Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Локомотив (Сф) се класира за първия кръг на УЕФА след победа с 4:0
София. Локомотив (Сф) стана първият български тим, класирал се в първия кръг в тазгодишната надпревара за Купата на УЕФА. На стадион “Българска армия” “железничарите” постигнаха очакван успех над израелския Бней Йехуда. Момчетата на Стефан Грозданов се наложиха с 4:0 и с общ резултат 6:0 продължават в следващата фаза на турнира. Локомотив (Сф) започна силно срещата от самото й начало и взе инициативата. В 22-ата минута Кристиян Добрев откри след изстрел извън границите на наказателното поле. Само четири минути по-късно Дагани от гостите извърши изключително груб фаул срещу голмайстора и заслужено получи директен червен картон. Малко преди края на първата част звездата на “червено-черните” удвои, след като остана сам срещу вратаря Ениеама. През второто полувреме българите отбелязаха нови две попадения чрез Калоян Караджинов. Той бе точен в 61-ата и 82-ата минути. Полузащитникът вкара два гола близнаци с глава. Така Локомотив (София) вече чака утрешния жребий за Купата на УЕФА.
Литекс победи Омония (Кипър) с 2:1 и се класира за първия кръг на УЕФА
Ловеч. Литекс се класира за първия кръг на турнира за Купата на УЕФА, след като в мача реванш срещу кипърския Омония се наложи с 2:1 в Ловеч. Първата среща преди две седмици завърши 0:0. В 33-ата минута гостите поляха със студен душ ловчанлии и откриха резултата след автогол на Джемал Берберович. Футболистите на Люпко Петрович успяха бързо да се отърсят от шока и след по-малко от 10 минути Петър Златинов изравни с прекрасен удар от наказателното поле - 1:1. В последната минута на първото полувреме Манолев изведе Литекс напред и внесе успокоение в редиците на Литекс. През втората част “оранжевите” контролираха срещата и не позволиха на Омония да създаде опасности пред вратата на Витомир Вутов. В даденото от съдията продължение резултатът можеше да стане 3:1, но вратарят Везер спаси. Жребият за първия кръг на Купата на УЕФА е утре, а Литекс е в урната на поставените отбори.
Чет Авг 24, 2006 10:42 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Браво на Сашо Тунчев спаси ЦСКА в последната минута
Чет Авг 24, 2006 11:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Току що свърши мача! Драматично 1:1 след продължения! И последния български отбор се класира по нататък! Браво на ЦСКА, но с тази игра не ги очаква нищо добро....
Чет Авг 24, 2006 11:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Тия с каква клизма се класираха простоо... Браво все пак! Дано да играят така в шампионата, а да мачкат в УЕФА 
Чет Авг 24, 2006 11:45 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
иска група H...... щото Милан си ги обичам много
а сега нз да се радвам ли или не.... ДЕко ще ми дойде в София...няма и да го пусна ако го хвана
А пък Челси ще ги чакам с чувал тухли на летището 
Пет Авг 25, 2006 8:49 am |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Ей тва рядко може да се види по нашите земи. Барселона. Уха! Предчувствам,че ще се ходи на мач 
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Пет Авг 25, 2006 9:20 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Това го предчувстват поне още 1 милион българи.Въпроса е да се уредиш с билет.
Едит:
Локо може да се падне с/у Феенорд, Палермо или Осасуна.  . Доволен съм ,че не сме на тяхно място.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Авг 25, 2006 10:06 am |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
леле ако се паднат с Палермо....съм 100% на мача =))))
Пет Авг 25, 2006 10:21 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
А аз пак ще си гледам любимите Реал Мадрид и Арсенал по телевизията.  Ако дават други мачове от Шампионската лига освен тези на "Левски" де.... 
|
Пет Авг 25, 2006 10:21 am |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
Литекс са късметлии ...паднаха се с някви М.Хайфа от Израел
Пет Авг 25, 2006 1:17 pm |
|
 |
|