Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 1:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща
 World Cup 2006 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дайте мнение за утрешните мачове,смятам да пусна Х хендикап на Того-Швейцария,но някои да даде инфо дали Того ще играят и ще се хвърлят в тоя мач?
Испания мисля,че няма да има проблеми с Тунис и е едно 2-3 гола в мача може да има
Саудитска Арабия-Украйна,тука се мисля че ще е изненадата,Украйна са в шок,пък саудитите при победа им се отваря шанса да играят на осминафиналите,но Украйна няма да се предаде без бой мисля Х.

Я дайте и вие мнение :?:

Нед Юни 18, 2006 8:04 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Днес определено Хърватите си го начукаха и то много здраво ,но те са си виновни ! Толкова слаби отдавна не са били .Бяха пълна трагедия и като пропуснаха шанса да вкарат дузпа съвсем им стана черен деня ! Японците и те могат да съжаляват за пропуснатите възможности !
Бразилците съвсем закономерно победиха Австралия и се класираха на 1/8 финалите без да се напрягат ! И днес ми хареса играта на Австралийците ,които определено заслужават повече да играят на 1/8 финал от Хърватите и то ще си проличи последният мач между 2-та отбора !Австралия е в по-добра позиция ,защото Бразилия не ми се вярва да падне от Японците ,а Австралия ги остройва и Х срещу Хърватите !!!
Това бе днес поредната изненада между отборите на Франция и Южна Корея ! Мисля че все пак бяха малко ощетени Франчулята като не им бе зачетен този гол на Виера и можеше съдията да свири дузпа при тази игра с ръка на футболист от Азия ! Бартез за пореден път се доказа ,че не заслужава титулярното място в отбора и съвсем нормално е публиката да го усвирква ! Няма да се учудя ако видим пак Франция да не мине групите както миналото Световно Първенство !!!
Утре вярвам ,че Украйна и Испания ще си вземат мачовете срещу тези резаци :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Юни 19, 2006 12:26 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
В последните няколко часа гледах мачовете от последните 2 дни на запис... Най- накрая разбрах какво е имал предвид производителят като е вграждал функциите play speed x2 play и speed x4 :D
Мачовете Мексико- Ангола, Португалия - Иран, Хърватия - Япония, Франция - Корея, бяха рядко тъпи и лишени от достойнства. Не подхождаха за световно първенство и въобще не заслужават коментар според мен.
Чехите загубиха заслужено от Гана. Мисля, че отсъствието на Колер и Барош си каза тежката дума, защото халфовата линия тръгна да компенсира в атакуващ план, а физически мощните ганайци само това чакаха, за да я разкъсат.
САЩ и Италия направиха добър мач. Съдията беше перфектен. Червените картони въобще не подлежат на съмнение. Правилно не зачете гола на Бийзли, защото играчът, който първоначално беше в пасивна засада, посегна да ритне топката и, въпреки че не успя да играе с нея, заблуди Буфон, който направи крачки в страни. Може да има претенция единствено за играта с ръка на Неста в наказателното поле, но тя не беше съзнателна и такава дузпа може да свирят само за ""Левски"", ЦСКА и Рилецо. Всъщност, и Арина въобще не говори за това положение, а той не е човек, който ще изпусне възможността да отбележи подобно нещо.
САЩ потвърдиха мненията, че са класен отбор. Ако извадят равностойни смени на наказаните, като нищо могат да опукат Гана и да чакат Италия да бие Чехия. Няма да е незаслужено който и да продължи от тази най- заплетена група.
Бразилия също не показа и 10% от възможностите. Отново изходът от срещата беше ясен през всичките 90 минути. Заслужават внимание няколко добри отигравания и най- вече пасът на Роналду към Адриану. Повлиян от предишните 7-8 мача от световното, мислех, че ще стреля или ще изсипе безцелно някоя висока топка в пеналтерията, той обаче подаде брилятно през четирима австралийци и на практика реши мача.
Ще се радвам Бразилия и Австралия да продължат, защото Япония и Хърватия не показаха, че заслужават.
Коефициентът за Того- Швейцария е много нисък. Там очаквам победа за Швейцария, но ще залагам само за отделни компоненти от мача.
Същата работа е и при Испания- Тунис. Ще заложа за победа на Испания, 1 на първо полувреме- краен резултат и на 2 или 3 гола в мача.
Саудитска Арабия- Украйна- твърдо за украинците.

Пон Юни 19, 2006 3:16 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз мисля, че Того ще последва примера на Гана и ще постигне победа! Тва африканските отбори са много сериозно нещо! Испания и Украйна ще си вземат победите мисля!!! :)
Иначе петлите вчера - нямаше по-смешен отбор! Много са зле - очаквам след края на световното големи промени в френския отбор!

Пон Юни 19, 2006 7:11 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Значи до колкото си спомням ( говоря за Световното от 94 насам) винаги отбор от африка е стигал до минимум 1/8 финал ! Така че не ми се вярва тази година да не стане ! С най-големи шансове е Гана и след това може би Тунис и Ангола ,но имат тежки програми ,пък и днес не сме видяли 2-ят мач на Того ! 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Юни 19, 2006 9:07 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1986 - Мароко - 1/8 финал - 0:1 от ФРГ
1990 - Камерун - 1/4 финал - 2:3 от Англия
1994 - Ниерия - 1/8 финал - 1:2 от Италия
1998 - Нигерия - 1/8 финал - 1:4 от Дания
2002 - Сенегал - 1/4 финал - 1:2 от Турция

Пон Юни 19, 2006 11:59 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Сега е ред на Гана и Того :wink:

Пон Юни 19, 2006 12:06 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jim^Morrison написа:
Сега е ред на Гана и Того :wink:

Еееееее някой на мойто мнение! Разгеле! Лошото обаче е, че Того отпаднаха след днешната загуба с 1:0 от гадните швейцарци!!! :( :( :(

Пон Юни 19, 2006 7:03 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Вчера видяхме три закономерни победи на фаворитите в двубоите. Никаква изненада. За пореден път. Впечатляващ обрат на Испания, мощна игра на Украйна, ефективни швейцарци.
Днес почват мачовете от третия кръг в групите.
Германия най- вероятно ще победи Еквадор. Ако не успее, ще наблюдаваме интересен мач между Англия и Швеция, който почти сигурно ще завърши с поредна загуба на Ериксон, който пък по традиция се представя неуспешно срещу Швеция. Англия ще иска да избегне Германия, но тамошните анализатори смятат, че Еквадор е далеч по- опасен и припомнят, че напоследък Англия най- често е елиминирана от южноамерикански тимове.
Другите два мача в групите са за престиж. Коста Рика и Тринидад вече оставиха приятни впечатления, а Парагвай и Полша ще се стремят да измият срама от слабото представяне, защото са отбори с традиции и претенции.

Вто Юни 20, 2006 5:24 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Без проблеми 3:0 за Германия срещу тия смешки :lol:

Вто Юни 20, 2006 7:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Следваща