха голове от 40- 50 метра.
Трябва ни голаджия, който да е добър поне колкото Колев.
Харесва ми, че тази година спрягаме известни имена за селекция, а не чакаме арбитражите. Засега само това мога да кажа.

Нед Юни 11, 2006 2:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
lureno19 написа:
Нито пък на мен. Не ни трябват тия, Емо Петков е много по-слаб вратар от Амбарцумян.

абе не е баш така...Армандо е гола вода....време беше да се даде шанс на Емо....така и така следващия сезон се борим зя 10-12 място

Нед Юни 11, 2006 7:40 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Вратар без опит, няма да се учудя ако му вкарат в някой мач 5-6 гола. Да не забравяме, че и Фугата също се връща. Ако привлечем Мартин Ковачев и Слави Жеков ще трябва да продадем двама от сегашните защитници. Голаджия задължително след напускането на Митко Рангелов, трябва ни и някой халф.

Последна промяна lureno19 на Пон Юни 12, 2006 11:58 am, променена общо 1 път

Пон Юни 12, 2006 11:39 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е стига де,може да иска да се докаже момчето,нека го видим първите мачове как ще се справи,плюс това не е 100% сигорно,че Армандо се маха.

Пон Юни 12, 2006 11:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Спаред мен, тва, че взимаме много защитници въобще не е на добре! Не знам кво ще става, ама принципно искам Славия да играе атакуващ и красив футбол, а не защитен и накъсващ играга! Тва, ако е идея, за да ъдем фактор в следващото първенство здраве му кажи! Венци кво си мисли, че всеки мач ще бием с по 1:0! Хаха, да да!!

Пон Юни 12, 2006 12:32 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
е стига де,може да иска да се докаже момчето,нека го видим първите мачове как ще се справи,плюс това не е 100% сигорно,че Армандо се маха.

Видяхме го него, ако някой ще се доказва по-добре да е Димитър Симеонов

Пон Юни 12, 2006 1:26 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Следваща