Автор |
Съобщение |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
LucaBrazi написа: jordas написа: питах баща си били ли сме някога толкова зле колкото през последните 7,8 години , никога беше отговора му ! били сме и по-зле, ама преди 12-13 години
sorry, нещо съм се объркал толкова съм възмутен, че съм загубил връзка с главният мозък. действието се развива 84-85 година, което ще рече и по-зле сме били, ама преди 22 години
|
Съб Сеп 23, 2006 11:19 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
братле ситуацията е такава че нищо не можем да променим те в пловдив които имат сега трябва си говорим истината повече публика или поне повече публика им ходи намачовете не могат го махнат тоя христолов толкова време , а наще са мутрагени и си перат яко парите , славия им идва дюшеш , клуба се издържа от трансфери , благо , чавдар , накой в турция друг в азарбейджан , рангелов в франция , и перат пари и не дават нищо , идеално е за тях , иначе винаги има смисъл от такива протести да ни видят че сме живи и сме все пак някакъв фактор , но не вярвам те да доведат до нещо , факт е че тия мутрагени съсипват клуба , лошото е че ние сме бесилни , и да викаме и да протестираме нищо няма да промениме , тая дебела свиня вобще не и пука за славия , а за ратко той е пълно недоразумение , стана ми ясно още на мача с литекс , вади ти най добрия радослав рангелов и ти пуска един зомбиран централен нападател ли е какъв е но човек който ще е по полезен в ръгби мач , не става с тая сръбска мумия , загиваме си това е , може би ако изпаднеме ще е по добре , се откажат от нас тия дебеловрати и да почне се гради на ново , но кой знае , ще видиме какво ни чака , а иначе ние сме си се същите мазохисти слависти , жалко е че няма вече колективен спорт в който поне да сме в тройката !
|
Съб Сеп 23, 2006 11:25 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Mislia, 4e na gerena kakvoto(osven "Ostavka", koeto triabva da se 4uva po vsiako vreme) i da se predprieme ste ostane bez jelania efekt. Togava vsi4ki journalisti ste govoriat za evrouchastnika i ste im lijat zadnitsite. Nai-dobre serioznite protesti da sa na sledvastia domakinski ma4 na Ov4a kupel.
|
Съб Сеп 23, 2006 11:28 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 protest!!!
ama ni6to ne pre4i da napravime nqkuv protest i na gerena s transperanti i t.n.
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Съб Сеп 23, 2006 11:37 pm |
|
 |
SLAVIA_ULTRAS
Напреднал
|
Podkrepqm izcqlo Itso.Moje i na gerena da ima simvoli4en protest ,no glavniq trqbva da e na stadiona v Ov4a Kupel pri domakinstvoto ni na Loko (Sofia).Togava ima nqkakuv 6ans ne6to da bude PROMENENO!
|
Нед Сеп 24, 2006 11:16 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
що чак с локо сф  тва е след 4 кръга
аз мисла че и на герена и срещу "Ботев" и т.н.
а спомняте ли си миналата година при домакинството на "Ботев" техните фенове какво направиха - цял мач докато не си тръгнаха, пееха обърнати с гръб, тогава се изприказва кво ли не за тва - били смешни някви или такива неща!! е сега ние сме на тяхното дередже! и още нещо те тогава бяха мин 1000 човека 
Нед Сеп 24, 2006 11:55 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
ЩОМ ВСИЧКИ СТЕ НЕВИННИ, НЕКА ВИНОВНИТЕ СМЕ НИЕ
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Сеп 24, 2006 12:16 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3900 Местоположение: Sofia
|
 ИСТИНАТА
Кучетата си лаят, керванът си върви
Славия си пропада, пиедесталът се руши
Феновете верни гневно ги боли,
омерзени са дълбоко белите души.
Няма вече слава, няма чест и дух,
срина се в лайната, стана кал и пух
Малоумници и легионери гаврят се, нали
всичко днес се свежда до мръсните пари...
Срам, позор, резил, гавра, подигравка, унижение, безчестие, опетняване на достойнството - думите не стигат... Най-малкото, което може и трябва да се направи е НКС веднага да излезе с една декларация до жалкото ръководство, футболистите и МЕДИИТЕ, че ако веднага не се вземат адекватни мерки за спасяване (това е точната дума) на СЛАВИЯ, после ще стане много късно и любимият на стотици хиляди преди време българи клуб със славно минало, ще си остане само ... минало. А може би точно това искат някои хора днес. ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Сеп 24, 2006 12:37 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: ИСТИНАТА
Spiro написа: Кучетата си лаят, керванът си върви Славия си пропада, пиедесталът се руши Феновете верни гневно ги боли, омерзени са дълбоко белите души. Няма вече слава, няма чест и дух, срина се в лайната, стана кал и пух Малоумници и легионери гаврят се, нали всичко днес се свежда до мръсните пари...
Срам, позор, резил, гавра, подигравка, унижение, безчестие, опетняване на достойнството - думите не стигат... Най-малкото, което може и трябва да се направи е НКС веднага да излезе с една декларация до жалкото ръководство, футболистите и МЕДИИТЕ, че ако веднага не се вземат адекватни мерки за спасяване (това е точната дума) на СЛАВИЯ, после ще стане много късно и любимият на стотици хиляди преди време българи клуб със славно минало, ще си остане само ... минало. А може би точно това искат някои хора днес. ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ
Tочно това ми дойде и на мен на главата. Да пуснем пак едно писмо/декларация , в което да си кажем ама дословно всичко което мислим за ръководството, за венци за прането на пари, за трансферите и всичко което направиха на Славия. Ама наистина дословно. Защото ще се развърти из медиите и ще почнат да го тормозят венци. В писмото ще поискаме най-сериозно клубът да бъде продаден на някой друг , който милее за Славия. Това е задължително за да подгрее предстоящия същински протест. Това трябва да го направим възможно най-бързо , преди мача с "Левски". Съответно венци ще ни напсува , и ще отрече че сме истински слависти и ще падне още повече в очите на обществото. И тогава на 1вия ни домакински мач след това отиваме на оградата на ложата и я наобикаляме всички и почваме да викаме с/у венци - без да го псуваме , но да викаме - Продай отбора , стига мафия и тем подобни. Това ще бъде снимано и ще има надявам се достатъчно добър отзвук и от там вече ще го мислим.
Нед Сеп 24, 2006 1:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13213 Местоположение: SOFIA
|
Не знам дали ще е насочено точно. Мажоритарен собственик е Младен Михалев, а Венци е сложен да управлява както му се каже. Преди 11 години трябваше да гони дубъл и създаде условия това да бъде постигнато. Предполагам, че сега му е казано с почти нулеви разходи да постига максимално възможна печалба. Той това и прави в последните години и си върши работата перфектно от тази (на собственика) гледна точка. Не съм сигурен, че Венци Стефанов има правомощия да продава клуба или да прави каквито и да било радикални промени, надхвърлящи финансовата рамка, в която му е наредено да се движи. Това, разбира се, са само догатки, но събитията от последните години ги припокриват на 1000%.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Сеп 24, 2006 1:58 pm |
|
 |
|