Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Задължителна победа срещу "Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
3 за латекса и да отпадат ! и да ги биеме 3:0 ! тоя каубоя много почна да сни свири мачове нещо !

The Rise of the poisoned Youth

Вто Авг 22, 2006 10:36 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
още от пролетта каубоя започна да внимава на нашите мачове. свири перфектно мача с говедата.
претпочитам да победим отбор от европейска класа отколкото демотивирана, разпадаща се сбирщина, която е отпаднала от екзотичен кипърски отбор.

Вто Авг 22, 2006 10:39 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Според мен трябва да играем по същия начин както срещу Локомотив (Пд). Много да внимаваме в защита и все ще успеем да им набутаме 1 гол

Сря Авг 23, 2006 7:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Литекс победиха но не очароваха никого с играта си.Втори път за пет дена след мача с ЦСКА което говори,че далеч не са непреодолими.При пълна концентрация,малко шанс и добро съдийство / в смисъл 50:50 / можем да победим.Между другото имам чувството че в последните години съдиите ни режат най-много именно срещу тях.Още ме е яд за онази дузпа през пролетта на 2005 г. когато направихме 2:2 Чавдар Янков вкара гол за милиони а селяните изравниха с измислена дузпа - ако ги бяхме били излизахме в Европа.

Пет Авг 25, 2006 3:41 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
123 написа:
Литекс победиха но не очароваха никого с играта си.Втори път за пет дена след мача с ЦСКА което говори,че далеч не са непреодолими.При пълна концентрация,малко шанс и добро съдийство / в смисъл 50:50 / можем да победим.Между другото имам чувството че в последните години съдиите ни режат най-много именно срещу тях.Още ме е яд за онази дузпа през пролетта на 2005 г. когато направихме 2:2 Чавдар Янков вкара гол за милиони а селяните изравниха с измислена дузпа - ако ги бяхме били излизахме в Европа.

Да , тогава с измислената дузпа дадена от Мускалев - педала ни открадна победата ! Иначе тогава гола на Чаво (вторият) бе направо великолепен ! 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Авг 25, 2006 8:59 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
И според мен нямаше дузпа тогава. Винаги срещу селяните ни свирят некадърници.

Съб Авг 26, 2006 1:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кирил Николов е добър футболист и според мен трябва да се радваме, че има вариант да дойде при нас....докато играеше показваше много техника и фантазия...минаваше за едиин от младите ни таланти, дори помня, че го гледах в една контрола на националите ни на ст. славия срещу Азербайджан...не знам обаче какво стана и не се наложи...
Дори и да имаме повечко халфове още един човек като него е добре дошъл!! Ще имаме по-дълга скамейка, повече възможности за избор на стратегии за мачовете!!Освен това както споменах поне на мен момчето ми е направило впечатление, а идва без пари!!! Дано да го задържим.
Колкото до мача - много зор ще видим...трудно ще ги бием

Съб Авг 26, 2006 9:26 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
trudno 6te e da biem,
no puk i oste po trudno to4no ytre da padnem ..:))

Съб Авг 26, 2006 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе има ли някой дет ше ходи от Надежда :?:
ако изобщо някой го види :?

Нед Авг 27, 2006 10:51 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
mittag написа:
Абе има ли някой дет ше ходи от Надежда :?:
ако изобщо някой го види :?

Kak така да ходи от надежда ? :?:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Авг 27, 2006 11:51 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща