Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 25, 2025 11:22 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Следваща
 World Cup 2006 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Съвсем очаквано, ПортуКалия си взе своето и май почти 100% си осигури място в осмин-финалите! Аз също мислех, че Мексико и Иран ще завършат Х, ама не стана, иранците се бяха затворили добре второто полувреме, но една грешка ги изяде тотално!!!

Пон Юни 12, 2006 10:23 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За днес:
АВСТРАЛИЯ - ЯПОНИЯ - японците имат повече опит,но пък австралииците сигорно ще искат да вземат задължителни 3 точки при първото си участие на Мондиала.Имат няколко добри футболисти,но самураите не са за подценяване.

САЩ - ЧЕХИЯ - тук очаквам изненада,Чехия според мен ще се представят доста слабо на това световно,въпреки че имат доста стоиностен отбор.Хамериканците не са кои знае колко,но мисля,че са способни за да поднесат някоя друга изненада.
Трябваше да вземат Фреди Аду на световното,доколкото знам,тои е натурализиран американец,но не знам защо не са го взели на мондиала.

ИТАЛИЯ - ГАНА - Форца Италия!
Време им е да се стегнат,защото напоследък са доста колебливи на големите турнири.Освен много тичане,не вярвам Гана да направят нещо повече.Не изключвам изненадата,но италианците едва ли ще си я позволят.

Пон Юни 12, 2006 12:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Голям треньор имат кенгурата,направи две смени и в общи линии с това промени изхода на мача.Много,много слаб Хари Кюъл,според мен не трябва да започава титуляр,въпреки че е капитан.
Ако Япония си бяха вкарали положенията,можеше да победят без проблем.
Добър мач стана.

Пон Юни 12, 2006 5:07 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Страшен мача стана, много се радвам за Австралия и по-конкретно за гола на Джон Алойзи. Евала на Гус Хидинк за стратегическите смени. Правдата възтържествува след съдийския гол на Япония.
Браво на "кенгурата"!

Пон Юни 12, 2006 5:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Супер мач стана! Много му се накефих! Еххх да можеше и Славия да прави такива обрати понякога!!! :cry: :cry: :cry:

Пон Юни 12, 2006 7:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Току що стана 3:0 за Чехите! Яко ги мажат европейците, обаче и щатите показаха някой хубави неща! Остават 10мин, а по-доволен не мога да бъда от този мач! Дано да има повече такива като Австралия-Япония и САЩ-Чехия!!! :) :) :)

Пон Юни 12, 2006 7:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е няма такъв боклук като тоя съдия на Италия-Гана чиста дуспа за Гана не даде :evil: :evil: :evil:

The Rise of the poisoned Youth

Пон Юни 12, 2006 10:41 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Така или иначе 2:0 за италианците. При онова положение в началото на второто полувреме нямаше засада на Италия.

Пон Юни 12, 2006 11:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
dani_slavista написа:
Е няма такъв боклук като тоя съдия на Италия-Гана чиста дуспа за Гана не даде :evil: :evil: :evil:

Хахахаха,кажи на Сашо Диков да спре и да върне да видиш колко е била "чиста" тази дуспа...уникално слаби съдии,Сами Куфур едва ли не счупи крака на Якинта,в последствие се разбра,че е имало засада,за която знаеха само страничния и главния,нито му се даде картон на негъра,нито нищо.

Форца Италия!

Пон Юни 12, 2006 11:58 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Японците показаха една слабост от контролите- позволяват обръщане на резултата в последните минути на мача. Така стана и срещу България, и срещу Германия в подготовката. Япония и Австралия ще бъдат пълнеж в групата, стига хърватите да не направят някое самоубийствено представяне. Италия и Чехия взеха своето без много да се напъват. Пишман- специалистите се скъсаха да повтарят колко стар и бавен отбор е Чехия, но се видя, че такова нещо няма. Чехия игра най- силно от всички отбори, които видяхме досега. Американците са приятен отбор, но класата на чехите не им позволи да покажат нещо повече от майсторство в играта в линия и изкуствените засади. Е, и един много добър удар. Жалко за Колер, дано успее да се възстанови бързо. Росицки има шанс да стане един от най- добрите на състезанието.
Италия си би без да се напъва. Прави впечатление, че отборите, водени от екс-югославски специалисти, играят демодиран футбол и без ясна тактическа концепция за съответните мачове. Това си пролича във всички мачове досега и особено при ганайците и иранците. Учудващо е, че толкова страни залагат на специалисти от бивша Югославия. Явно тази треньорска школа е към залеза си.
В групата всичко е ясно. Борбата за първото място ще е голяма, защото Бразилия най- вероятно ще заеме лидерската позиция в другата група. По принцип бразилците никога не избират съперник и най- много в третия мач да заложат на резервите, които пък ще гледат да се докажат. Не вярвам чехите и италианците да не искат да избегнат сблъсък с един от фаворитите в толкова ранна фаза. Отборът, който избегне Бразилия, ще попадне в много лек поток и ще има огромен шанс за четвъртфинал с удобен съперник.
Току що заложих на Бразилия, Корея и Франция. Имам леки съмнения за Корея- Того, но не вярвам треньорската криза при африканците да не окаже пагубно влияние върху отбора.

Вто Юни 13, 2006 5:54 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Следваща