контрола : Славия - "Левски"
Автор |
Съобщение |
SUPORTERS
Току що регистриран
|
jjfoxi написа: SUPORTERS написа: Не знам за какви качества говориш,май още имате лоши спомени от последният мач 2-2,когато бяхте тотално надвикани и надиграни. Не искам да ви нападам,просто си казвам мнението.  Хахахахаххаха тотално надиграни хахахахха.Ти май си проспал половината мач бе. А пък за надвикани - на моменти 50-100 човека викахме колкото вашите 7000 или колкото там сте били.Така,че не ми говори.
Явно истината ви боли.50-100 човека... в това число и пенсионерите ли броиш?
|
Вто Сеп 05, 2006 4:37 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Апел към славистите: няма нужда да влизате в безсмислени спорове, истината ние си я знаем, каквото и да ви казват друго, не обръщайте внимание.
|
Вто Сеп 05, 2006 4:47 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Апел към славистите: няма нужда да влизате в безсмислени спорове, истината ние си я знаем, каквото и да ви казват друго, не обръщайте внимание.
Приемам апела ти. Но...
Дойдох в този форум с идеята, че ще си говорим за белите, без външни елементи да се намесват в разговорите ни. Обаче какво става? В една друга тема един такъв елемент нарича славист - келеш. Разправя ми на мен да не се занимавам с неговия отбор и защо съм го бил гледал по телевизията (отборът му). А много ми е интересно той какво търси в този форум? Тук някъв друг "апостол" ни дразни съвсем целенасочено.
Какво правим????
|
Вто Сеп 05, 2006 7:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Tony Adams написа: Какво правим????
Убеждаваме го колко не е прав и колко не на място се намират изказванията му. С катинарите, бановете и гъбата се постига обратен ефект.Поне в повечето случаи. До момента колкото пъти са ме банвали от разни форуми толкова пъти съм ги карал да се виждат в чудо. Пониквам отвсякъде. А така самият потребител разбира колко е смешен и си взима поука. Или най- малкото- престава да му бъде интересно.
|
Вто Сеп 05, 2006 7:57 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
SUPORTERS написа: jjfoxi написа: SUPORTERS написа: Не знам за какви качества говориш,май още имате лоши спомени от последният мач 2-2,когато бяхте тотално надвикани и надиграни. Не искам да ви нападам,просто си казвам мнението.  Хахахахаххаха тотално надиграни хахахахха.Ти май си проспал половината мач бе. А пък за надвикани - на моменти 50-100 човека викахме колкото вашите 7000 или колкото там сте били.Така,че не ми говори. Явно истината ви боли.50-100 човека... в това число и пенсионерите ли броиш? Много ни засягаш направо ще се разплача , а и си напиши ника правилно ако знаеш изобщо де ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Сеп 05, 2006 10:28 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
SUPORTERS написа: jjfoxi написа: SUPORTERS написа: Не знам за какви качества говориш,май още имате лоши спомени от последният мач 2-2,когато бяхте тотално надвикани и надиграни. Не искам да ви нападам,просто си казвам мнението.  Хахахахаххаха тотално надиграни хахахахха.Ти май си проспал половината мач бе. А пък за надвикани - на моменти 50-100 човека викахме колкото вашите 7000 или колкото там сте били.Така,че не ми говори. Явно истината ви боли.50-100 човека... в това число и пенсионерите ли броиш?
Що бе пич, пенсионерите не са ли хора? Аз например се сещам за един пенсионер, който играе за вас и с помощта на съвременните медицина и химия търчи неуморен по цял мач. Та мисълта ми беше че и при вас чичета и пенсионери има колкото щеш, така че лошо няма. Нашите поне не викат на агитката ни "селяни".
|
Вто Сеп 05, 2006 10:37 pm |
|
 |
SUPORTERS
Току що регистриран
|
dani_slavista написа: SUPORTERS написа: jjfoxi написа: SUPORTERS написа: Не знам за какви качества говориш,май още имате лоши спомени от последният мач 2-2,когато бяхте тотално надвикани и надиграни. Не искам да ви нападам,просто си казвам мнението.  Хахахахаххаха тотално надиграни хахахахха.Ти май си проспал половината мач бе. А пък за надвикани - на моменти 50-100 човека викахме колкото вашите 7000 или колкото там сте били.Така,че не ми говори. Явно истината ви боли.50-100 човека... в това число и пенсионерите ли броиш? Много ни засягаш направо ще се разплача , а и си напиши ника правилно ако знаеш изобщо де ...
Знам как се пише много добре,при Регистрацията се oбърках. 
|
Сря Сеп 06, 2006 6:59 am |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
ti si si oburkan po rojdenie 
|
Сря Сеп 06, 2006 11:27 pm |
|
 |