Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Губим от "Миньор" в контрола...
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Губим от "Миньор" в контрола...
...след доста слаба игра с 1:2.
Марто Стефанов освен гола, нямаше друго добро отиграване цял мач. Петър Кюмюрджиев, или Кюми, както му викат съотборниците, се спука да го овиква по време на целия двубой. Марто просто си се разхождаше с фланелката. Иначе Армандо си беше номер 1, какви удари на миньорци извади през първото полувреме няма да ви казвам, и аз даже още се чудя как не влезнаха.
|
Съб Сеп 02, 2006 3:16 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
ли4но аз мисла 4е марто още не е готов за мъжете!!!
|
Съб Сеп 02, 2006 3:20 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: ли4но аз мисла 4е марто още не е готов за мъжете!!!
Определено. Това се видя и в мача с "Литекс". Все още го е шубе, но не знам от какво. Днес просто избягваше сблъсъците с противникови състезатели - за това му се развикаха.
Иначе, ако някой каже, че съм прекалено критичен - има защо. Той заслужава критика, защото има талант. Ето, показа го и с отбелязването на гола. Има дарба. Въпрос на време е да преодолее психологическата бариера, която е пред него.
|
Съб Сеп 02, 2006 3:23 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Вярно е!!! Е да има разлика между младежите и мъжете, но не е чак толково голяма, Чаво например нямаше такъв проблем като Марто. Наистина още му е рано за мъжете, може би догодина.... 
Съб Сеп 02, 2006 6:58 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Победа с 2:1 постигна Миньор при гостуването си на Славия на стадиона в Овча купел. Белите откриха в 34-ата мин, когато Христо Петров изведе в чиста позиция Мартин Стефанов, който от 15-ина м шутира по земя и прати топката зад Емил Варадинов за 1:0. Минута преди почивката Росен Каптиев остана очи в очи с Армен Амбарцумян, но ударът му не попадна в очертанията на вратата.
След почивката само за 10-ина минути перничани обърнаха мача в своя полза. В 51-ата мин Мирослав Петров се възползва от грешка на Амбарцумян и вкара за 1:1, а в 59-ата мин след триходова комбинация между Виденов, Божанков и Хари Бориславов последният от 20 метра нацели горния ляв ъгъл и закова крайното 2:1 за Миньор.
Неофициален дебют за Славия направи новото попълнение Марко Савич, който не очарова присъстващите със своята игра.
тоя па къв е! 
Нед Сеп 03, 2006 5:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Има много Марко- Савичовци. Ако става въпрос за тоя от Раднички Белград, може и да свърши работа. Стига да влезе в кондиция, защото не е играл от петнайсетина месеца. Ако е някой друг Савич, не знам.
|
Пон Сеп 04, 2006 3:02 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
nqma zna4enie koi to4no e !
osvoboden e ot otbora .
|
Пон Сеп 04, 2006 5:01 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз доколкото зном е халф "Цървена звезда".
Вто Сеп 05, 2006 1:47 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
В 24 часа днес пише че Савич е потписал със Славия а стъщо така че при нас тренира и Дюлгеров юнуша на "Левски"
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Сеп 05, 2006 4:29 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|