Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:24 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Програмата за новото първенство... 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Хубава, лоша, това е положението.Мен ме интересува мача с говедата, а преди да играем с тях те играят с чорбата,та не знам кой ще е по-измореният отбор.
Успех на момчетата.

Вто Юли 25, 2006 10:22 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Програма като програма. Най-важно е да не загубят първия мач в Петрич. Хубаво беше да играем с евроучастниците в края на есенната част на шампионата.

Съгласен съм, мача в Петрич е много важен. Трябва да им го върнем тъпкано за това, че ни изпревариха по тоя гаден начин.

Вто Юли 25, 2006 10:43 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първите 8 мача са супер тежки ако вземеме 10 точки ще е добре :roll:

The Rise of the poisoned Youth

Вто Юли 25, 2006 12:27 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Е, чак супер тежки... Виждам 5 задължителни победи в първите 10 кръга. Трябва да стане чудо, за да не бием Черно море, "Спартак" Вн, Рилски спортист, "Ботев", а защо не и някой измежду Локо Пд, Литекс, Беласица и Берое. И все ще измъкнем някой равен. 13-18 точки е напълно реално да вземем.

Вто Юли 25, 2006 12:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Zna4i nie igraeme s otborite, koito prednia krug za igrali c cska. To vsiaka godina e taka, ili sled levski ili sled cska igraem, no sum zabeliazul 4e tova niama osobeno zna4enie za rezultata. V smisul, 4e ako si igraem zdravo dori i prednia krug dobituka da e razmazal provinciata, nie susto biem. Samo lo6oto e, 4e mn skoro sled jivotinskia sblusuk igraem s levski. Na rogatato mn mu se vdigat aktsiite sled toia ma4, to murtvo da e, se subujda...

Вто Юли 25, 2006 4:35 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
beli_bogove написа:
технически погледнато всички отбори имат еднаква програма-по два мача с разменено гостуване с всички съперници.
програмата на славия не е добра. решаваща ще е физическата издръжливост (могат ли да изиграят няколко поредни мача със силни съперници на високо темпо и високо ниво) и психологическата издръжливост (да не рухнат, ако натрупат 2-3 поредни загуби).

И аз така мисля. В началото са ни трудните мачове и дано да издържат, после по-лесно ще наваксаме.

Вто Юли 25, 2006 7:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Може да се каже , че сезона за нас свърши преди да е започнал. Щом имаме 2 мача 1 след друг с/у "Левски" и ЦСКА това е направо смърт за нас (за съжаление). Този сезон няма да направим абслолютно нищо. И с Патко начело въобщее...

Вто Юли 25, 2006 8:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Почваме с две победи и равен в Майненбург.
Латекса ще са основен фаворит за титлата тая година според мене, но можем да ги обърнем с малко късмет.

Сря Юли 26, 2006 7:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Така като гледам програмата Беласица ще ни ошамари здраво,Черно море направиха здрав отбор-мнго труден мач.Локо Пд като си спомним последният мач-направо не ми се мисли :!: За Литекс нямаме никакъв шанс ,такаче май трябва да почакаме до 6-ия кръг па белкем вземем 3-точици :roll:

Нед Юли 30, 2006 5:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
zissko написа:
Така като гледам програмата Беласица ще ни ошамари здраво,Черно море направиха здрав отбор-мнго труден мач.Локо Пд като си спомним последният мач-направо не ми се мисли :!: За Литекс нямаме никакъв шанс ,такаче май трябва да почакаме до 6-ия кръг па белкем вземем 3-точици :roll:

zissko, много "гледаш" братче. Изкарваш, че ще вземем 3-4 точки през есента. Реално погледнато не би трябвало да имаме затруднения поне в 10 от мачовете. Всичко става, ама като няма оптимизъм...

Нед Юли 30, 2006 6:29 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща