Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 12:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща
 World Cup 2006 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Е днес всички мачове бих казал си излезнаха както се и очакваше !
Еквадор победи закономерно Коста Рика с категоричното 3-0 ,обаче лошото е че получиха лоши травми 2-3-ма футболисти от Еквадор !Дано се възтановят за мача с швабите :evil: Тогава очаквам доста интересен мач :)
Англия и Швеция с голяма мъка си спечелиха мачовете ! Този Крауч днес бе просто отвратително слаб на терена не знам как Ериксон не го извади от терена ,но с този гол успокои Англичаните ,а 2 гол на Стиви бе доста добър !
Шведите с мъка и те надиграха Парагвай и мисля ,че и в тази група е 100 % ясно кой ще е 2-ят отбор след Англия на 1/8 финалите 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Юни 15, 2006 11:01 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Днес всичко стана според очакванията. Дори развитието на срещите стана според очакванията- категорична победа за Еквадор, късни голове за Англия (в интерес на истината аз очаквах само 1 в стопидж тайма на второто полувреме), победа за Швеция с 1:0. Да видим какви ще бъдат осминафиналните двойки. Интересното е, че това ще се реши в директни двубои между класиралите се отбори. Очертават се и два безсмислени двубоя в тези групи, като с това не искам да обезценявам тотално шансовете на ТТ, но то си е ясно, че няма как да ударят Парагвай с много голове.
Пускам победи за Аржентина и Мексико и 12 за Холандия- Кот д`Ивоар.

Чет Юни 15, 2006 11:11 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Този Крауч днес бе просто отвратително слаб на терена не знам как Ериксон не го извади от терена

Извади партньора му, който бе двойно по-слаб.

Чет Юни 15, 2006 11:12 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Всъщност Крауч раздаде доста добри пасове през цялото времетраене на срещата и отправи един опасен удар през първото полувреме, който беше много сходен с головия. Пак направи много нарушения в атака и отправи селски завършващи удари, но свърши и доста черна работа напред. Истинското оживление в играта се дължеше на Ленън, който много активизира играта по фланговете и разнебити синхрона в играта на тринидадците.

Чет Юни 15, 2006 11:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://slavia.4.forumer.com/index.php?showtopic=966

Малко снимки от Бразилия-Хърватия.

Пет Юни 16, 2006 12:31 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Невероятни снимки 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Юни 16, 2006 2:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аржентина на ходом победи с 6:0 смешните ни съседи.На 1/8 финалите Меси ще е титуляр, което значи, че Аржентина ще са още по-сериозен отбор от сега.А сърбите рагични.Лидерите на отбора - Саво Милошевич, Кежман и Деян Станкович не направиха нищо.Ако тяхната игра не върви е нормално и отбора да не върви.Представям си пресата в Сърбия и Черна гора какво ще ги направи.

Пет Юни 16, 2006 5:06 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Аз си мисля ,че сърбите имат някви проблеми по-между си и за това се получи такъв резултат ! Обърнахте ли внимание накрая колко се играеше всеки искаше да се отърве от топката :? Кофти ми стана за тях защото съм го виждал и такова нещо и в моят любим БГ отбор ! :?

Пет Юни 16, 2006 5:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като ги гледах сърбите си казах, че нашето представяне на Евро 2004 не беше толкова зле! :?

Пет Юни 16, 2006 11:56 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За сърбите си стана традиция да се представят по такъв начин. Още в първия мач си пролича, че играят демодиран футбол- статичен и безидеен. Югославските успехи на клубно и национално ниво се дължаха предимно на хърватите. Сега Хърватия е наследник на югославската школа, а Сърбия на статистиката. Нищо необяснимо в представянето.
Аржентина още смъкна коефициента си за титла и се утвърди на втора позиция сред фаворитите. На практика им отмениха чист гол, а и имах усещането, че могат да вкарат колкото пъти си поискат.
Нищо изненадващо не се случи и в другия мач от групата. Африканците са приятен отбор, имат много силни единици, но като цяло играят наивно. Ако се вразумят и сменят Анри Мишел, ще станат истинска заплаха за всички фаворити на ЮАР2010.
Аржентина и Холандия очаквано се класират. Интересно дали ще се борят с пълни сили за първото място или ще съхранят висящите с картони футболисти.
Изненадата дойде на Мексико- Ангола. Добра игра на африканците, но май по- голяма заслуга за това хиксче имат мексиканците и вероятното подценяване на срещата от тяхна страна. Сега се получава така, че и двата мача от 3 кръг ще бъдат интересни.
За утре съм заложил на Италия, Чехия и Португалия. Гана е способна да изненада чехите, които ще са без Колер и Барош, но всеки в тима може да бележи и не бива да се отдава чак такова значение на отсъстващите.

Съб Юни 17, 2006 2:02 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Следваща