Автор |
Съобщение |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
тенкс  ма в Милано ли се е играл мача 
Пет Авг 11, 2006 8:04 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Да ! Сега на "мала Маракана" Дида да се пази, че може да го удари нещо по-лошо от факла(не че му го желая)
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Авг 11, 2006 9:41 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Отборът на Благой Георгиев Цървена звезда може да изиграе реванша с Милан от третия предварителен кръг на Шампионската лига при закрити врати, информират сръбските медии. Причина за това са феновете на тима, които са предизвикали безредици и мелета с тифозите на “росонерите” преди мача на “Сан Сиро” (1:0). Освен това привържениците на “звездашите” са носили и транспаранти с политическо съдържание, които могат още повече да утежнят наказанието на клуба. В следствие на сблъсъците италианската полиция е арестувала десетина привърженика на Звезда. Това е накарало голяма част от агитката на сръбския отбор да остане в Милано. Феновете на Звезда са обявили, че ще останат в Италия, докато не бъдат освободени сънародниците им. Според сръбския вестник “Курир” причина за изстъпленията на привържениците на “червено-белите” е станал диктора на стадиона, който на сръбски език, но с хърватски акцент е обяснил на феновете как да напуснат съоръжението след края на срещата.
 тия са побъркани
Съб Авг 12, 2006 12:49 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
Съб Авг 12, 2006 12:59 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Тея са луди фетовете им!!!
Съб Авг 12, 2006 1:04 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
^ не може само българските фенове да правят мизерии
БТУ на Благо му е мн дълга косата 
Съб Авг 12, 2006 3:10 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
Благой Георгиев:
Чувствам се добре, за щастие кариерата ми се намира в много добър период. Срещу Уелс ще е последната проверка преди европейските квалификации. Добър съперник, практикуващ английски стил на игра. Христо Стоичков ще си направи нужните изводи. Най-важно ще е да се предпазим от контузии. С Цървена звезда направихме добър мач срещу Милан. Ако бях успял да вкарам във втората минута, срещата щеше да се развие по друг начин.
Вто Авг 15, 2006 2:01 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
|
blagoj_fenka написа: БТУ на Благо му е мн дълга косата 
http://www.fc-redstar.net/season.aspx?i ... ltureID=2# на третата страница при футболистите е Благоj Георгиjев  дай select да видиш къв е индианец!!
Вто Авг 15, 2006 2:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Вто Авг 15, 2006 3:11 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
mittag аз преди доста време я видях тая снимка  ...така ми прилича на Исус..не му отива 
Вто Авг 15, 2006 5:43 pm |
|
 |
|