Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:42 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Концерта на 50 сент в Несебър... 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Е със сигурност не беше пълен, според мен имаше около 5-6000 души, в "Труд" пише 7000...
Шоуто обаче беше на макс!

я..ти да не си ходил??? :shock:

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Пон Юни 19, 2006 8:53 pm
Профил YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Да, ходих.

Вто Юни 20, 2006 12:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз ходих. :) Ако някой ми беше казал преди 7-8 години , че ще ходя на рап концерт щях да му се изсмея в лицето :lol: Обаче концерта беше лууууудница! Устата подгряваше. Тоя идиот направи ако не и по-добро шоу от 50 ! Накрая излезе с 2 дръпнати които му танцуваха в скута и почнаха бавно да се събличат и накрая останаха по цици. А момичетата бяха богини. Целия стадион полудя. Хора имаше бая , но си мислех , че ще се съберат повече. Вярно след това 50 го чакахме 30 мин , но си заслужаваше. И мога да ви кажа , че обърна доста голямо внимание на публиката. Базикаше се с некви мацки , с некъв пич , дето не спрял да прегръща гаджето си , хвърли 2 шапки и кецовете си :D Песните бяха лудница , а това , че пусна на други рапъри песни беше докато отиде да се преоблече за 2-3 мин кво толкова , пък и аз се кефих! На тоя пич не знам какъв концерт , на който той трябва явно да бъде на сцената за да бъде доволен. А като го казах това по едно време на сцената се качи някъв дребус на около 9 години и 50 го предърна каза нещо, но не помня какво и го пита на английски как се казва и малкия - Мишо :lol: смеееех и всички почнахме да му пляскаме на малкия Мишо , който си слезна. А Оливия има към 5 метра крак :lol: и много яко си пее. Изглежда по-добре на живо отколкото в клиповете :lol: Абе шоуто беше ненормално! Не съжалявам за нито 1 цент от 40-те лева, които дадох 8) :lol:

Сря Юни 21, 2006 3:08 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Имаш ли снимки или видео от концерта?

Сря Юни 21, 2006 3:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не, а ти?

Сря Юни 21, 2006 3:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
на Бъста Раимс някои ходил ли е,или има ли някво инфо за концерта му?

Сря Юни 21, 2006 3:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Принципно и аз доста неочаквано го реших, но ме навиха и изкарах едни невероятни два дена и 1/2 в Несебър!
Излезе ми доста евтино, понеже пътувахме с Опел Корса, която е на газ и разделихме сумата на 4 - толкова бяхме общо в колата. Квартирата в Стария град ми беше 2 нощи по 11 лв, а самият концерт - безплатно.

Така пристигнахме вечерта на 15-и, доста бързо, като по пътя подгрявахме с музика за концерта. Квартирите бяхме запазили по интернет - възрожденска къща, защитена от "Юнеско". Всичко на 6 ;)

На другия ден още сутринта направихме една разходчица из Несебър, естествено теглихме един плаж и посетихме една църква, която беше с процес на реставрация - културно мероприятие преди самия концерт.

Местните естествено гледаха да източат всеки лев от теб, но ние не сме балъци ;) Имаше интересни стоки и надписи. Като този по-долу:

Изображение

А водата беше толкова кристално чиста, че въпреки все още не толкова високите температури на "океана" (20-21 градуса) нямаше как да не направим плажа:

Изображение

И лека-полека идваше момента на апартамента...на концерта де, грешцица...:

Изображение

Като се замисля, и аз досега не бях предполагал, че толкова много ще се кефя на негъра, ама той наистина направи мега-шоу, въпреки че не пя както нормално пред 20-30-40, че и повече ХИЛЯДИ зрители, а едва пред 6-7000.
Все пак, гледайки и слушайки 50 сент опосредствено се докосвах до Еминем, който е най-великия в този жанр и номер 1. А Фифти е номер 2, плътно зад него и протеже на Еминем, негово създание.

