Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
За мене Караславов се превръща в най-големия предател в нашия отбор. Това смотано момченце явно не иска да поеме отговорност и да носи с чест капитанската лента в следващите два мача!!!
_________________ 100
|
Нед Сеп 17, 2006 6:15 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
Josif написа: blagoj_fenka написа: стига си плюхте по отбора веее стегнете се малко...голяма работа като сте паднали..нали затова са феновете-да подкрепят отбора си при победа и при загуба! Много ми е интересно ти как ще реагираш ако твоето отборче загуби от скиорите.
всеки случай няма да викам "РЕЗИЛ !!О колко ме е срам...О Боже не мога да повярвам" ...... да не мислиш че са като паднахме от Барса съм говорила че ме е срам че съм от "Левски"??!!
Нед Сеп 17, 2006 6:34 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
blagoj_fenka написа: Josif написа: blagoj_fenka написа: стига си плюхте по отбора веее стегнете се малко...голяма работа като сте паднали..нали затова са феновете-да подкрепят отбора си при победа и при загуба! Много ми е интересно ти как ще реагираш ако твоето отборче загуби от скиорите. всеки случай няма да викам "РЕЗИЛ !!О колко ме е срам...О Боже не мога да повярвам" ...... да не мислиш че са като паднахме от Барса съм говорила че ме е срам че съм от "Левски"??!!
хахахаххах не можеш да сравняваш Барса с рилски- интересно
аз ще съм супер щастлив ако изобщо играем скоро в европа ти говориш за срам от мача с Барса 
Нед Сеп 17, 2006 7:16 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
blagoj_fenka написа: Josif написа: blagoj_fenka написа: стига си плюхте по отбора веее стегнете се малко...голяма работа като сте паднали..нали затова са феновете-да подкрепят отбора си при победа и при загуба! Много ми е интересно ти как ще реагираш ако твоето отборче загуби от скиорите. всеки случай няма да викам "РЕЗИЛ !!О колко ме е срам...О Боже не мога да повярвам" ...... да не мислиш че са като паднахме от Барса съм говорила че ме е срам че съм от "Левски"??!!
Наистина е смешно да правиш сравнение!
_________________ 100
|
Пон Сеп 18, 2006 8:30 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Eдинственото общо е, че в световната преса наричат ""Левски"" Идиотите на Европа, а в този ред на мисли ние трябва да сме идиотите на А група. Каквото е общото между А група и шампионската лига, това е и между Рилецо и Барса.
И, въобще, винаги е било неимоверно по- трудно да подкрепяш Славия отколкото казионните отборчета като ЦСКА и ""Левски"". И в добри, и в лоши времена.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Сеп 18, 2006 10:03 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Аз неведнъж съм казвал, че на нас трябва да ни присъдят медал за храброст. Това, което ние го изживяваме си е един нестихващ кошмар. Защото въпреки глупостите на футболистите, ние пак ще сме на стадиона.
И в добри, и в лоши времена, както казваш.
|
Пон Сеп 18, 2006 11:12 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Че е резил, резил е и то огромен. Но ние трябва да си подкрепяме отбора дори и в такива времена, както впрочем винаги сме го правили. Затова сме слависти, а не сме станали от някой от двата книжни гранда, които снощи щяха да спукат топката. На следващия мач задължително с плаката "Ратко Вън!" и викове "оставка".
|
Пон Сеп 18, 2006 12:06 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
От Топспорт.бг
Наставникът на Славия Ратко Достанич говори вчера пред "Топспорт" за загубата от Рилски спортист. Сръбският спец каза, че поема вината за провала.
- Г-н Достанич, как се чувствате след срамното поражение от Рилски спортист?
- Още съм ядосан. Гадно е да те бие отбор, който е с нула точки и е на дъното на таблицата. И те като нас бяха пределно мотивирани, но като че ли късметът бе с тях, а не с нас. Поемам отговорността за загубата от Рилецо. Този отбор е под нашата класа, а ние му позволихме да ни победи на собствения ни стадион. Искам да кажа, че не подценихме съперника. Срещата тръгна добре за нас и изпуснахме доста положения. Нелепо бе и изгонването на Караславов, което мисля, че реши срещата.
- Тодор Колев изпусна доста...
- Не, не само Тошко е виновен. Дори не смея да го виня, тъй като той направи каквото можа. Нямаше ден, пък и всеки нападател има такива моменти в кариерата си. Колев върви нагоре и аз ще продължа да разчитам на него.
- Вините ли Караславов за изпросения червен картон, което го вади от строя за ЦСКА и "Левски"?
- Да, как няма да го обвинявам. Той е капитан на тима и трябва да се държи дисциплинирано. Вместо да дава пример на по-младите как трябва да се държат на терена, оставя лошо впечатление.
- Кой ще го замени?
- Имам варианти, но Асен наистина ще ни липсва. На тренировките ежедневно отиграваме различни варианти и смея да твърдя, че има кой да го смени.
- Мислите ли, че имате шансове за някакви точки срещу ЦСКА и "Левски"?
- Трябва да бъдем реалисти. Всичко се случва във футбола. "Левски" и ЦСКА са много добри отбори, но ние няма да се предаваме. Винаги можем да направим добър мач. Ако вземем по една точка от тях, ще е успех за нас.
- След срещата с Рилски спортист се заговори, че мачът май е бил уреден...
- Не, не. Това са глупости. И дума не може да става за подобно нещо. Ако наистина срещата е била уредена, и аз науча, веднага ще си събера багажа и се махам от Славия. Но аз знам, че няма нищо нередно. Срещата с Рилски спортист се игра както всяка друга. Всички знаят, че аз съм честен. Славия винаги играе честно и почтено. При нас никога няма уредени мачове.
|
Пон Сеп 18, 2006 12:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Мога единствено да заявя : СМЕЕЕХ!!! Тоя Патко не е с всичкия си! Ох, дано да се окаже , че срещата е била уредена! А на Колев лошия му ден е вече 3-4 години. Вървял нагоре... Нямам думи просто!
А не мога да изразя колко ме е яд , че върнаха достанич. Такава простотия не знам от къде му дойде на венци на главата. Прецака Славия, отиде в ЦЗ , прецака ги и тях и са се върна тук за да довърши започнатото. След ЦЗ мислел да не тренира повече професионални футболисти. Ами що не го взе тва решение та да не ни се натресе и да провали отбора за поредна година! Тъпо слабохарактерно треньорче!
Пон Сеп 18, 2006 1:53 pm |
|
 |
Gogo
Току що регистриран
|
FeverNew написа: От Топспорт.бг
Наставникът на Славия Ратко Достанич говори вчера пред "Топспорт" за загубата от Рилски спортист. Сръбският спец каза, че поема вината за провала.
- След срещата с Рилски спортист се заговори, че мачът май е бил уреден...[/b] - Не, не. Това са глупости. И дума не може да става за подобно нещо. Ако наистина срещата е била уредена, и аз науча, веднага ще си събера багажа и се махам от Славия. Но аз знам, че няма нищо нередно. Срещата с Рилски спортист се игра както всяка друга. Всички знаят, че аз съм честен. Славия винаги играе честно и почтено. При нас никога няма уредени мачове.
Господа, знаете ли коефицента за загуба на Славия?
за един заложен лев получаваш 10 лева!!!!
А знаете ли за точен резултат колко е?
за един заложен лев получаваш 20 лева!!!!
Защо се чудим тогава за загубата на лябимият отбор?!!?
|
Пон Сеп 18, 2006 2:20 pm |
|
 |
|