Войната е безвъзвратно изгубена...освен ако...
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
dani_slavista написа: Абе всички давате много акъл ама на мачовете никакви ви няма на тоя протест дето го говорите да стоите пред ложите колко човека ще отидат ????? 15-20-30 ???? много акъл много нещо ама на стадиона сме само едни и същи 20 човека
Е къв е смисъла да стойм под ложите и да се правим на не знам кво?
Аз предлагам всички, които искат да се разграничат от сегашното ръководство да се преместят в сектор "В" и по-този начин да покажем че не искаме скапаните седалки на Венци В началото може да сме само 5 човека, но постепенно хората все повече и повече ще идват към нас и така поне ще се види, че недоволните нарастват. За това обае трябва постоянство и само постоянство. Така ще постигнем и двоен ефект, като не позволим повече на противникови агитки да се настаняват в сектор "В" , а дори да започнат да се настаняват в "А" няма да е толкова лошо, защото ще си знаем че във "В" сме си само наши хора, а не половината ние, половината говеда! Таа че помислете си аз по-смислен не чак толкова радикален метод на борба какъвто всъщност ми с еиска не мога да предложа!!
_________________ 100
|
Вто Окт 03, 2006 6:01 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: dani_slavista написа: Абе всички давате много акъл ама на мачовете никакви ви няма на тоя протест дето го говорите да стоите пред ложите колко човека ще отидат ????? 15-20-30 ???? много акъл много нещо ама на стадиона сме само едни и същи 20 човека Е къв е смисъла да стойм под ложите и да се правим на не знам кво? Аз предлагам всички, които искат да се разграничат от сегашното ръководство да се преместят в сектор "В" и по-този начин да покажем че не искаме скапаните седалки на Венци В началото може да сме само 5 човека, но постепенно хората все повече и повече ще идват към нас и така поне ще се види, че недоволните нарастват. За това обае трябва постоянство и само постоянство. Така ще постигнем и двоен ефект, като не позволим повече на противникови агитки да се настаняват в сектор "В" , а дори да започнат да се настаняват в "А" няма да е толкова лошо, защото ще си знаем че във "В" сме си само наши хора, а не половината ние, половината говеда! Таа че помислете си аз по-смислен не чак толкова радикален метод на борба какъвто всъщност ми с еиска не мога да предложа!!
И така ще постигнем ефект след 2 години!!!
Вто Окт 03, 2006 7:37 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
az pak 6te kaja..
povtarqt se ne6tata kato ot predi 5-6 godini..
pak idva ma4 s botev..
V sektor si bqhme togava,ima6e rezultat dori i 4asti4en spored men..
sega za6to pak da ne e taka..stiga sa ni zamazvali o4ite,4e te ve4e 4ernomorec si govorqt kak sre6tu nas 6te sa purvite 3 to4ki, za smqh sme ve4e... 
|
Вто Окт 03, 2006 8:46 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
На мача с "Ботев" аз съм във "В" сектор с бяла кърпичка.
|
Вто Окт 03, 2006 10:02 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: dani_slavista написа: Абе всички давате много акъл ама на мачовете никакви ви няма на тоя протест дето го говорите да стоите пред ложите колко човека ще отидат ????? 15-20-30 ???? много акъл много нещо ама на стадиона сме само едни и същи 20 човека Е къв е смисъла да стойм под ложите и да се правим на не знам кво? Аз предлагам всички, които искат да се разграничат от сегашното ръководство да се преместят в сектор "В" и по-този начин да покажем че не искаме скапаните седалки на Венци В началото може да сме само 5 човека, но постепенно хората все повече и повече ще идват към нас и така поне ще се види, че недоволните нарастват. За това обае трябва постоянство и само постоянство. Така ще постигнем и двоен ефект, като не позволим повече на противникови агитки да се настаняват в сектор "В" , а дори да започнат да се настаняват в "А" няма да е толкова лошо, защото ще си знаем че във "В" сме си само наши хора, а не половината ние, половината говеда! Таа че помислете си аз по-смислен не чак толкова радикален метод на борба какъвто всъщност ми с еиска не мога да предложа!! И така ще постигнем ефект след 2 години!!!
А с досегашните глупости тоя ефект го чакаме вече десет?!?!
_________________ 100
|
Вто Окт 03, 2006 10:13 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Tony Adams написа: На мача с "Ботев" аз съм във "В" сектор с бяла кърпичка.
 Ето нещо оригинално за България! Явно малко, по-малко започваме да се разбираме.
_________________ 100
|
Вто Окт 03, 2006 10:15 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
В сектор и това е.... . Дайте поне веднъж да сме единни, защото ни затриха отборчето тяхната кожа мръсна...

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Окт 04, 2006 1:17 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Окт 04, 2006 11:13 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Речено - сторено! На мача с "Ботев" и аз съм във "В" ...
Сря Окт 04, 2006 11:35 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Сря Окт 04, 2006 3:05 pm |
|
 |
|