Дойде и часа...
Естествено, никой от нас нямаше билет за концерта (трудно бих прежалил 35-50 лв за 50 сент). Бяхме се настроили да гледаме отстрани, все пак за нас беше кеф дори и на 200-300 метра да сме от него. Пак щяхме да чуваме колоните и да гледаме видео-стената. Да, ама не! КЪСМЕТЪТ беше на наша страна!
Гледам аз - тълпят се яко хора пред входа без билети. И докато си говорихме с приятелите и слушахме Устата как подгрява, изведнъж тълпата главоломно започна да намалява...
Докато се усетя, вече се бях наредил на опашката да влизам. Полицията ни пускаше двама-по двама. Без билети?! Е как стана това? А то какво било...
(следва)

Сря Юни 21, 2006 3:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
(продължение)

...Както и в интервю за "Труд" на 50 пишеше - рапърът е бил доста шокиран от рехавата публика. За това той ЛИЧНО е наредил да пуснат всички зяпачи, въпреки опорството на организаторите. И така - уредихме се - нещо в което не съм се съмнявал, де... 8)

И както Слависта е написал доста вярно - Къртис Джаксън (името на 50 сент) направи мега-шоу! Изпя всички възможни хитове, които има. Изпя всичко. Метна си дрехите към публиката, която беше екзалтирана максимално. Няколко часа преди и след концерта, в радиус от 2-3 км от повечето коли и заведения дънеше Фифти сент. Якоо... Факт е, че имаше 6000 души, но той пя (рапира) като за пред 60 000!

Повечето ми снимки не са излезли както трябва, защото не успях да си настроя фото-апарата и ползвах автоматичните настройки. Това беше глупост, защото много бавно фокусираше и не успях да направя качествени снимки. Част от по-долу показаните са кадри от кратките клипчета, които снимах.

Ето от малко по-далечно разстояние (от трибуните на стадион "Несебър"):

Изображение

И вече от по-близо - Фифти заедно с Янг Бък:
Изображение

Изображение

Изображение

За да се стигне до финала, когато 50 сент си размята дрехите, вкл. и шапката, към публиката:

Изображение

След това сцената се опразни и въпреки скандиранията за бис, G-Unit не излязоха отново. Така е било на всички концерти досега, включително и в Италия пред над 20 000 души. Къртис Джаксън бис не пее :cry: . Въпреки това всички бяха доволни и предоволни. Последното, което изгря на видеостената, преди да я изгасят беше това:

Изображение

Преди края обаче диджей Whoo Kid анонсира афтърпарти в хотела, в който е отседнал Фифти и Джи-Юнит и ние се насочихме натам. Какво обаче стана там, по-късно ще разкажа...

На следващия ден доволно си се прибрахме в София след финален плаж на "Слънчев бряг". Самият курорт обаче не е за българи (апропо, то такива почти нямаше там). Страшни замъци-хотели са вдигнали и страшни...цени.
И така, сега чакам кога ще дойде и самият Еминем :D

Сря Юни 21, 2006 4:13 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
на Бъста Раимс някои ходил ли е,или има ли някво инфо за концерта му?

аз аз аз бях там ((((((:

ето инфо от avtora.com
Busta Rhymes рапира пред 3000 в София

21/06/06 11:59
На 20 юни 2006 г. поредната звезда от световна величина разтърси с-н Академик. Busta Rhymes, заедно със Spliff Star от Flipmode Squad и още няколко души екип пристигнаха в България, за да рапират на столичния стадион Академик, по покана на българските промоутъри Universum Entertament.

Преди рап титана българските групи Ъпсурт, Spens, DRS + и македонците от Skopie via Sofia вдигнаха подобаващо публиката, а след тях диджеите Станчо и Тони G скречираха близо час. Участие от българска страна записаха и танцьорите от Electric Force Crew.

Малко преди 23:00 ч. на сцената се качиха и Busta Rhymes заедно със Spliff Star, които забавляваха верните си фенове с много чувство за хумор и хип-хоп на световно ниво. Бъста изпълни повечето от настоящите си и предишни хитове сред които “Fire it Up”, “Woo Hah”, “Dangerous”, както и песни от актуалния си албум албум “The Big Bang”.

Публиката не спираше да пее и скача заедно със звездата, което го накара да остане на сцената повече от 30 мин. от предвиденото време. Невероятното сценично поведение, диалогът с публиката и професионализмът на гостите не оставиха никой от присъстващите равнодушен, а самият Бъста на сбогуване каза “Bulgaria, this is not the last time we see each other”.

Купона продължи с афтърпарти в софийския клуб “Escape” до ранните часове на следващия ден.

ето снимки и клипчета
http://remix.centrum-group.com/busta/

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Сря Юни 21, 2006 8:39 pm
Профил YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Евала, яко е било като гледам!
Добри снимки също.
Яд ме е, че бях ангажиран и нямаше как да дойда.

Благородно ти завиждам :D

Сря Юни 21, 2006 9:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща