Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 САША СИМОНОВИЧ В СЛАВИЯ !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Някой, ако не познава ситуацията в нашия отбор ще каже, че селекция сме направили това лято. Дано пък да се окаже вярно, колкото и невероятно да е. Симонович е най-добрият играч в Славия в момента, откъм качества, съвсем друг въпрос е, в каква форма ще дойде, още повече, че идва в отбора дни преди първия кръг.

Сря Авг 02, 2006 3:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Продължавам да си мисля,че селекцията си прави хаотично.Някои казват че имаме нужда от опитен играч в средата на терена.Добре но вече имаме 3 /трима/ такива - Стойков,Илия Илиев и Симонович.Слагаме към тях и Керчев и Сперанца / поне за мен и двамата са си потенциални титуляри/ а можем да прибавим към тях и Р.Рангелов.Включваме в сметките и новопривлечените Лазаревски и Николай Петров /Достанич определено ще ги налага/ - какво се получава 8 потенциални титуляра в средата на терена.Какъв шанс ще се даде на младите ни халфове - Игнат Дамянов,Цветков и други?Защо се привличат едновременно и Илия Илиев и Симонович?Това ли е подмладяването на отбора?И един въпрос - някой знае ли къде ще играе Велимир Иванович?

Сря Авг 02, 2006 3:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най-добрият ни трансвер това лято след Лазаревски!!! Точно така се налагат юноши- покрай опитните играчи!!! А защо Симонович не се забелязваше много по време на пресоя си в Черно море и Вихрен си има логично обяснение- просто той не е за отбори от този ранг!!! :wink:

Сря Авг 02, 2006 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И аз съм на мнение че това е много добър трансфер и то не само за това лято ами за последните две години :!: Успех САША :P

Сря Авг 02, 2006 7:40 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
симонович не е лош играч ;)

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Сря Авг 02, 2006 8:23 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Sacha e seriozen igra4 i moje da bude ot polza, oba4e me iad kato vidia iziavlenia kato negovoto 4e celta mu bila chujbina, 4e edni 2 otbor4eta bili vurha v BG i drugi podobni prostotii. Ne se vijda 4e e na 30 i kusur, a misli za chujbina. 4e niama da ostane 2 godini sum ubeden, no pone da izkara edna pulna, a ne da napravi 5 silni ma4a i da otide kum poduene i pak da po4ne da govori kak tam bil vurha na sladoleda... A ina4e e hubavo 4e vse pove4e futbolisti vijdat 4rez Slavia tramplin za chujbina.

Uspeh SACHA s bialata flanelka!

Чет Авг 03, 2006 9:40 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
123 написа:
Продължавам да си мисля,че селекцията си прави хаотично.Някои казват че имаме нужда от опитен играч в средата на терена.Добре но вече имаме 3 /трима/ такива - Стойков,Илия Илиев и Симонович.Слагаме към тях и Керчев и Сперанца / поне за мен и двамата са си потенциални титуляри/ а можем да прибавим към тях и Р.Рангелов.Включваме в сметките и новопривлечените Лазаревски и Николай Петров /Достанич определено ще ги налага/ - какво се получава 8 потенциални титуляра в средата на терена.Какъв шанс ще се даде на младите ни халфове - Игнат Дамянов,Цветков и други?Защо се привличат едновременно и Илия Илиев и Симонович?Това ли е подмладяването на отбора?И един въпрос - някой знае ли къде ще играе Велимир Иванович?

Всеки мач ще са различни в зависимост от това срещу кой играем. Ако е мач с "Левски", ЦСКА или Литекс ще са Сперанца, Стойков и Симонович. Ако е с някой средняк ще са Илиев, Н. Петров и Лазаревски. Цветков и Керчев само за резерви в последните минути и срещу слабаците. Не се и надявам Достанич да пусне Игнат Дамянов и Димитър Воденичаров, може по случайност в края на някой мач. :?

Чет Авг 03, 2006 10:49 am
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Аз мисля че Саша е що-годе приличен футболист ! Ще видим как ще пасне в Славия !

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Авг 03, 2006 1:45 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Симонович избяга в Славия

Сърбинът Саша Симонович не се върна в Сандански, както всички очакваха. Халфът избра да играе в Славия. Той ще подпише договор за 2 години с белите. Симонович изигра силни мачове за Вихрен миналото първенство. Той бе подслонен от шефовете на клуба, след като се оказа ненужен в "Левски". От отбора на няколко пъти уверяваха, че сърбинът ще се върне във Вихрен и ще подпише нов договор. Тимът от Сандански няма права върху него, тъй като Саша е свободен агент. Симонович е поредният чужденец, който си тръгва от клуба през лятото. Шефовете напъдиха една дузина португалци и французи, които пристигнаха на проби. Вратарят Юсуф Учи Бело също бе изгонен. Нигериецът, който има статут на бежанец, обра пешкира за слабия пролетен сезон на Вихрен. Само солидният точков актив от есента спаси тима от изпадане.

Халфът:

Направих го за семейството

- Саша, защо решихте да напуснeте Вихрен?

- Имах договор за една година. Семейството ми живее в София, а Сандански е доста далече. Искам да съм до тях. Славия е най-добрият вариант за мен.
- Доволен ли сте от трансфера?

- Разбира се. Отборът е един от най-добрите в България. Славия е стар клуб, има богата история. Важен фактор е и Ратко Достанич. Двамата се познаваме много добре. Бяхме заедно в "Левски", а преди това и в Обилич. С него се работи много добре. Аз и Славия можем да си помогнем взаимно.
- Къде тренирахте цяло лято?

- В отбора, в който преди години започнах да играя футбол - Железничар (Ниш). Бях там две години и половина. Имам много добри чувства към този клуб. Тренирах два месеца и чаках да си намеря отбор. Не загърбих подготовката, защото исках да съм във форма.

The Rise of the poisoned Youth

Чет Авг 03, 2006 10:03 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Дали не е малко стар? А 123 ти къде го сложи Стойков титуляр това само треньора може да направи тая глупост при толкова халфове да избере него. Същото важи и за дъртака Илия Илиев и Сперанца, който почти с нищо не е помогнал на отбора досега. Лазаревски трябва да е титуляр според мен.

Пет Авг 04, 2006 7:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща