Силно се съмнявам - ФК "Москва" са много богат и амбициозен отбор /макар и не толкова качествен /.Фактът,че закупиха Сергей Семак който имаше оферти от Зенит и Локомотив Москва говори красноречиво за финансите им.И все пак не мога да повярвам че Венци толкова е свършил парите че продаде Янко на първите срещнати трактористи за жалките 100 000 евро.По скоро Вълканов не намираше място в състава и искаха да се отърват от него.Аз лично съм разочарован от този трансфер.
Съб Юли 08, 2006 1:07 pm
beli_bogove
Пристрастен
пак падат. не съм съгласен, че вълканов не намираше място в състава. играеше във всеки мач. използваха неговите качества, за да запълват многобройните пробойни в състава, най- вече от лявата страна на атаката.
Отборът на МТЗ Рипо приключи безславно еврокамапанията си с 0:3 срещу ФК Москва.Надявам се Янко през декември да се върне при белите.
Пет Юли 14, 2006 5:47 pm
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
Е и аз егати смешния отбор са тия.
Вто Юли 18, 2006 1:08 pm
valio1996
Луд за връзване
dnes qnko otbelqza purviq si gol za noviq otbor,
tova stana pri pobedata na MTZ nad Loko minsk sus 7-1 interesnoto e 4e na poluvremeto rezultata bese 6-0,
a qnko beleji v 29tata min za 4-0..
kolko dobre e da se beleji na Lokomotiv puk bil toi i minsk
А така, браво на Янко, да продължава по същия начин Дано и съотборникът му Артем Концевой изпревари Клименко от Шахтьор в листата на голмайсторите. Не са слаби МТЗ, поне в Беларус се представят много добре.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 71 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл