Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ] 
 Славия - Миньор Перник 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Славия - Миньор Перник
Току що победихме Миньор с 4:1! Знам, че Марто Стефанов пак е вкарал :) ! Подробности за съжаление не знам!

Вто Юли 18, 2006 12:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ето и подробна информация: :)

Славия победи в контрола Миньор (Пк)

18 юли 2006 | 13:34 | Агенция "Фокус"

Правец. Завърши последната контрола на Славия в Правец. “Белите” победиха второ – дивизионният Миньор (Пк) с 4 : 1. Головете отбелязаха Тодор Колев, Николай Петров, Мартин Стефанов и Илия Илиев, а за Миньор Пенев от дузпа. Днес приключва първият лагер на Славия. Те се завръщат в София и след два дни заминават за Страсбург. Именно със Страсбург ще е следващата контрола на тима на Димитър Рангелов.

Вто Юли 18, 2006 12:35 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
ILia Iliev ???
tozi ne e li otdavna svur6il s futbola ?
ne znam kude se mukna po Kazahstan li ..no mislq 4e nqma s kakvo da
bude polesen na otbora...
halfove kato nego kolkoto iskas,a napadateli ...??

Вто Юли 18, 2006 12:38 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
valio1996 написа:
ILia Iliev ???
tozi ne e li otdavna svur6il s futbola ?
ne znam kude se mukna po Kazahstan li ..no mislq 4e nqma s kakvo da
bude polesen na otbora...
halfove kato nego kolkoto iskas,a napadateli ...??

Съгласен съм :wink:

Вто Юли 18, 2006 1:03 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
някой знае ли състава с който сме играли?

Вто Юли 18, 2006 1:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ратко Достанич освобождава двама, иска Илия Илиев да подпише договор с клуба.
Славия разби с 4:1 Миньор (Перник) в контролна среща, с която завърши първият етап на подготовката на тима в Правец. Мартин Стефанов откри за "белите", а след него се разписаха Николай Петров, дошлият днес Илия Илиев и Тодор Колев. За перничани вкара Петър Пенев-Чешита от дузпа.

Славия се прибира днес в София и ще почива два дни, след което заминава на лагер в Германия. Първата контрола е на 22 юли в Страсбург с местния тим, където през лятото беше продаден нападателят Димитър Рангелов.

Междувременно старши треньорът на тима Ратко Достанич освободи днес Танко Дяков, а Димитър Стефанов-Бомбата се договори да разтрогне на следващото заседание на Арбитражната комисия по взаимно съгласие. Дяков беше освободен още през май, но по настояване на личния му мениджър Станислав Танев-Камилата, той беше върнат за нов оглед в отбора. Димитър Стефанов-Бомбата пък обясни, че иска да си тръгне, тъй като не може да се наложи в отбора, а желанието му е да бъде титуляр.

Полузащитникът Илия Илиев пък се върна днес от Гърция и се включи в подготовката на "белите". Той вкара третия гол в проверката с Миньор (Перник). Илиев и бившият му съотборник Емил Петков бяха пред договор с Каламата, но снощи са си тръгнали, след като не останали доволни от предложените им договори.

"Искам Илиев да остане при нас. Аз го познавам много добре от предишния ми престой тук и се надявам, че ще се разбере с клубното ръководство за договор. Той ще ни бъде много полезен в средата на терена, а също така и при всякакви статични положения", коментира Достанич.

Илиев има днес среща с изпълнителния директор на Славия Веско Събев, с който ще преговаря за договор. Утре ще стане ясен изходът от разговорите.

Нападателят Кирил Михайлов, който дойде от Поморие, също оставил отлични впечатления. 20-годишният юноша на "Левски" обаче няма да бъде задържан, защото бил изостанал в подготовката. Михайлов игра през последния сезон в Поморие.

"Засега няма да търсим нови нападатели. Ще дадем шанс на Христо Петров и Мартин Стефанов в контролите в Германия и ако не се получи, тогава ще търсим други варианти. Иначе съм доволен от подготовката през първия период. Отработихме някои тактически новости и мисля, че можем да очакваме добри игри от отбора", завърши Достанич.

Tакова отношение към футболистите има само в нашия отбор за съжаление. Ми като е изостанал с подготовката Михайлов ще си навакса до началото на първенството , ако трябва и след това и после ще може да бъде използван. Баси глупаците!

Вто Юли 18, 2006 3:22 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Ясно значи тоя Илия Илиев си е негов човек. Кой знае колко свирки му е направил. :evil: Деба педалчето смотано е такива мнооого ме дразнят.

Вто Юли 18, 2006 4:01 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Жалко, че няма да задържим Кирил Михайлов. Но пък някои от другите неща ми харесаха. Кога значи е следващият арбитраж?

Вто Юли 18, 2006 4:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И защо няма да се търсят други нападатели ? ебати глупака е тоя патко , изостанал с подготовката и заради това нямало да го вземем :evil: хубавото е ,че дървото танко си тръгва , жалко за бомбата ...

The Rise of the poisoned Youth

Вто Юли 18, 2006 6:37 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4392_13.htm

The Rise of the poisoned Youth

Сря Юли 19, 2006 2:47 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 10 мнения ]