Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 11:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
 Благо & Цървена Звезда!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В офисите на сръбския шампион Цървена звезда са получени заявки за близо 110 000 билета за срещата-реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу италианския Милан, съобщиха от клуба. Капацитетът на белградския "Маракана" обаче е наполовина - 55 000 седящи места.
"Дори най-големият стадион в Сърбия не е достатъчно голям, за да поеме всички желаещи да наблюдават мача срещу "росонерите", заяви изпълнителният директор на "звездашите" Небойша Лекович.
"Телефоните ни прегряха, всички искат да гледат срещата на стадиона. За съжаление няма да можем да удовлетворим всички молби. За в бъдеще ще трябва да помислим за някакъв проект за разширяване на капацитета на стадиона ни. Ще настояваме с всички сили на касите да се пуснат колкото е възможно повече билети за срещата с Милан", допълни още Лекович.
Българският национал Благой Георгиев и съотборниците му приемат "червено-черните" на 22 август (вторник) от 22 ч. българско време.

кога на наш мач ше искат да дойдат над 2000 човека(изключвам мачовете с "грандовете")

Сря Авг 16, 2006 3:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благо и компания падат на полувремето с 0:1! Гол на Инзаги

Вто Авг 22, 2006 9:59 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
1:2 за росонерите. Дано Юве да подадат възражение до Граждански съд.

Сря Авг 23, 2006 8:18 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
МАФИЯ = МИЛАН :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Авг 24, 2006 6:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе аз го гледах мача по инет и мога да ви кажа , че нито отбора нито феновете не бяха на ниво. Милан ги мачкаше през цялото време , а ЦЗ ако направех 4-5 поредни паса си беше истински успех. Ще гледаме Благо в УЕФА все пак.

Чет Авг 24, 2006 7:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благо губи 4000 евро заради ЦСКА
Благо губи 4000 евро заради ЦСКА „Заложих на „армейците“, защото мислех, че ще пребият тези смешници“, твърди един от лидерите на Цървена звезда Халфът на сръбския гранд Цървена звезда Благой Георгиев напусна със смесени чувства „Мала Маракана“ след края на мача Хайдук (Кула) – ЦСКА. Националът бе доволен, че „армейците“ все пак продължиха напред в турнира за купата на УЕФА след изравнителен гол на Сашо Тунчев в последните секунди на 120-ата минута. Георгиев обаче потърси утеха в обятията на своята прелестна приятелка Христина за това, че се размина с възможността да прибере 4 хиляди евро от залог. „Реших да заложа на 5 мача и само ЦСКА не ми излезе. Не знам как не можаха да бият тия смешници. Хайдук е много слаб отбор“, сподели Георгиев.

дееба и чорбата, може ли да прецакат Блато така, не ги е срам... :evil: :evil: :evil: :evil:
[/img]

Нед Авг 27, 2006 7:39 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гледайте кво става:

Звезда би Хайдук с 3:1, Благо с гол и асистенция

Белград. Шампионът на Сърбия Цървена Звезда победи с 3:1 тима на Хайдук Кула, който създаде много проблеми на ЦСКА през седмицата. Българският национал Благой Георгиев направи много силен мач и отбеляза гол в 54-та минута. Преди това Благой асистира за гола на Джокич в 22-та минута. В 58-та минута звездата на домакините Никола Жигич направи 3:0. 12 минути преди края Буйнйевчевич направи загубата на Хайдук по-почетна. За “звездашите” цял мач игра и бившият играч на ЦСКА Ибрахима Гай.

Изображение

Нед Авг 27, 2006 10:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Браво на Благо, все така да я кара!

Нед Авг 27, 2006 11:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Браво на Благо - явно е, че има голямо желание и се намира в добра форма. Този гол ще му даде още повече уверност.

Пон Авг 28, 2006 2:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Браво Благо сега идва ред да накажеш и мамалигарите.В краен може и Чавдар да свърши тази работа :D

Пон Авг 28, 2006 3:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща