Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 11:41 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
 НЕКА ВСЕКИ СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ТУК 

ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЛИ ПРЕД СТАДИОНА НА ПОЧИВКАТА ПРИ ДАДЕНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА КОИТО СЪМ ОПИСАЛ
ДА РАЗБИРА СЕ 44%  44%  [ 12 ]
ВЕРОЯТНО ДА 26%  26%  [ 7 ]
ВЕРОЯТНО НЕ 30%  30%  [ 8 ]
Общо гласове : 27

НЕКА ВСЕКИ СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ТУК 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение НЕКА ВСЕКИ СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ТУК
ДО ПОЧИВКАТА НАШИТЕ ИМ ВКАРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ГОЛ НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ СТАДИОНА И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ДА АПЛОДИРАМЕ ЛЕВСКАРИТЕ ЗА ДА ПОКАЖЕМ НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЧЕ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО С ТАКАВА ИГРА ДОРИ И ДА ИМ КАЖЕМ БРАВО ! МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ТОВА НЕКА И АВТОРА НА ТЕМАТА АКО МОЖЕ ДА ГО ВКЛЮЧИ ТОВА В ГЛАСУВАНЕТО НЕКА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ И ДА НАПРАВИМ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ,А ТО Е ДА СИ ДЪРЖИМ НА КЛУБА А НЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ РЪКОВОДСТВОТО ИЛИ ТРЕНЬОРИТЕ!!!!! БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПРОЧЕТОХТЕ ТОВА И МОЛЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА
И НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ В МНЕНИЕТО СИ
МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ И НА АНКЕТАТА

Сря Сеп 27, 2006 11:35 am
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
kakto e pisano v drugata tema,mojebi e i nai-dobre tova da se ostavi za sledva6tiq ma4,sega kakvoto i da predpriemem mojebi 6te ostane bez efekt

tva ne e lo6a ideq
no otvun da se izliza mi se struva malko prekaleno,nie trqbva da pokazvame mnenieto si na stadiona...
bih predlojil ne6to ot tipa no za sledva6tiq ma4,nezavisimo ot razvitieto na ma4a primerno ne da izlezem ami da razvqvame beli kurpi4ki(kakto v ispaniq) zaduljitelno ot sektor V
za6toto ne malko ni zabolq vsi4ki ot zagubata ot cska :( i trqbva da pokajem 4e dosega vsi4ko e nedopustimo..
nadqvam se nakraq das se stigne do ob6to mnenie ,s koeto nai-podhodq6to da izrazim nedovolstvoto si ot klubnata politika..
spomnqm si kak predi 5-6 godini to4no sre6tu botev pak protestirahme,ima6e edin 4ar6af s narisuvan venci na besilka i nezavisimo 4e bihme 3:2 v kraq na ma4a otidohme v sektor a i tam vikahme kum Venci ostavka i taka natatuk,tova ima6e efekt i be6e naistina zreli6tno...mislq 4e ako povtorim ne6tata nqma da e lo6o..kakto se kazva vreme e..

Последна промяна staev10 на Сря Сеп 27, 2006 12:25 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 27, 2006 12:16 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
аз мисля че идеята е добра защото много пъти седяхме с гръб ефектът беше нулев пък и какво толкова ние отвън като излезем може да се поговори и с медиите малко от малко ... не мисля че би трябвало да седим на самия стадион за да изразим протест...
другата идея която ми идва наум е да застанем точно пред самите ложи на Венци и компания и да го освирваме но отблизо 3-4 реда разстояние!

Сря Сеп 27, 2006 12:24 pm
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добре звучи. Сектор "В", бели кърпички, 2-3 плаката. Цивилизована работа.

Сря Сеп 27, 2006 2:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
MeHe_Me_HeMa написа:
аз мисля че идеята е добра защото много пъти седяхме с гръб ефектът беше нулев пък и какво толкова ние отвън като излезем може да се поговори и с медиите малко от малко ... не мисля че би трябвало да седим на самия стадион за да изразим протест...
другата идея която ми идва наум е да застанем точно пред самите ложи на Венци и компания и да го освирваме но отблизо 3-4 реда разстояние!

Подкрепям MeHe_Me_HeMa ! Аз предложих същото в една друга тема. Трябва малко по-радикален протест! Видя се, че по възпитания (слависткия) начин няма да стане и не стана до сега. Време е да изразим по безкомпромисен начин нашето отношение към ръководството. Освен това един по-бурен протест ще има къде къде по-голям отзвук в медиите, а това поне е минимума , който търсим в крайна сметка!

СЛАВИСТИ, ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НИ ИМА!!!

Сря Сеп 27, 2006 3:04 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: НЕКА ВСЕКИ СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ТУК
MeHe_Me_HeMa написа:
И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ДА АПЛОДИРАМЕ ЛЕВСКАРИТЕ

има много начини да се протестира, но да се аплодират говедата е прекалено, за мен си е направо унижение

Сря Сеп 27, 2006 6:50 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
СПОРЕД МЕН В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА ДА Е УНИЖЕНИЕ А ТОЧНО ОБРАТНОТО ПОКАЗВАНЕ ЧЕ ПРОСТО АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ НИЕ ЩЕ СМЕ НА СТАДИОНА

buferi nari4at vi nali

BUFERPARK ARENA ,JIVOT KATO MIGRENA... 9-TI PERON 2 KOLOVOzZzZ XAXAX MAMA VI BUFERSKA

Сря Сеп 27, 2006 7:07 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 7 мнения ]