Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 1:24 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Расисти ли са славистите? 

"За" или "Против" расизма и фашизма?
"За" расизма. 23%  23%  [ 6 ]
"Против" расизма 77%  77%  [ 20 ]
Общо гласове : 26

Расисти ли са славистите? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕЕЕЕ голяма грешка съм направил като не знам как се пише. Застреляхте ме направо.
Обаче аз не разбрах сега палестинците ли подкрепяте тези дето мразите евреите или какво?

Пет Юни 23, 2006 9:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не,подкрепяме нео нацистите,аре мирясаи сега :shock:

Съб Юни 24, 2006 6:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aко искаш подкрепяй марсианците само не ми говори така!

Съб Юни 24, 2006 1:26 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Темата взе да пари 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Юни 24, 2006 7:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аууу 1 седмица да не следа форума и вие ще се изпотрепете- тц тц тц - българска му работа !

Иначе до темата- къв расизъм кви 5 лева бре- кой се има за расист- пикльовци на по 16/ 17 години които определено не знаят кво е да си расист ли ?? Ай сиктир бре- - я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА. Много е лесно да се определяш като расист на думи- бе вие в ред ли сте бре- тва си е идеология- - не може днеска съм негър утре ставам расист ! Най малкото е смешно ! Да расизма съществува- да няма лошо и от него има нужда но ние при нас нямаме един истински расист така че..... наистина с тея определения аз съм расист или еди къв съм ставате смешни !!
Иначе- мразя цигани- и негрите не са ми симпатични- - но това не ме прави расист- а имам достатъчно мозък да не се определям като такъв !!!

ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ТЪПА ПОЗЬОРЩИНА- без никво покритие- дет се вика- сложили наще на гол тумбак чифте пищови !

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Юни 24, 2006 10:27 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА

Наи-редовно си ги трескаме из квартала ми 8)

Цитат:
не може днеска съм негър утре ставам расист

Може,като ти доиде акълът в главата.
Човек се променя към добро.

Хубавото в агитката е,че сме доста разнообразни...имаме леви,десни,метъли...покемони :D :D

Съб Юни 24, 2006 11:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
Цитат:
я ми кажете въпросните расисти в нашата агитка дали са чупили главата на някой мангал на улицата а- или пък скачали на бой само заради цвета на кожата на някой- ДА ДА

Наи-редовно си ги трескаме из квартала ми 8)

Цитат:
не може днеска съм негър утре ставам расист

Може,като ти доиде акълът в главата.
Човек се променя към добро.

Хубавото в агитката е,че сме доста разнообразни...имаме леви,десни,метъли...покемони :D :D

Абе не визирах точно тебе но както и да е!!! Иначе за разнообразието си абсолютно прав - но продължавам да си твърдя че промените не стават ей така изведнъж :roll: !!!

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Юни 24, 2006 11:31 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Стефане и аз съм скачал на циганин ! Даже последната ми визита в Полицията бе именно по-такъв повод :evil: ! А относно където казваш за 16-17 годишните с расиски убеждения ,мисля че това се изживява от всеки ! Аз не съм крил анти-симпатиите си към мънгали и др утрепки ,но мога да ви кажа че да израстнеш в малък град където всеки се знае с другият и като направиш една акция и после мънгала като се оплаче на каушите и после тебе идват да викат от даскалото ! На това съм ставал свидетел не веднъж ! И като минаваш през града хората да те знаят кой си и кво си направил ! Отначало си викаш кво ми пука ,но после осъзнаваш ,че не е така и съм сигурен ,че и тези които се възприемат за расисти ще го изживеят :? ! Компанията ми все още е от скинари ,но мога да ви кажа ,че това което бяха преди 3 години и което са сега има голяма разлика (може би пораснаха) !
Ето една снимка когато бях на 16-17 някъде :) Не мога да отреча ,че тогава ми бяха най-яките времена до сега 8)

Изображение

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Юни 25, 2006 11:38 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
почнахме ли със снимките :twisted:

Изображение

Нед Юни 25, 2006 12:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ :lol: :lol: :lol:

Пон Юни 26, 2006 12:10 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща