Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Юношите в първия отбор...
Ето ги и юношите на отбора:Стоян Георгиев,Димитър Воденичаров,Георги Петров,Димитър Симеонов(вратар),Борислав Димитров,Игнат Дамянов,Ивайло Цветков и Мартин Стефанов.
Тези момчета,които според мен заслужават да бъдат титуляри повече от всички други в отбора ни...уж щяха да се налагат юноши на клуба,но наблюдаваме играчи като Стойков,Тодор Колев,Джамбазов и другите мърди да не им пука за отбора.
ВЪН МЪРДИТЕ ОТ СЛАВИЯ НАЛАГАЙТЕ ЮНОШИТЕ НА КЛУБА ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
това е моят призив!
|
Пет Сеп 29, 2006 11:43 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
ВЪН МЪРДИТЕ ОТ СЛАВИЯ
НАЛАГАЙТЕ ЮНОШИТЕ НА КЛУБА
ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Сеп 30, 2006 10:25 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Подкрепям с пълна сила!!! 
Съб Сеп 30, 2006 9:05 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
По-скоро ВЪН ГОВЕДАТА ОТ ОТБОРА!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Сеп 30, 2006 10:00 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
За мен титулярния състав трябва да изглежда по малко по-различен начин
Има си хора,като Мечечиев,Карата,Фугата,Саша Симонович и Ради Рангелов,които 100% заслужават местата си,въпреки слабите си игри напоследък.Трябва да се направи една сплав от юноши и опитни състезатели,готови с чест да носят бялата фланелка 
|
Нед Окт 01, 2006 9:26 am |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Za tova vinagi sum iskal da vikame za uno6ite ama ima nqkolko 4oveka ot na6ta publika kuideto daje i ne znaqt nikoi ot mom4etata i govorqt 4e ne stavalo ni6to ot tqh!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Пон Окт 02, 2006 10:27 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
 Re: Юношите в първия отбор...
Xunep`ToH4e написа: Ето ги и юношите на отбора:Стоян Георгиев,Димитър Воденичаров,Георги Петров,Димитър Симеонов(вратар),Борислав Димитров,Игнат Дамянов,Ивайло Цветков и Мартин Стефанов.
Тези момчета,които според мен заслужават да бъдат титуляри повече от всички други в отбора ни...уж щяха да се налагат юноши на клуба,но наблюдаваме играчи като Стойков,Тодор Колев,Джамбазов и другите мърди да не им пука за отбора.
ВЪН МЪРДИТЕ ОТ СЛАВИЯ НАЛАГАЙТЕ ЮНОШИТЕ НА КЛУБА ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
това е моят призив!
Стоян-1986, Митко-1987, Геша - 1987, Рибата/вратаря/-1987, Боби-1986, Игнат-1987, Пифа-1987, Марти-1987. Поне няма да са умрели души. И ако паднат в някой мач ще се знае, че са млади момчета. Разни там хрантутници, именно като този измисления Ангел Стойков трябва да си ходят веднага.
_________________ www.prosport.bg
|
Пон Окт 02, 2006 10:55 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да, само да ви кажа , че ако тръгнеме така с юноши само Б групата ни е в кърпа вързана. Справка Черноморец Бс и не само те...
Вто Окт 03, 2006 4:02 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Няма да е лошо малко по-често да ги пускат в игра. Марто Стефанов беше в много добра форма по време на подготовката но след това като спряха да го пускат и я загуби. Ще ми се да видя и Димитър Симеонов как се справя на вратата. От Дамянов и Воденичаров също съм останал с добри впечатления от мачовете, които играха в първенството, а изобщо не са ги пускали от миналата година.  За останалите не знам, нито Стоян Георгиев нито Георги Петров са ги пускали. Ивайло Цветков и Боби Димитров много рядко играят. Съгласен съм, че Стойков и Колев не се справят и колкото по-скоро се махнат от отбора толкова по-добре. За Джамбазов не се съгласих, но и той имаше слаби прояви, особено срещу "Спартак". В някои мачове обаче играе много добре. Илиян Трифонов за да е полезен трябва да играе по-често, сигурен съм че може повече. Имаме и други добри юноши, които може да ги вземат в мъжкия състав.
Вто Окт 03, 2006 6:32 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Марто Стефанов трябваше да е титуляр срещу говедата за пръв път ми прави впечатление,но това момче е супер бърз защо играем с един нападател не знам...
Всички наши юноши заслужават истински бялата фланелка...
На мача с "Ботев" ще има плакат в тяхна подкрепа
|
Вто Окт 03, 2006 10:15 pm |
|
 |
|