Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 9:59 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
значи много зле :lol:

Сря Юни 21, 2006 4:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Той е третото попълнение на Славия след Владимир Иванов и Христо Петров.

Третото ново попълнение на Славия е Костадин Джамбазов, който през пролетта игра за Нафтекс, съобщи БТА. Футболистът е бивш младежки национал, а освен в Нафтекс е играл в Литекс и родния Черноморец.

Джамбазов идва със свободен трансфер, след като разтрогна договора си днес на заседанието на Арбитражната комисия. Веднага след това той подписа договор за 3 години с "белите".

Джамбазов играе еднакво добре като централен защитник и като дефанзивен халф, а до момента има 125 мача и 14 гола в "А" група. По ирония, през пролетта Нафтекс победи Славия с 1:0, а попадението реализира именно новото попълнение на "белите".

Преди него със Славия се обвързаха опитният Владимир Иванов-Фугата и с 19-годишният нападател на "Марек" Христо Петров.

"Радвам се, че ще играя за клуб като Славия, който има забележителна история. Надявам се, че ще успея да помогна на отбора в борбата си за челните места. Знам, че тук са събрани много талантливи играчи, а Славия е клубът, който е реализирал най-успешните трансфери напоследък зад граница. Когато получих предложението да дойда тук, изобщо не се замислих", заяви Джамбазов, след като подписа договора си.

Чет Юни 22, 2006 2:16 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ето новина: КОСТАДИН ДЖАМБАЗОВ ОТ НАФТЕКС Е ТРЕТОТО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ НА СЛАВИЯ ЗА НОВИЯ СЕЗОН.

Чет Юни 22, 2006 2:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе не ни трябва много много ама..........

Чет Юни 22, 2006 3:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами ако е по-добър от Ангел Стойков като дефанзивен полузащитник ще бъде супер. Нека играе.

Чет Юни 22, 2006 5:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В Европа няма по добър полузащитник от Ангел Стойков :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Чет Юни 22, 2006 5:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Андреа Пирло Скуадра Адзура написа:
В Европа няма по добър полузащитник от Ангел Стойков :lol:

каза Андреа Пирло в интервю след мача с Чехия :lol: :lol: :lol: :lol:

Чет Юни 22, 2006 6:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не знам какъв е тоя ама за пръв път от много време чувам футболист да говори така за нас - не се бил замислил нито за миг дали да дойде...евалата!!!Иначе и аз съм по-добър от Ангел Стойков ама това не значи че ше го махнат. Очаквам той да е от опитните около които ще се гради тим...ше си стане крепостник в славия..

Чет Юни 22, 2006 7:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз па очаквам, че тва момче ще се наложи в Славия и ще бъде неизменен титуляр!!! :)

Пет Юни 23, 2006 6:24 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Костадин Джамбазов е много опитен футболист. Беше капитан на Черноморец и истински лидер- той поведе бунта срещу Дражев и го направи за смях пред цяла България. Винаги се раздава срещу "Левски" и ЦСКА и ги е огорчавал с всички отбори, в които е играл.
Може да играе на всеки пост, има много силен и плътен удар. Често вкарва от и след статични положения- нещо, което куцаше в нашата игра през последния сезон. Той отбеляза гола за Нафтекс срещу нас тази пролет. Има доста голове с топовни изстрели от 40- 50 метра. Пренебрегвал е изгодни оферти от скандинавски (Халмщад, АИК, Малмьо), руски и гръцки(Атромитос, Ерготелис) отбори, защото държи на спортния аспект на нещата. Много силен играч, а най- важното е, че е със силен характер и не е някой мухльо.

Пет Юни 23, 2006 6:53 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Следваща