Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 1:12 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Това,което наи-малко искахме - стана... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ха ха ха Не приятелю не ти се карам- просто ти почна много рязко за това и моето мнение беше в по рязък стил 8) иначе - Да всеки си е с мението, и да ако този осере пак нещата аз пръв ще почна да го псувам и ще дойда на твоето мнение - но не е тва въпроса !!!

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Юни 11, 2006 12:34 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз пък се надявам да не съм прав и аз да дойда на твоето мнение , но за съжаление това е по-малко вероятния изход на нещата.

Нед Юни 11, 2006 12:41 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз мнението за Достанич съм си го казал още преди да стъпи на Овча Купелтук. Тогава всички ме охулиха и убеждаваха какъв специалист е.:D
Тук пък съм пуснал първия
вот на доверие към него и пак резултатите от анкетата са почти 50:50. Да напомним, че към датата на откриване на темата, Достанич вече беше опропастил шансовете за турнири и доигравахме сезона. Значи половината от нас са виждали нещо положително в работата му.
Вижда се, че Достанич не ми е симпатичен. Но викам този път да не изпреварваме събитията и да видим какво ще направи, пък тогава да полемизираме колко е тъп и некадърен. Много е рано 2 месеца преди сезона ние да сваляме гарда и да черногледстваме. Как да очакваме футболистите да се готвят на спокойствие и да направят усилия за добро представяне, ако отсега ги заринем с негативизъм? Ясно е, че Венци Стефанов няма да си промени решението и поне до Нова година ще сме с Достанич на пейката...За добро или лошо... Надявам се да е за добро.

Нед Юни 11, 2006 2:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
По принцип Достанич е постъпил много добре с изискването за поставяне на ясна цел от ръководството. Ясно е, че не сме отбор, който може да си позволи налагане на млади футболисти и юноши и същевременно да гони амбициозни цели като евротурнири. Не сме Аякс...
От изказванията на Стефанов и Достанич личи, че целта е евротурнири, след като и двамата говорят, че ще сме фактор в първенството и вторият период на Достанич ще е по- плодотворен и по- успешен. Сега в касата влизат по- сериозни суми и по принцип е правилно, че се търси по- скъп специалист и по- качествена селекция.
За Достанич е ясно, че не може да разчита на никакъв кредит на доверие и от него ще чакаме резултати веднага. От една страна той вече се провали веднъж, а от друга ние вече записахме 11 календарни години без Европа (2007-1996) и още един празен сезон ще дойде прекалено много.
Разчитам на това, че Достанич осъзнава, че това е последен шанс за неговата кариера като треньор въобще, и няма да си позволи провал. Венци Стефанов също осъзнава, че това е един от последните му шансове да си върне поне част от доверието на привържениците.
Славия, Достанич и Венци са притиснати до стената и това ни прави опасни. Разчитам на това и очаквам един успешен сезон. Крайно време е.

По изчерпателно ситуацията не може да се опише. :D

Пон Юни 12, 2006 10:31 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Съгласен съм за Джамбазки, добре се справяше. Даже си спомням, че разни говеда и чорбари много се учудиха като го сменихме, да не кажа че се изкефиха.

Пон Юни 12, 2006 11:36 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много правилно е всичко, което казваш! Аз също се надявам нещата да се оправят и Славия да отиде, където и е мястото - в елита на България!!! :)

Пон Юни 12, 2006 12:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Достанич подписва в петък

Новият треньор на Славия Ратко Достанич ще подпише в петък договор с клуба.
За тогава е насрочена среща между сърбина и президента на "белите" Венцеслав Стефанов.
Достанич ще парафира контракт за 2 години, в който ще има опция за продължаването му с още една.
От ръководството на най-стария столичен клуб не уточниха месечната заплата, която ще получава наставникът. В момента футболистите на Славия са във ваканция, а сърбинът ще ги изведе за първа тренировка на 26 юни.

Вто Юни 13, 2006 3:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
molq vi ne go vdigaite toq djambazki na piqdestal,piqnica-trenior nqma
ne sa suvmestimi dvete ne6ta,puk i vs znaem 4e tova be6e evtiniq variant sled kato provalqhme sezonite da gi dovur6im

Чет Юни 29, 2006 4:59 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Кой го вдига на пиедестал бе? И той правеше грешки, но при него си бяхме по-добре от тези които дойдоха след Кано.

Пет Юни 30, 2006 1:24 am
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ратко Достанич: Заменям Славия само за Реал

Невиждана любов към българското демонстрира Ратко Достанич при завърщането си в Славия вчера, пише "7 дни спорт". "За мен тук не е чужбина", допълни сърбинът. "Важно е, че мога да работя спокойно с млади футболисти. За да съм честен, ще ви призная, че ако ме бяха поканили от Реал, щях да откажа на Славия", призна Достанич.

Вто Юли 04, 2006 11:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща