Българските отбори в Европа
Българските отбори в Европа
Автор |
Съобщение |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
dani_slavista написа: И за това , че не са минали групите миналата година и за това трябва да се радваш за турците ли ? то и вие избивахте на смях като падахте от беверен ...
ам купи си очила аз ти казах че тоя мач ми е се тая .....
Чет Сеп 28, 2006 8:54 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Снощи ЦСКА очаквано победи в редовното време. После не знам защо така тъпоумно се отпуснаха и позволиха изравняване. Вместо да се концентрират и да докарат нещата поне до дузпи (Пифа със сигурност щеше да хване някоя), те се изложиха.
Приятно съм изненадан от Локо. Не очаквах, че ще се държат толкова достойно в Ротердам. Въобще и двата софийски отбора срещнаха силни като име съперници, които се оказаха напълно преодолими, но като че ли играчите и треньорите не си повярваха, че имат сили да продължат.
Литекс направо се изложи. Надиграха ги с тактика. Явно Люпко вече набляга повече на ракията и е загърбил поддържането на безспорната си треньорска квалификация.
Оказва се, че през пролетта няма да има български тим в турнирите. ""Левски"" пак ще играят най- дълго в Европа, но мачът Вердер- Барселона напълно потвърждава очакванията, че в групата има 3 силни отбора и изместването на който и да било от тях е фантасмагория.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Сеп 29, 2006 2:28 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Натискахме се за Шампионската лига толкова много и кво.... ето влязохме и кво.... нищо, за разлика от последните две години, когато имахме отбори, които играят напролет в евротурнирите, сега няма да имаме и един. ЦСКА, Литекс и Локо Сф. вече отпаднаха и най-вероятно и "Левски" ще ги последва.... това се оказва един неуспешен и пропилян сезон за българския футбол от гледна точка на подобряването на успеваемостта. Вярно имаме отбор в ШЛ ма там го бият като куче, вярно не е срем да паднеш от Барса и Челси, но 1:8 според мен е най-малкото с което можеха да се отърват!
Пет Сеп 29, 2006 3:03 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Локо за малко щяха да отстранят Фейенорд там, но нямаха късмет
Пет Сеп 29, 2006 11:04 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Евалата на Локото!!! Просто не знам какво става с този клуб. От изпадащ преди две години до шест мача в Европа без загуба!!!
Все пак има и поука! Тяхното ръководство се взе в ръце след като видяха, че нещата отиват много на зле и ето какви са резултатите. Значи какво следва, че след като ние сега сме в тяхното положение от преди две години, след две години ще сме пак в тяхното, но сегашно!!!
_________________ 100
|
Нед Окт 01, 2006 4:32 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аве маки тея пустиняци българските клубове у Европата ве, тея са пълни пияници! Я мислим да ги водим у село да им направим един "Сървайвър". Ще ми играят у Европата, да ги ева!
Пон Окт 02, 2006 6:39 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Имам чувството, че днес БТВ ще превключи на честотите на XXL. Май жанрът ще е hardcore....  В главната женска роля - "отборът" на "народа". 
|
Сря Ное 22, 2006 8:14 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Tony Adams написа: Имам чувството, че днес БТВ ще превключи на честотите на XXL. Май жанрът ще е hardcore....  В главната женска роля - "отборът" на "народа". 
На "Левски" под тройка не им мърда 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Ное 22, 2006 9:17 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
И днес очакваното се случи. ""Левски"" падна, Барса победи без усилия.
Хубав мач, единствено съжалявам, че закъснях и не можах да видя първия гол... Бих определил мача като най - добрия за ""Левски"" в групата, но разликата в класите е очевидна и трудно може да се преодолее.
Няма какво да се лъжем - футболът ни е много далеч от европейските стандарти. Едно време не беше така.
Гледам, Вердер е ударил Челси. В групата става интересно с оглед на предстоящите мачове в Барселона и Лондон.
|
Чет Ное 23, 2006 12:24 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Вердер доста очаквано победи Челси. Горе-долу толкова очаквано, колкото Барса ""Левски"".
За Челси е далеч по-изгодно да премахнат Барса от втората фаза на турнира при положение, че вече си осигуриха участие. Германците пък са в страхотна форма и са най-добрия немски тим за момента, така че всичко е нормално.
Барса и Вердер ще излъчат в директен сблъсък втория отбор в групата, класиращ се за следващата фаза, който почти сигурно ще бъде испански 
|
Чет Ное 23, 2006 12:46 am |
|
 |
|