Призив към привържениците на Славия
Автор |
Съобщение |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Националният клуб на слависта призовава всички привърженици на “Славия” редовно да посещават мачовете на отбора и свободно да изразяват своето отношение към случващото се с него.
Ръководството на НКС е на мнение, че само с присъствието си на стадиона, привържениците на "белите" могат истински да помогнат за тотална и коренна промяна на сегашното положение.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пон Сеп 25, 2006 11:06 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Добре де, не може ли да защитите гласуването си с аргументи?
Кажете, защо да, защо не!!!
Никой не обелва и дума тук!!! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Сеп 26, 2006 8:45 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Тук става интересно. Какво гласуване, какви аргументи? Дайте подробности.
За посещаване на мачовете - ще ги посещаваме. Ще си изразяваме мнението. Как обаче? Това с наобикалянето на ложата и крещене по намиращите се в нея ми се струва несериозна работа. Може би протестиращите трябва да се съберат в сектор "В" и от там скандират и издигат плакати.
|
Сря Сеп 27, 2006 8:26 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3886 Местоположение: Sofia
|
По принцип съм съгласен с призива на НКС и затова гласувах с "ДА". Но не смятам, че на практика можем да накараме хората да идват на стадиона (че и да си плащат при това), за да гледат некви си лигльовци, които по недоразумение са облекли белите екипи, без да имат никакво морално право за това.
Хората ще се върнат на стадиона, когато има за какво. А то е:
1. Талантливи, всеотдайни и можещи футболисти, водени от треньор, доказал поне Европейска класа.
2. Ясно поставени от ръководството високи цели, които се преследват с професионални средства. Това означава, че подготовката на футболистите трябва да се води от доказани професионалисти на всички нива - административно ръководство, треньор, помощници, лекари, психолози, масажисти и т.н.
3. Колективна, технична, зрелищна, ефективна, всеотдайна и мъжка игра на отбора, водеща до резултати, с които да се гордеем в Обединена Европа.
4. Постоянно преследване на шампионска титла у нас и участие в Европейските турнири.
Ако това, горното се случи, то аз ви гарантирам, че за период от 2-3 години стадион Славия ще започне да изпълнява предназначението си, т.е. да събира от 10 до 30 хил.души на мач. ДРУГ НАЧИН НЯМА!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Сеп 27, 2006 9:38 am |
|
 |
MeHe_Me_HeMa
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 10:48 am Мнения: 15 Местоположение: Sofia
|
Spiro написа: По принцип съм съгласен с призива на НКС и затова гласувах с "ДА". Но не смятам, че на практика можем да накараме хората да идват на стадиона (че и да си плащат при това), за да гледат некви си лигльовци, които по недоразумение са облекли белите екипи, без да имат никакво морално право за това.
Хората ще се върнат на стадиона, когато има за какво. А то е: 1. Талантливи, всеотдайни и можещи футболисти, водени от треньор, доказал поне Европейска класа. 2. Ясно поставени от ръководството високи цели, които се преследват с професионални средства. Това означава, че подготовката на футболистите трябва да се води от доказани професионалисти на всички нива - административно ръководство, треньор, помощници, лекари, психолози, масажисти и т.н. 3. Колективна, технична, зрелищна, ефективна, всеотдайна и мъжка игра на отбора, водеща до резултати, с които да се гордеем в Обединена Европа. 4. Постоянно преследване на шампионска титла у нас и участие в Европейските турнири.
Ако това, горното се случи, то аз ви гарантирам, че за период от 2-3 години стадион Славия ще започне да изпълнява предназначението си, т.е. да събира от 10 до 30 хил.души на мач. ДРУГ НАЧИН НЯМА! добре но защо си мислиш че някога това ще стане нашето Ръководство да го направи това просто не го вярвам
защо им е да харчат излишни пари за глупости като могат да си лапат кинтите и без да дават
а това горното аз ти казвам че няма да се случи поне още 10 години докато онзи парцал Венци е в клуба както и ако някой не стегне играчите защото те са некви лигльовци и си мислят че са звезди а с нищо не го показват
ако някой има нещо против това което съм казал нека като ме види на мача с Уефски да ми го каже в лицето аз съм Батерията
|
Сря Сеп 27, 2006 10:54 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: Тук става интересно. Какво гласуване, какви аргументи? Дайте подробности.
За посещаване на мачовете - ще ги посещаваме. Ще си изразяваме мнението. Как обаче? Това с наобикалянето на ложата и крещене по намиращите се в нея ми се струва несериозна работа. Може би протестиращите трябва да се съберат в сектор "В" и от там скандират и издигат плакати.
