Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Какво се удудвате,всеки сръбски боклук води свои хора,които за нищо не стават...
|
Нед Юни 25, 2006 11:59 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3883 Местоположение: Sofia
|
Нека първо ги видим как играят, пък после да обсъждаме качествата им. Не е вярно, че само боклуци са ни водили сърбите - Велимир Иванович бе последното опревержение на такава теза.
А иначе, в треньорските качества на патко осранич вече не вярвам.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Юни 25, 2006 12:59 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Тренировка?
ОК, Богов – като специалист по всичко в клуба, кажи ми от колко часа е утрешната тренировка?
|
Нед Юни 25, 2006 2:11 pm |
|
 |
VERJI STOYANOVA
Познат
Регистриран на: Пет Дек 26, 2003 9:45 pm Мнения: 37 Местоположение: sofia
|
Аз бих се опитала да ти помогна с информацията за утрешната тренировка на момчетата!
Доколкото знам събитието ще се проведе от 10:00ч на ст."СЛАВИЯ" в едноименния столичен квартал!
|
Нед Юни 25, 2006 2:45 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Xunep`ToH4e написа: Какво се удудвате,всеки сръбски боклук води свои хора,които за нищо не стават... Абе така изобщо не е , Веле "става за нещо" , Джукич също не беше лош футболист , Раде Тодорович беше страхотен играч , Славко Матич също не беше за изпускане ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Юни 25, 2006 2:50 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
От Герена се ослушват отново за халф на Славия
"Левски" ще направи втори опит да привлече халфа на Славия Джовани Сперанца. Италианецът с немски паспорт бе пожелан от сините още преди месец. Той можеше да излезе без пари на шампионите, тъй като възнамеряваше да скъса договора си с белите. Изненадващо обаче Сперанца не подаде молба до арбитража. Според запознати Наско Сираков не иска да разваля приятелските си отношения с шефа на Славия Венцеслав Стефанов. Сините обаче продължават да търсят играч само за един пост в халфовата линия. Сперанца отговаря на изискванията на треньора Станимир Стоилов. "Левски" обмислят да извадят пари за чужденеца. При всички случаи Джовани ще излезе доста по-евтино от другия кандидат за мястото - македонеца Дарко Тасевски. Както "7 дни спорт" написа, интересът на "Левски" към Сперанца датира от последното дерби на Овча купел (2:2). Тогава халфът на Славия бе обявен единодушно за играч №1 на терена.

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Юни 25, 2006 2:58 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. Според мен имаме нужда от още можещи и способни играчи в средата на терена. През миналото първенство играха Благо и Веле, които сега няма да ги има. За Мартин Керчев ще е най-важно да се предпази от контузии - онова ренде Божков от "Ботев" много зверски и грубо го контузи в приятелски мач преди началото на сезона миналата година. Важно е Сперанца да остане.
2. Джоров би могъл да е полезен на отбора в средата. Но след като миналото лято отказа трансфер в Баку /защото на приятелката му не се харесвало/ и лиши НЕ само себе си, а и Славия /Стефанов/ от пари, явно отношенията са развалили.
3. Ако може трябва да се продаде Армен Амбарцумян - Петров два пъти съм го гледал и има добри качества. Петров е юноша на Славия и трябва да му се даде възможност да играе.
|
Нед Юни 25, 2006 4:42 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 Петров????
Емил Петров е юноша на "Левски", ако не знаете, а за качествата му съм скептичен. Ако беше добър, щеше да играе. В "Спартак" Плевен – когато беше преотстъпен, не ме разтърси с някаква класа
|
Нед Юни 25, 2006 4:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Петров????
matador написа: Емил Петров е юноша на "Левски", ако не знаете, а за качествата му съм скептичен. Ако беше добър, щеше да играе. В "Спартак" Плевен – когато беше преотстъпен, не ме разтърси с някаква класа
Емил Петров е родом от Самоков и е юноша на Рилски Спортист.
http://www.pfcslavia.com/playerinfo.asp?id=73&ln=bg
|
Нед Юни 25, 2006 8:37 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Славия примами капитана на "Спартак" (Пд)
26 юни 2006 | 06:15 | Агенция "Фокус"
София. Славия отмъкна капитана на "Спартак" (Пд) Данаил Бачков. 29-годишният бивш защитник на "Левски" (Сф) почва днес подготовка с белите. Столичният клуб предлага на Бачков договор за 2 години. Футболистът не бе открит за коментар. Пловдивчанинът игра у нас в "А" група за Локо (Пд), "Левски" и Черно море. Той записа и мачове за националния тим. Бачков бе пред трансфер в Локо (Пд). Защитникът имаше предложение и от Украйна.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Юни 26, 2006 8:28 am |
|
 |
|