Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Закономерно равенство. След като не се създават положения няма как да се вкара гол. Странно защо чак след червения картон футболистите на "Славия" показаха, че имат хъс и желание да вземат мача. Ако още от началото си играеха така едва ли щяхме да имаме проблеми.
Виждам, че тук червения картон на Никойл Петров се отдава на младостта му. Моето мнение е по-различно. Според мен нещата опират до манталитет и възпитание. Не може още от началото на мача да започнеш да провокираш противника в своята зона по такъв начин. Даже ми се стори, че първото полувреме го наплю. Въобще, като се погледне цялостното поведение на тази "звезда" се вижда, че от Подуене не напразно са го изгонили. Извадена фанелка, походка на рападжия, прическа на италианец. Ако скоро не се промени едва ли ще излезе нещо от него. Определено има качества, бъдещето е пред него, от самия него си зависи дали иска да стане класен футболист или да изкара година-две в Славия, а после да играе в ""Марек"", примерно.
Определено смятам, че той е виновикът да загубим две точки в този мач.
|
Нед Авг 13, 2006 9:58 am |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Абе то да е само Никито Петров с мед да го мажем, хвани единия удари другия. Не ми се коментира.
|
Нед Авг 13, 2006 11:19 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Tony Adams написа: Виждам, че тук червения картон на Никойл Петров се отдава на младостта му. Моето мнение е по-различно. Според мен нещата опират до манталитет и възпитание.
Че нали точно затва го изгониха от лефски!! Въпреки тва не може да отречем че от него дойдоха "по-интересните" ситуации пред вратата на черно море! Поне гореше в играта докато Илиян Трифонов например освен че е дърво нищо друго не показа!!
Нед Авг 13, 2006 12:20 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Трагична халфова линия 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 13, 2006 2:21 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Айде дайте да не правим трагедии от 1 мач- има още бая мачове да изиграем за да видим в каква насока вървят нещата!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Авг 13, 2006 3:52 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Цитат: Ратко Достанич: Симонович ни липсваше много Бяхме затруднени от добрата игра на Черно море. Тактически мачът беше много труден. Съжалявам, че втори мач поред завършваме с 10 човека. В намален състав ни беше много трудно срещу класен отбор като Черно море. Това определено не е лицето на Славия. Липсваше ни много Саша Симонович. Ще имам разговор с Николай Петров. Той е млад футболист и не трябва да прави такива работи.
дано след мача с Локо пд няма "Ники Петров ни липсваше много"  Цитат: След края на мача със Славия играчите на Черно море се радваха, все едно са станали шампиони. Тимът поздрави гостуващата от Варна агитка, която наброяваше десетина човека. тва и на мен ми направи впечетление - цигани Цитат: Феновете на Славия в сектор "А" изпратиха Кирил Джоров с аплодисменти. Халфът игра пет години на Овча купел. Преди да подпише с Черно море, Джоров мина за полoвин сезон през Родопа. 7дни СПОРТ
Нед Авг 13, 2006 3:55 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Нова игра :
Познай с колко души ще завърши мача СЛАВИЯ?!!!!! 
|
Нед Авг 13, 2006 4:11 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
аз ше спечеля - с 10 
Нед Авг 13, 2006 4:18 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Видехмго големия специалист ратко лаптопа и тоя НИки петров типично по подуенски си изкара картон цял мач се рита бута няма ебати лайното , а тоя специалист ратко ще ми вкарва защитник в 86 минута , трагедия пълна

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Авг 13, 2006 6:10 pm |
|
 |
|