Става въпрос да агитираме хората да идват на стадиона, вместо обратното, да ги демотивираме! Всеки има познати, които не идват и всеки може да се опита да им обясни защо трябва да идват, въпреки всичко което се случва при нас...... другото е изоставяне на отбора, а точно това иска ръководството, да ни няма там!
Само си помислете ако "грандовете" ни изпаднат в такава ситуация, колко хора ще им ходят на мачовете..... със сигурност по-малко отколкото при нас сега!!!
Иначе сектор В не е лош вариант.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Сеп 27, 2006 5:37 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Ох, ти си имал предвид самата тема. Аз останах с впечатлението, че е имало някакви недоразумения някъде.
Повярвай ми, трудно е. Не бях стъпвал на стадиона няколко години. Въпреки, че през този период издънките ни бяха май само срещу Родопа. Играеха Благо, Веле, Марто, Електричката, Чавдар, Караславов и Йордан Петков. Тогава бях много сърдит на ръководството. От година-година и половина не пропускам домакински мач. Просто имам свободно време и възможност да ходя на стадиона. Не че тая някакви надежди, не че има какво да се види, ама ей така, нали съм славист. Трудно обаче ще навия някой от познатите ми слависти да ходи на стадиона, да гледа слаб футбол, да си плаща за това, да вика против мафията и т.н. Получава се губене на време, при това с негативни емоции. Хората бягат от такива работи. Човек трябва сам да се усети. Точно както повечето от потребителите на форума.
|
Сря Сеп 27, 2006 6:24 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
за мене лично състоянието на клуба в момента е продиктувано от много причини най вече икономически -
софийски имоти доколкото съм запознат беше един от основните спонсори на славия и я покровителстваха хора близки до ръководството на славия, ако не и някой от самото ръководство , в момента софийски имоти са в трагично състояние , бойко борисов , който за мен е един враг на славия , дори в едно предаване по нова телевизия даде пример за малобройност с привържениците на славия , за мен това не е случайно , този човек иска да заграби всичко , действа се тенденциозно по отношение на нашия клуб , в неделния брой на стандарт има статия посветена на софийски имоти и славия , малка е но е много любопитна , повечето от наще шевове от шампионския отбор не са вече между живите , сегашния мажориотарен собственик на славия си ляга с бронирана жилетка , поне така се говори , отвсякъде кранчетата за славия пресъхват , цска възражда баскетбола , волейбола , наще умират , футболния клуб се издържа само и благодарение на трансфери , като не се взимат качествени заместници , с тези налични играчи дори мачът с отбора на дражев за мен не е сигурен , изход за мене ще е ако се сменят собствениците , но имайки предвид това че венци стефанов е доказан наглец не вярвам това да стане доброволно , варианта б група за футболния клуб не би бил толкова лош , може би тогава вече няма да предстваляваме интерес за тези силови групировки и ще дойде човек с ясен бизнес план , проект , който да развие базата , защото като че ли тя в момента ни е най големия капитал , от 8,9 години това което става в славия за мен е тендеция този отбор да бъде унищожен , време е да реагираме , приветствам тази декларация на нкс , въпреки че едва ли венци би се трогнал от нещо , все пак длъжни сме да опитаме всички позволени ни от закона средства за да се противопоставиме на това безчинство на което сме свидетели !
|
Сря Сеп 27, 2006 6:25 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Само да кажа, че другите спортове нямат и не могат да имат нищо общо с ВС. Там си има възходи и падения, но това е нормално в спорта.
Що се отнася до "Софийски имоти", смятам, че там трябва да се търсят интересите на "бизнесмените" в Славия. Всичко около апортните вноски и съучастията ми се струва за прокурор и това е и главната причина да не се е появил мераклия за благодетел на Славия.
Имам и едно предложение- давайте линкове към темите във форума навсякъде, където участвате. Трябва да направим този проблем достояние на цялата спортна общественост, за да има по- голям резонанс. (Разбира се, правете го както трябва, да не ставаме досадни.)
|
Чет Сеп 28, 2006 12:05 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 po interesno
Abe po interesno e da se borim za ostavane v grupata ot kolkoto vsjaka godina dejurno 5-6 mjasto,Venci ima goljama vina da go eba i biznesmena
prodava igra4i za milionimi,i ne zavarta teja kinti za novi igra4i mladi talanti privli4ane na igra4i ot 4ujbina nestava taka
U L T R A S S L A V I A
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Окт 01, 2006 2:53 pm |
|
 |
|