Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
"Петлите" ни разпиляха! 0:3 ужасна игра особено при блокадата ни! Не знам какво стана, обаче това не беше отбора, който победи с 3:0 Бразилия, Сърбия и Италия! Много, много жалко... В мача за третото място ще играем с Русия!!!
Съб Авг 26, 2006 8:57 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Съб Авг 26, 2006 9:12 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
България – Русия 0:3, останахме четвърти в Световната лига
Москва. Българският национален отбор по волейбол остана на четвърта позиция в крайното класиране на Световната лига. В среща за спечелването на бронзовите медали момчетата на Мартин Стоев отстъпиха на домакина Русия с 0:3 (20:25, 19:25, 19:25). В зала “Лужники” в Москва двата тима изиграха три идентични гейма. В тях руснаците влизаха с преднина от по 2-3 точки в първата и 4-5 във втората технически почивки. Националният селекционер на България Мартин Стоев се опита да промени развоя, като във втората част пусна Костадин Стойков на мястото на Владимир Николов, но и това не помогна. В последния гейм в игра се появиха и Красимир Гайдарски и Тодор Алексиев. Така след загубата България остана на четвърта позиция в крайното класиране на Световната лига по волейбол. Въпреки двете последователни поражения от Франция и Русия капитанът Пламен Константинов и съотборниците му оставиха прекрасни впечатления, след като в Москва изненадаха последователно считаните за фаворити Бразилия, Сърбия и Италия с чисти победи от по 3:0. За четвъртото си място българите ще си поделят 200 000 долара.
Тези играчи може да са велики, но са лигльовци!!! Останалото без коментар....
Нед Авг 27, 2006 10:47 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
mito00 написа:  Тези играчи може да са велики, но са лигльовци!!! Останалото без коментар....
"Лигльовци"?
Кое според теб е "лигавото" в тях? Смазващите чисти победи с по 3:0? Неаргументиран глупав коментар. Матей ли е лигльо? Или Владо Николов? Или Пушката? Или Гибона? Такива са им възможностите. Четвъртото място е изключителен успех, при положение, че дори в групата с Куба бяхме предварително отписани...
|
Пон Авг 28, 2006 10:09 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Хич не е лошо да си 4 в света ! Както сториха нашите момчета през 94 ! Тогава пак бихме световен шампион ( Германия ) , но в крайна сметка останахме 4-ти ! Няма логика просто да ги критикуваме !
Пон Авг 28, 2006 11:52 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: mito00 написа:  Тези играчи може да са велики, но са лигльовци!!! Останалото без коментар.... "Лигльовци"? Кое според теб е "лигавото" в тях? Смазващите чисти победи с по 3:0? Неаргументиран глупав коментар. Матей ли е лигльо? Или Владо Николов? Или Пушката? Или Гибона? Такива са им възможностите. Четвъртото място е изключителен успех, при положение, че дори в групата с Куба бяхме предварително отписани...
Лигльовците в тях се показаха срещу Франция, много ама много вяла игра! Мача гледа ли го, това не беше отбора, който мачкаше, това бяха едни лигльовци, а французите въобще не са силен отбор, не е ли така????
Пон Авг 28, 2006 12:22 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Абе изсраха се на метеното дет се вика. Много ме е яд, можеха да спечелят лигата.
Пон Авг 28, 2006 12:31 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: Абе изсраха се на метеното дет се вика. Много ме е яд, можеха да спечелят лигата.
Аааа е тва искам да кажа!!!
Пон Авг 28, 2006 12:32 pm |
|
 |
|