Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aми да но когато се захващаш с футболен клуб не значи че утре ще имаш 200% печалба. Ако една година играем 2 мача , това е опит. Следващата ще играем 4 , после повече и така. Видяхте какво направиха другите отбори - "Левски" , ЦСКА, Литекс с тази политика нали? Футболния клуб е една дългосрочна инвестиция за която трябва да се работи здраво и с търпение. А Свинчо това въобще не го разбира!
Нед Юли 02, 2006 3:01 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ооо, напротив. Много добре го разбира....прави си пари човека с продаване на футболисти и мачове...а колкото до другите отбори - направиха някакъв пробив след 10 години мъки. До сега се излагаха яко...а и ние нямаме техните футболисти колкото и тъжно да е това. Венци си е направил сметката - гледа си живота и не го ебе нито за Славия нито за феновете...
|
Нед Юли 02, 2006 6:10 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А ние тези 10 години какво направихме? НИЩО. Те минаха през мъки , но направиха нещо. А нашите мъки още продължават.
Нед Юли 02, 2006 7:01 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
виж, аз не съм против теб...аз също искам да видя любимия си отбор на върша.
Реалността обаче е друга и аз само я констатирам. Ако Венци някога прецени, че имаме файда от евротурнирите ще играем там...пак ти казвам - след като с такива футболисти и с такива връзки (Венци беше най-доверения човек на Батето) не направихме нищо значи няма да е скоро...продаваме се и без да излизаме в чужбина....
До сега винаги очаквах първенството с някаква скрита надежда...знаех,че няма да постигнем нещо но поне имахме потенциал ако искахме да бием който и да било...сега нямаме футболисти....надявам се поне да дават шанс на момчета като Марто Стефанов....поне да им се дава възможност да се развият...
|
Нед Юли 02, 2006 8:19 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
може и да е така, обаче никой не купува мачове и играчи от слаби отбори. и да е така, трябва да отбора да се засили в сравнение с миналото п-во и сигурно венци много добре го знае.
|
Вто Юли 04, 2006 12:30 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 ЗА СТЕФАН!!!!
Аз бях там и лично го чух с ушите си. Така че недей да ми лепиш етикети! Бяха там Надето Кърликова от 7 дни спорт, Динко Гоцев от Труд и още 2 момчета, които не познавам. Аз седях с тях и дойде Венци! Надето го попита ще се гони ли евротурнири тази година, а той отговори това, което съм написал.
Така че ти вземи да дойдеш на някаква контрола или тренировка, запознай се с играчите и с други от клуба, а не само да дращиш по форумите
|
Вто Юли 04, 2006 2:06 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
 Re: ЗА СТЕФАН!!!!
matador написа: Аз бях там и лично го чух с ушите си. Така че недей да ми лепиш етикети! Бяха там Надето Кърликова от 7 дни спорт, Динко Гоцев от Труд и още 2 момчета, които не познавам. Аз седях с тях и дойде Венци! Надето го попита ще се гони ли евротурнири тази година, а той отговори това, което съм написал. Така че ти вземи да дойдеш на някаква контрола или тренировка, запознай се с играчите и с други от клуба, а не само да дращиш по форумите
не си цитирал, а изказването ти е точно след моето. излиза, че репликираш мен. вземи малко успокой тона!
|
Вто Юли 04, 2006 3:38 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
beli_bogove написа: matador написа: Аз бях там и лично го чух с ушите си. Така че недей да ми лепиш етикети! Бяха там Надето Кърликова от 7 дни спорт, Динко Гоцев от Труд и още 2 момчета, които не познавам. Аз седях с тях и дойде Венци! Надето го попита ще се гони ли евротурнири тази година, а той отговори това, което съм написал. Така че ти вземи да дойдеш на някаква контрола или тренировка, запознай се с играчите и с други от клуба, а не само да дращиш по форумите не си цитирал, а изказването ти е точно след моето. излиза, че репликираш мен. вземи малко успокой тона!
Виж заглавието на поста му.
И теб ако ти кажат , че се съмняват , че си славист и ти ще си с този тон.
Вто Юли 04, 2006 5:01 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
matador написа: Аз бях там и лично го чух с ушите си. Така че недей да ми лепиш етикети! Бяха там Надето Кърликова от 7 дни спорт, Динко Гоцев от Труд и още 2 момчета, които не познавам. Аз седях с тях и дойде Венци! Надето го попита ще се гони ли евротурнири тази година, а той отговори това, което съм написал. Така че ти вземи да дойдеш на някаква контрола или тренировка, запознай се с играчите и с други от клуба, а не само да дращиш по форумите
 Ставаш смешен... ама много ! С какъв патос си написал тези имена- хммм все едно си стоял до велики спортни журналя  !!! А колкото до това къде да идвам и кого да познавам....хи хи ставаш още по смешен !
PS Имаш лични поздрави от Митето Рангелов !!!
Смешко....поредния смешко драги ми Йорих....

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Юли 04, 2006 5:28 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: Kупа на УЕФА
matador написа: Знаете ли какво каза Венци на първата тренировка? Вика пред журалистите: “За какво им е да играя в УЕФА? Ще платя 2 чартъра, ще платя хотели и ще отпадна...а колко ще съм назад...не ми се мисли. Те "Левски" са назад, та аз ли?”
Това на нас ни го е казал още през 1998а, да си знаем и да не се терзаем излишно. И тогава използва почти същите "аргументи".
_________________ 1913
|
Вто Юли 04, 2006 6:14 pm |
|
 |
|