контрола : Славия - "Левски"
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Браво на белите!Евробоецът не е бил чак в толкова експериментален състав /особено през второто полувреме/ колкото се опитват да го изкарат.Радо Рангелов все повече се налага в отбора и отново бележи красив гол.Дано успехът донесе самочуствие на белите преди гостуването във Варна.
|
Чет Авг 31, 2006 8:29 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
На всички е ясно че супер звездите от лигата не са се напъвали особено, дори и след като са влязли второто полувреме, но победата пак е приятна. Дано не си останем само с нея този сезон, а тя да е първата от серия от 4 поредни срещу рогатковците, като четвъртата да е на финала за купата.
|
Чет Авг 31, 2006 8:36 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Цитат: Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше доволен от победата на тима си в контролата срещу "Левски". “Доволен съм от мъжеството, което показаха футболистите. Това беше контролен мач, в който всеки от двамата наставници изпробва различни схеми. След всеки кръг тимът ни играе все по-стабилно и се надявам, че след 5-6 месеца ще стоим на терена по съвсем различен начин”, каза Венцеслав Стефанов пред "Гонг".
Чет Авг 31, 2006 8:38 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми "Славия" показа, че е много силен състав със невероятен тактик! Физическата подготовка на "белите" е на ниво, но съществува един проблем - нямаме равностойни резерви. Днес имах щастието да наблюдавам мача и видях, че резервите в отбора не са на ниво. Е не може да се правят изводи от един мач, но това видях днес. Иначе честито на момчетата за победата, дано това да даде самочувствие на момчетата и да се представяме още по-силно и от сега!!! 
Чет Авг 31, 2006 8:43 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Към тези, които са били на мача: наистина ли е имало около 1200 души (sportni.bg)?
|
Чет Авг 31, 2006 9:04 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
не !
|
Чет Авг 31, 2006 9:32 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Ами,победа за самочувствие няма лошо,ама иначе не сме много добре,особено тоя куц кон Тошко Колев е много зле.
На стадиона имаше към 500 човека като повечето бяха левскари,но си имаше и стабилно бялло присъствие 
|
Чет Авг 31, 2006 9:40 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Втори мач Мартин Стефанов е гола вода това момче толкова ли е зле или Ратко не го пуска където трябва  Иначе много добър мач направи Саша Симонович 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Авг 31, 2006 10:11 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Абе не знам колко са добри "Левски" и как не са се напъвали,но е срамно отборът,който ни представя пред Европа в момента да не отправи точен удар!
Първото полувреме може и да е имало около 1000 човека,но на полувремето много хора напуснаха стадиона.
Иначе много добра игра като цяло.За мен страшен мач направиха Асен Караславов и Ради Рангелов,добре се включи и Мартин.Проблема с "късата" резервна скамейка остава.Според мен трябва да се привлече поне още 1 халф и 1 нападател,конкурентно способни на титулюрите.
|
Чет Авг 31, 2006 10:15 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Направо ги разбихме и дори второто полувреме имахме повече шансове, но и тази победа става - за самочувствие.
Не мисля, че резервите са играли зле, напротив - трябва да им се дава повече шанс. Докога Мартин Стефанов ще започва все резерва?
Иначе имаше около 1000 зрители, за съжаление - 3/4 левскари.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Сеп 01, 2006 4:09 am |
|
 |
|