Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 Имаме Сили За Европа.... 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение ЗА СТЕФАН!
Патос ли? Не знам откъде го видя или усети. Ако си чел внимателно (а явно не си), съм използвал удивителна само в едно изречение и то е, когато те призовавам да не ми лепиш етикети.
А колкото до това дали тези хора, които ти цитирам, са сред «великите журналисти», съжалявам – просто Ерика Булман от АП не пише за Славия, нали разбираш. Това имаме, това цитирам.
А за това къде трябва да ходиш – може би е добре да си купиш карта (на София), не мислиш ли????
Така че – ето, коригирай се

Вто Юли 04, 2006 6:26 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Бе дано и аз се надявам най-сетне да се класираме за евротурнирите. Доволен съм от привличането на Коце Джамбазов, Фугата и скоро ще се възстановят младите таланти Дамянов и Воденичаров. Надявам се някой от тях да замести успешно Митко Рангелов в атаката. Ще вземем и още добри футболисти. Миналата година не успяхме заради слабите игри през есенния полусезон и загубите при гостуванията на отбори под средата на таблицата. Затова на играчите им трябва повече увереност в собствените им възможности и всичко ще си дойде на мястото.

Вто Юли 04, 2006 8:07 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ЗА СТЕФАН!
matador написа:
Патос ли? Не знам откъде го видя или усети. Ако си чел внимателно (а явно не си), съм използвал удивителна само в едно изречение и то е, когато те призовавам да не ми лепиш етикети.
А колкото до това дали тези хора, които ти цитирам, са сред «великите журналисти», съжалявам – просто Ерика Булман от АП не пише за Славия, нали разбираш. Това имаме, това цитирам.
А за това къде трябва да ходиш – може би е добре да си купиш карта (на София), не мислиш ли????
Така че – ето, коригирай се

Ха ха ха - ти си като транзистор бе...ама онези от руско време....!
Първо няма да влизам в полемики с такова дуднещо,непонасящото никой и по мои наблюдения супер самовлюбено човече като теб ! Съжалявам за етикетите, но когато някъв който не съм му виждал фейса на Стадиона има дързоста да ми се прави на много оборотен така ще е.... Когато почнеш да идваш по мачове- да се дереш за отбора си и да го следваш навсякъде може и да си промена мнението за теб и ще си зема думите- но засега- може да се фукаш с "тренировките " на които ходиш !!!
И второ- като кореняк софиянец( демек всичките ми корени до 4- то поколение назад са в София) карта не ползвам- но ако държиш мисля че имам една в колата- ще ти я дам на заем да я погледнеш.....

PS- Спри да се излагаш....

PS1- Извинявам се на останалите за Off topica !!

ВИНАГИ С ВАС !

Вто Юли 04, 2006 8:51 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ПИЧОВЕ КВО СЕ ДРАЩИТЕ САМО И БЕЗ ТОВА НА ВСЕ ПО МАЛКО ХОРА ИМ ПУКА ЗА СЛАВИЯ ,И КАТО КАЖЕШ ЧЕ СИ СЛАВИСТ И ТЕ ГЛЕДАТ КАТО ИЗКОПАЕМО ,ЩО ТРЯБВА И ДА СЕ КАРАМЕ ?

Сря Юли 19, 2006 3:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4