Войната е безвъзвратно изгубена...освен ако...
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Войната е безвъзвратно изгубена...освен ако...
Просто вече не се сдържах! От няколко дни се възспирах да коментирам кризата в "Славия", но просто вече не издържам!Не искам да обвинявам никого, а най-малко момчетата и момичетата, които редовно ходят на всички мачове и се опитват по всякакъв начин да протестират, но просто за съжаление напълно безуспешно. Съжалявам , че трябва да го кажа , но просто не виждам как нещата ще се променят и за това сме виновни и ние белите фенове-мишки, в това число и аз. Тези, които не измислихме поне един ефективен начин за протест и не направихме много неща, които иначе са по силите им ( отново казвам не визирам активно участващите в безуспешни протести, те заслужават само похвала, не укор ). Наистина нещата няма да се оправят с разни трансперанти, възгласи, искания и декларации, да ме извиняват и от НКС ма кои ги слуша и още нещо , много хубаво са посочили проблемите в клуба и какво? Нима някой го интересува, някой, който има власт да промени нещата. Преди няколко дни ми попадна някъде едно мнение, което казваше нещо от рода, че ние българите си мълчим, когато ни вдигнат билетчето за градския транспорт и затова и не можем да имаме фенове като тези в Гърция, където когато им вдигнат билетчето излизат по улиците и правят мазало. Нещо подобно беше. Именно това имам впредвид- не смятате ли, че е дошло време наистина да покажем, че още сме живи. Надявам се правилно ме разбирате. Има и друго решение, но за него не искам още и да си помислям...
_________________ 100
|
Нед Окт 01, 2006 7:28 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Моето мнение е ,че всички трябва да направим нещо като шествие.Да се съберем примерно на Опълченска и от там до Овча Купел -пеша!
Защото трябва да се чуе нашия глас!!!
|
Нед Окт 01, 2006 7:48 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Окт 01, 2006 9:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Ако бяхме в ерата на т.нар. ДФС-та, отдавна да сме си решили проблема с ръководството. Сега ФК "Славия" е трансформиран в частно акционерно дружество. Ясно е, че сегашните собственици няма да се оттеглят без да получат много пари срещу това свое действие. Изходът от цялата ситуация е да се появи кандидат- купувач, който може да е физическо лице, фирма или консорциум- няма значение какъв е. Важното е да има парите. Тогава вече би имало реална алтернатива, около която привържениците да се обединят масирано, защото ще виждат път към по- добро бъдеще за отбора. И най- вече, ще видят, че този път е ясно трасиран. Накратко- всички тези действия ще имат някакъв реален шанс за краен успех. Докато това не стане, войната ще се развива позиционно и дълготрайно. В никакъв случай няма да бъде загубена. Но просто не виждам как тия ще се оттеглят безвъзмездно, само защото привържениците негодуват. А не виждам смисъл и да остават, защото вече 10 години сме свидетели на това колко си спазват обещанията и какви са техните намерения относно клуба. Положението ще остане безизходно докато не дойде "Чичко Паричко" да отърве Славия от сегашното неамбициозно ръководство.
|
Пон Окт 02, 2006 9:12 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Мишките сме си абсолютно всички! Защото предложихме малко по-радикален протест , а вместо това по горепосочения нашенски начин почнахме да мъдрим писмо до "султана" като в известната картина! Вмсето да действаме веднага седим и обсъждаме нещо което вече сме говорили десетки пъти. Ето точно това мнение на bodzhov_zv мога да ви посоча поне още 5 теми в които е било написано почти 1:1. Седим и си тъпчем на едно и също място! Ако ще правим протест кажете да правим и да го направим с мощ , с викане , с негодуване , а не да им пишем декларации на които те да отговарят в медийте с тия от публиката нищо не знаят. Стига сте крили зад някви безполезни хартии , дайте да ги ударим! 1 цял мач да покажем какво мислим за ръководството! Дума няма да убелим за отбора , а само да негодуваме с/у тъпото бездушно ръководство!
Пон Окт 02, 2006 9:37 pm |
|
 |
MeHe_Me_HeMa
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 10:48 am Мнения: 15 Местоположение: Sofia
|
 АМИ
МОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МОЙТА ТЕМА АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ОК АКО НЕ КАЖЕТЕ КАКВО ОЩЕ БИХТЕ ДОБАВИЛИ
_________________ Buferpark e vashata rodinaaaaaaaa
arabite sa vashite bashti
mangalkite sa vashte maiki
buferi nari4at vi nali
BUFERPARK ARENA ,JIVOT KATO MIGRENA... 9-TI PERON 2 KOLOVOzZzZ XAXAX MAMA VI BUFERSKA
|
Пон Окт 02, 2006 9:40 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 Re: АМИ
MeHe_Me_HeMa написа: МОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ МОЙТА ТЕМА АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ОК АКО НЕ КАЖЕТЕ КАКВО ОЩЕ БИХТЕ ДОБАВИЛИ
http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=2063
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Окт 02, 2006 9:50 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
За вас Та*ак ама иде ми да драсна един E-mail на тоя индиеца(собственика на Кремиковци)да вземе нас да ни купи щом толкова му се харчат парички в БГ,щото рано или късно ПФК Славия ще бъде продадена........само да не скочи някой като Дражев или Христолов че........
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пон Окт 02, 2006 9:50 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Абе всички давате много акъл ама на мачовете никакви ви няма на тоя протест дето го говорите да стоите пред ложите колко човека ще отидат ????? 15-20-30 ???? много акъл много нещо ама на стадиона сме само едни и същи 20 човека

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Окт 03, 2006 1:20 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Много акъл , ама ако кажете , че ще направим такова нещо аз съм там 100 % ! Признавам , че не съм ходил на мач на Славия от мача с литекс и честно казано грам и не ми се ходи! Тръгнах да гледам мача с "Левски" по ТВ и като ни вкараха 1вия гол просто не издържах и отидох да играя футбол с приятели. Е толкова ми е писнало да си хабя нервите вече! Но ако ще има такъв протест ще дойда!
Вто Окт 03, 2006 3:58 pm |
|
 |
|