Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ЕЕЕЕ голяма грешка съм направил като не знам как се пише. Застреляхте ме направо.
Обаче аз не разбрах сега палестинците ли подкрепяте тези дето мразите евреите или какво?
Пет Юни 23, 2006 9:54 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
не,подкрепяме нео нацистите,аре мирясаи сега 
|
Съб Юни 24, 2006 6:49 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aко искаш подкрепяй марсианците само не ми говори така!
Съб Юни 24, 2006 1:26 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Темата взе да пари 
Съб Юни 24, 2006 7:03 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Аууу 1 седмица да не следа форума и вие ще се изпотрепете- тц тц тц - българска му работа !
Иначе до темата- къв расизъм кви 5 лева бре- кой се има за расист- пикльовци на по 16/ 17 години които определено не знаят кво е да си расист ли ?? Ай сиктир бре- - я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА. Много е лесно да се определяш като расист на думи- бе вие в ред ли сте бре- тва си е идеология- - не може днеска съм негър утре ставам расист ! Най малкото е смешно ! Да расизма съществува- да няма лошо и от него има нужда но ние при нас нямаме един истински расист така че..... наистина с тея определения аз съм расист или еди къв съм ставате смешни !!
Иначе- мразя цигани- и негрите не са ми симпатични- - но това не ме прави расист- а имам достатъчно мозък да не се определям като такъв !!!
ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ТЪПА ПОЗЬОРЩИНА- без никво покритие- дет се вика- сложили наще на гол тумбак чифте пищови !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Юни 24, 2006 10:27 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА Наи-редовно си ги трескаме из квартала ми Цитат: не може днеска съм негър утре ставам расист
Може,като ти доиде акълът в главата.
Човек се променя към добро.
Хубавото в агитката е,че сме доста разнообразни...имаме леви,десни,метъли...покемони 
|
Съб Юни 24, 2006 11:25 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Xunep`ToH4e написа: Цитат: я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА Наи-редовно си ги трескаме из квартала ми Цитат: не може днеска съм негър утре ставам расист Може,като ти доиде акълът в главата. Човек се променя към добро. Хубавото в агитката е,че сме доста разнообразни...имаме леви,десни,метъли...покемони 
Абе не визирах точно тебе но както и да е!!! Иначе за разнообразието си абсолютно прав - но продължавам да си твърдя че промените не стават ей така изведнъж  !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Юни 24, 2006 11:31 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Стефане и аз съм скачал на циганин ! Даже последната ми визита в Полицията бе именно по-такъв повод  ! А относно където казваш за 16-17 годишните с расиски убеждения ,мисля че това се изживява от всеки ! Аз не съм крил анти-симпатиите си към мънгали и др утрепки ,но мога да ви кажа че да израстнеш в малък град където всеки се знае с другият и като направиш една акция и после мънгала като се оплаче на каушите и после тебе идват да викат от даскалото ! На това съм ставал свидетел не веднъж ! И като минаваш през града хората да те знаят кой си и кво си направил ! Отначало си викаш кво ми пука ,но после осъзнаваш ,че не е така и съм сигурен ,че и тези които се възприемат за расисти ще го изживеят  ! Компанията ми все още е от скинари ,но мога да ви кажа ,че това което бяха преди 3 години и което са сега има голяма разлика (може би пораснаха) !
Ето една снимка когато бях на 16-17 някъде  Не мога да отреча ,че тогава ми бяха най-яките времена до сега

Нед Юни 25, 2006 11:38 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
почнахме ли със снимките

|
Нед Юни 25, 2006 12:02 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Пон Юни 26, 2006 12:10 am |
|
 |
|