Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 9:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Вярата в "Славия" 

Вярвате ли в бялата идея?
Анкетата свършва на Пет Юни 12, 2009 7:07 am
Да! 89%  89%  [ 48 ]
Вече не! 9%  9%  [ 5 ]
Не! 2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 54

Вярата в "Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
fisher96 написа:
Незнам дали си разбрал, но Кано каза, че засега не мисли да се връща в Славия.

Казва го, но всички знаем коя е причината. Едва ли ще откаже, ако го поканят.

Пон Сеп 18, 2006 10:07 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
[quote="bodzhov_zv"][quote="fisher96"]Ð

Пон Сеп 18, 2006 10:19 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Сега Венци щял да раздаде на футболистите романа "ГЛАД" и да оправи нещата :lol: Нито един нямало да бъде изгонен. Най го било яд, че едвам довел английски мениджъри за Карата и той се проявил като слабоумец.
Та това са мерките, с които ще се връща доверието във футболния отбор.
Доста палиативни ми се струват.

Пон Сеп 18, 2006 10:21 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Най го било яд, че едвам довел английски мениджъри за Карата и той се проявил като слабоумец.

И тия английски мениджъри от кои отбори са ? Форест Грийн и Грейс Атлетик може би :).

Пон Сеп 18, 2006 1:12 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
вярвам. това остана. няма и лъч надежда за оправяне на футбола. венци свърши, младжо свърши, достанич си е свършил по рождение. какъв отбор да имаме, ако не свършил?

Пон Сеп 18, 2006 10:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венцеслав Стефанов:
Някои се държаха като марди
Жалко е, че Достанич обира негативите, ядосва се президентът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе изключително огорчен от поведението на играчите при 0:1 от Рилски спортист. Победата бе първата за тима от Самоков като гост в елита. Стефанов обеща да вземе сериозни мерки футболистите да не допускат подобен резил в бъдеще. Ден след мача на Овча купел бизнесменът даде интервю за "7 дни спорт".

Изображение

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доста ядосан на бездушието на част от футболистите
Снимки: Свилен Станоев

- Г-н Стефанов, имате ли обяснение за загубата на Славия от Рилски спортист?
- Явно някои в отбора са марди. Безотговорни хора. Не може да подхождат по този начин. Но аз ще взема мерки те да се почувстват така, както аз и ръководството се почувствахме по време на мача.
- Славия направи добри мачове от началото на сезона, а падна от отбор, който нямаше и точка от началото на сезона.
- Мачът можеше да завърши по всякакъв начин. Резултатът реално би трябвало да е в наша полза. Но играта не потръгна. Особено след престъпното отношение на Асен Караславов
Разбира се, ако наистина е ударил съперник. Не може да постъпваш така - ти си капитан на отбора, искаш трансфер в чужбина, дошли са хора да те гледат. Вместо това оставяш отбора с човек по-малко. Караславов се кълне, че не е виновен, но ще видим пак ситуацията.
- Имахте и претенции към съдийската бригада. Къде точно сгрешиха реферите?
- Пред очите на дежурния делегат и целия стадион хванаха за гушата Николай Петров и го събориха на терена. Страничният съдия го видя, но не реагира. Сигурен съм обаче, че някоя телевизия е заснела момента. За несъществуващите засади, които отсъдиха, направо не ми се говори. Обърнах внимание на дежурния делегат Тони Василев върху тези неща и той каза: "Всичко видях и ще го опиша в доклада." Ще видим какво ще стане. Но се чудя защо бе всичко това? На кого помагат - на Рилски спортист, на Славия, на футбола? На никой. Трябва да има феърплей и за двата отбора. Съдиите не са виновни за нашата загуба, но просто не бива да свирят по този начин. Срещу Литекс Ники Петров бе изгонен за посягане.
Сега щяха да го удушат, а не последва наказание
Нека този съдия знае, че ако сега му се е разминало, то другия път няма да е така. Казах го и на Каубоя след мача с Литекс.
- Защо според вас всичко това се случва в седмицата, когато сурово бяха наказани Димитър Димитров и Антон Генов?
- Нашите съдии са свикнали да бъдат главните действащи лица. Искат те да определят кой да побеждава. Ще говоря с Борислав Михайлов и с хората, които дават свои пари за футболните клубове. Приехме високите такси, които искаха да получават. Редно е обаче да взимат парите си според оценката на дежурния делегат. Щом е свирил добре, няма проблеми, да получава колкото заслужава. Тези, които имат ниски оценки да бъдат глобявани
Това е съвсем сериозно предложение. Все пак ние сме хората, които дават парите, а те са търтеи.
- Успяхте ли да разговаряте с отбора? Какво ви казаха за поведението си на терена?
- Не съм разговарял с тях, но тези дни непременно ще го направя. Жал ми е за Ратко Достанич, защото той обира негативите от този мач. Треньорът няма никаква вина. Затова нека феновете не посягат на Ратко. Тези, които постъпиха некоректно и играха несериозно в мача с Рилски спортист, ще си понесат последствията.

Пон Сеп 18, 2006 11:52 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
Веднъж на този въпрос един пич ми отговори "И черния дроб ми е бял" от тогава и аз го използвам

Вто Сеп 19, 2006 9:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ТОВА НЕ Е МОЯТА СЛАВИЯ !!!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Съб Сеп 23, 2006 6:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе и моята не е, ама друга няма. :)

Съб Сеп 23, 2006 7:01 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
вяра в тва ли??? ха

Съб Сеп 23, 2006 7:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща