Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 7:08 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И все пак ни трябва качествен заместник на Митко Рангелов...

Вто Юни 27, 2006 9:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не ме питайте за мъжете, нищо не знам.
СЪРДИТ СЪМ ИМ ЖЕСТОКО

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Вто Юни 27, 2006 9:51 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
И все пак ни трябва качествен заместник на Митко Рангелов...

като лидер или като нападател? или и двете?

Сря Юни 28, 2006 9:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Георги Мечечиев още година в Славия

Универсалният футболист на Славия Георги Мечечиев удължи договора си с клуба за още един сезон. Настоящият му контракт изтичаше в края на юни, а той самият имаше предложения от четири клуба от "А" и "Б" група, но предпочете да остане в Славия.
Новият му договор е до 30-и юни 2007-а година. През по-голямата част от сезона Мечечиев беше използван като десен бранител, но също така с успех се изявява и като ляв бек и полузащитник. Мечечиев има 65 шампионатни срещи с "бялата" фланелка.

Договор за 3+1 години пък подписа освободеният от "Левски" Николай Петров. Все още не е ясна съдбата на сръбските играчи, които са на проби, както и на Данаил Бачков.

Днес групата, която тренира на стадиона в "Овча купел" беше редуцирана със 7 души. Така 4 дни преди пристигането на Ратко Достанич при треньорите Драган Спасич и Альоша Андонов се подготвят 32-ма футболисти.

The Rise of the poisoned Youth

Сря Юни 28, 2006 11:11 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
100qn написа:
не ме питайте за мъжете, нищо не знам.
СЪРДИТ СЪМ ИМ ЖЕСТОКО

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Защо? Какво е станало? Ти беше ли на проби?

Сря Юни 28, 2006 12:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Данаил Бачков подписа с Локо Пд,бахти курвата шибана...

Сря Юни 28, 2006 3:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Xunep`ToH4e написа:
Данаил Бачков подписа с Локо Пд,бахти курвата шибана...
Бе мани го тоя житен бегач..По-добре, не ни трябва тоя !!

Сря Юни 28, 2006 4:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Лошото е, че купуваме само дефанзивни футболисти. Не знам но явно в нападение вече ще се разчита на Воденичаров и Стефанов , освен Колев , което от една страна не е лошо, но от друга ни трябва класен нападетел задължително според мен. Колев поне не показа да е такъв , който да може да дърпа отбора и да бележи. Трябва ни нападател който да може да вкарва по 10-15 гола на сезон , а ако може и повече , но за БГ стандартите и това не е малко.

Сря Юни 28, 2006 4:48 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Лошото е, че купуваме само дефанзивни футболисти. Не знам но явно в нападение вече ще се разчита на Воденичаров и Стефанов , освен Колев , което от една страна не е лошо, но от друга ни трябва класен нападетел задължително според мен. Колев поне не показа да е такъв , който да може да дърпа отбора и да бележи. Трябва ни нападател който да може да вкарва по 10-15 гола на сезон , а ако може и повече , но за БГ стандартите и това не е малко.

Прав си, и на мен това ми прави впечатление. Джамбазов и спряганият Маркоски (среща се и като Марковски) са много добри халфове- може би чрез засилване на халфовата линия ще се търси решение в офанзивен план. Тодор Колев е добър, но си е консуматор- ако получава удобни топки, вкарва.
Достанич залагаше на схема 4-5-1. Ако си държи на нея, сигурно ще сме само с Тодор Колев напред, който ще бъде подпомаган активно от Маркоски и Керчев. В по- лесните мачове може да пуска някой от младите като втори нападател, който да е изтеглен по- назад. В този смисъл не очаквам да привлечем още един опитен чист нападател. Би било добре, но...

Сря Юни 28, 2006 11:18 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
4.5.1 много пъти е била по- резултатна система и от 4.4.3 дори... най- добрата система е тази, за които имаш най- подходящи изпълнители.
селекцията пак е арбитражна- джамбазов, иванов и левскарчето са взети след арбитраж. нищо не се е променило. за наша радост този път има по- качествена реколта :twisted:

Чет Юни 29, 2006 12:54 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Следваща