Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 3:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Благо подписа със Звезда 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
БРАВО! Върви много добре! Сигурен съм , че ще е титуляр в първенството с такива игри.

Съб Юли 15, 2006 11:53 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Евала Блажеееееееее! Твърд титуляр си!!! :) :) :) :)

Съб Юли 15, 2006 2:53 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цървена Звезда бие 3:0 в контрола, Благо бележи

19 юли 2006 | 03:04 | Агенция "Фокус"
Сърбия. Шампионът на Сърбия Цървена Звезда победи с 3:0 отбора на Рад в последната си проверка преди мачовете от Шампионската лига. Там “звездашите” ще срещнат победителя от двойката Аполон Лимасол – Корк Сити. Пред над 20 000 зрители Звезда поведе на белградския си съперник Рад още в осмата минута, когато най-добрия нападател на отбора Никола Жигич отбеляза. В 52-та минута Джокич се разписа за 2:0. Само две минути по-късно и българският национал Благой Георгиев се разписа за 3:0 в най-хубавата атака на шампионите, съобщава сръбското радио “Б 92”. Радиото коментира още, че бившият футболист на Славия и Алавес за пореден път е показал, че е най-доброто попълнение на “червено-белите” за новия сезон.

Страшен! 8)

Сря Юли 19, 2006 11:54 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
ami twurdo v 6ampionskata liga :)
napuk na vsi4ki sini i 4erweni "razbira4i"

Сря Юли 19, 2006 12:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://media.abv.bg/img.phtml?id=162081

Сря Юли 19, 2006 5:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Българинът отбеляза третото попадение и бе най-добрият на терена.

Новото попълнение на сръбския шампион Цървена звезда Благой Георгиев отново бе главно действащо лице в контролата с Рад (Белград). Срещата бе официално представяне на новите футболисти на сръбския гранд пред феновете на тима. Звезда победи с 3:0, а Благо вкара третото попадение в 54-ата минута след "най-красивата атака в срещата", според радио "Б92".

Пред 20 000 зрители на белградската "Маракана" другите голове вкараха Никола Жигич в 8-ата минута и Джокич в 52-ата минута.

"Българинът Благой Георгиев потвърди, че ще бъде може би най-доброто попълнение в редиците на шампионите през новия сезон и на него се възлагат надежди да организира играта на "червено-белите", съобщава "Б92".

Голът е втори в сметката на бившия играч на Славия и Алавес, след като той вече се разписа за новия си тим и в контролата с Глаткорн по време на подготвителния лагер в Австрия.

Проверката бе последна за сръбския шампион преди срещите от Шампионската лига срещу победителя от двойката Аполон Лимасол (Кипър) – Корк Сити (Ейре).

Сря Юли 19, 2006 6:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благой Георгиев: Вече съм доволен

19 юли 2006 | 18:32 | Агенция "Фокус"
Сърбия. Благой Георгиев сподели пред радио “Гонг”, че се чувства добре в новия си клуб – Цървена звезда. “Чувствам се добре, всичко върви добре, дай Боже така да продължава. Съотборниците, треньорите и публиката ме приеха добре. Вече съм доволен”, заяви Георгиев. “Бързо се сработих със съотборниците си. В различните мачове играя на различни позиции – в дясно, в ляво и в средата. С всички футболисти гледам да съм близък. Помагат ми, ако имам нужда. Във всеки мач независимо, че са приятелски, давам всичко от себе си”, каза още Благо. “Направихме доста добра подготовка. Независимо дали ще срещнем "Левски" или някой друг отбор в Шампионската лига, важното за нас е да победим и да продължим напред”, допълни Благой Георгиев.

Сря Юли 19, 2006 6:33 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Изображение

Сря Юли 19, 2006 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Браво Благо,браво Георгиев :lol:

Сря Юли 19, 2006 10:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Българският национал Благой Георгиев продължава да присъства на челните материали в сръбския печат и днес. След като във вчерашните си броеве всекидневниците в западната ни съседка се скъсаха да хвалят бившия футболист на Славия и Алавес, днес "Глас Явности" публикува и кратко интервю с Благо, който, според вестника, е станал любимец на "навиячите" на Звезда за отрицателно време.
"На най-добрата лятна покупка на Цървена звезда Благой Георгиев не беше нужно много време, за да възхити с изявите си феновете на "червено-белите". Българинът показа във всички срещи, в които излезе, че ще бъде най-важният елемент в "червено-бялата" машина", пише сръбският всекидневник.
"Победихме с 3:0 в контролата с Рад (Белград), но мисля, че победата ни можеше да бъде и по-убедителна. Трябва обаче да призная, че феновете на тима много ме впечатлиха. Въпреки че срещата ме приятелска, стадионът беше пълен и "навиячите" създадоха истинска футболна атмосфера", сподели Благо.
Серията интервюта с полузащитника продължава и вестник "Блиц". Пред него Благо говори за трансфера си в западната ни съседка и живота, който води в Белград.
"Цървена звезда играе страхотно и трябва да призная, че бях приятно изненадан и въодушевен от радушното посрещане от страна на публиката. Знаех какви са феновете на Звезда още от преди, тъй като бях идвал да гледам срещата с Рома за купата на УЕФА миналата година.
- Феновете обаче не бяха единствената причина, поради която подписахте със Звезда...
- Шампионската лига е голямо предизвикателство и това е една от причините, поради които приех предложението от "Мала Маракана".
- Само това?
- Няма какво да крия - "червено-белите" ми дадоха и почти двойно повече пари.
- За такава цена се очаква да бъдете и най-добрият на терена...
- Вярвам в себе си и в това, което правя. Надявам се и че резултатите ни ще бъдат само положителни. Тренировките в Австрия бяха много тежки, но всъщност това ни подсили и подготви. Мачът с Рад беше една по-сериозна тренировка и от нас сега се очаква истинска игра, надявам се, в Шампионската лига.
- Вече успяхте да се аклиматизирате в начина на живот в Белград.
- Всички ме приеха много добре, приятел съм със съотборниците ми, но все още не съм упознал целия град. Все пак проблеми с адаптацията нямам. С мен е и приятелката ми Кристина, така че ми е още по-леко. Храната е същата като в България, така че вашите специалитети не са ми чужди.
- Българският и сръбският наистина са близки езици, но вие ни говорите така, все едно ви е майчин?!
- Е, все пак имах сръбски треньор в Славия - добавя през смях Георгиев.
Днес националът ни получи и ключовете за чисто нова Тойота Авенсис. Японският концерн е генерален спонсор на носителите на КЕШ от 1991 година.
20.07.2006 Топспорт.бг

Пет Юли 21, 2006 7:40 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща