Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 10:23 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Това,което наи-малко искахме - стана... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано да имаме късмет вторият престой на Ратко да е успешен така както беше и при Жарко-който всички знаете колко го псувахме та дори и песни се пееха/ЗБОГОМ ДАНО СИ ЩАСТЛИВА и т.н./ а след това играехме един много хубав и съвременен футбол :roll:

Чет Юли 13, 2006 8:07 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Иска се голям майсторлък да имаш отбор за титла и да го паркираш на пето място. Не шампион, не в зона УЕФА, не шести или седми, а именно пети! Това дава основание да смятаме, че Ратко си е спец.

Чет Юли 13, 2006 3:03 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е не всичко е зависело от Ратко както беше и при Жарко а също и при Йешич,каквото нареди боса/Венци/ това става,затова последните двама си тръгнаха по семейни причини.Разбирасе ако имаш предвид предишният му престой

Пет Юли 14, 2006 10:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чак пък отбор за титла малко пресилено ми се вижда - освен това при предния престой на Достанич много ни орязаха съдиите.Не виждам причина да няма вот на доверие /поне на първо време/ към Ратко.Честно казано мисля,че е доста по качествен специалист и от Оларевич и от Йешич.

Пет Юли 14, 2006 1:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Някои от вас са с доста къса памет явно...

Пет Юли 14, 2006 3:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
претендирам че не съм с къса памет - дай един сериозен аргумент срещу Достанич и кой тогава да бъде треньор на Славия

Пет Юли 14, 2006 5:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да си беше остснал Альошката, тъкмо тръгнахме нагоре с него и го смениха. Така стана и с Джамбазки!! Нека видим кво ше напраи сега Ратко :?

Пет Юли 14, 2006 6:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
123 написа:
претендирам че не съм с къса памет - дай един сериозен аргумент срещу Достанич и кой тогава да бъде треньор на Славия

Съжалявам, пич , виждам , че си отскоро тук. Аз много пъти съм давал и аргументи и мнения в предишни теми за Достанич. На мен просто ми писна и ако не те мързи разтърси се из предишните теми и ще видиш не само моето мнение , а и на всички останали хора от форума.

Добре де ще дам един лесен и кратък аргумент. Трябва да си пълен идиот за да изгониш плеймейкъра на що годе добър отбор който върви и то в Азарбейджан! Става дума за Асен Николов.

Съб Юли 15, 2006 11:50 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mittag написа:
Да си беше остснал Альошката, тъкмо тръгнахме нагоре с него и го смениха. Така стана и с Джамбазки!! Нека видим кво ше напраи сега Ратко :?

точно пък тия двама селски лешпери за какво са ни...не могат да говорят...само се мусят...типични селяци. стават единсвено за тенъори на юноши и деца. И двамата са типичен пример за мишоци, които по АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ начин не могат да мотивират футболистите си... дори не бих се очудил ако някой от лидерите му се изрепчи оня да си замълчи и да подвие опашка....като тренъори ги видяхме какво правеха - пускаха футболистите си на странни постове....нямат стил, нямат амбиия, нямат излучване, нямат харизма....не стават!!

Съб Юли 15, 2006 12:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
При продажбата на Асен Николов в Азербейджан критиките трялва да са основно към ръковдството не толкова към Достанич.А и Николов трудно намираше място в основния състав - за него съм склонен да мисля че липсата на характер му попречи да направи кариера /не само при нас а и на други места/ като успешно пропиля таланта си.

Съб Юли 15, 2006 4:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща