Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Да му осигурим кредит на търпимост, но доверието трябва да си го спечели. Безрезервно се вярва само на Господ.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 10, 2004 4:21 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ами все пак един отбор трябва да се остави да се развие, да се сработи...А не да се сменят трениорите през два месеца! То не се прави така! Е в другите страни ги държът най-малко по 3-4 години. Т'ва нашето е... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Юни 11, 2004 11:04 am |
|
 |
ULTRABLUE
|
ми аз мисля, че достанич е добър треньор. аз съм от "Левски" и съжалявам, че не го привлякохме, а имахме тази възможност. явно на сираков му трябва управляем треньор като стоилов. мисля, че ако си запазите одбора можете да се класирате и по - добре и от нас тая година.
|
Пет Юни 11, 2004 9:06 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
Ne my vqrvam, no ako vzeme ma4 sre6ty levski - da!
_________________ BELI!
|
Чет Юни 17, 2004 1:50 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Аз вярвам на Кано, защото не се съгласи да бъде подлога на говедата. Когато Достанич докаже, че може да печели възлови мачове, тогава може и да му повярвам. Имаше цял полусезон, и не го направи нито веднъж. Запази отбора, и ако не постигне нищо през есента - вън!
|
Пет Юни 18, 2004 12:00 am |
|
 |
Уайтснейк
|
Въпросът е да не е късно чак в края на полусезона. Ако още един сезон пропилеем, съвсем ще се разпилеем.
|
Пет Юни 18, 2004 12:35 am |
|
 |
Боджов
|
Онзи ден Достанич е издържал изпита за треньорски лиценз:D:D:D. Браво!!!! Сега вече сме спокойни, че ще ги смачкаме говедата. То това е било причината да не вземем нито един мач - имали сме треньор без ценз. Сега обаче..... :D:D:D:D
|
Съб Юни 19, 2004 2:18 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
За говедата не знам, обаче чорбарите можем да ги бием спокойно. Ако в първите 6 мача вземем 12-13 т., по нататък ще бъде доста лесно. Обаче "ако-то" си е с голяма въпросителна. Иначе като състав с нищо не отстъпваме на фаворитете.
|
Пет Юли 02, 2004 7:48 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Abe neznam za drugite, no az li4no mu vqrvam (zasega), puk 6te vidim
|
Пон Юли 12, 2004 12:53 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Според медиите, Люпко сдава поста в Звезда и е предложил на ръководството им младия кадърен и квалифициран специалист Ратко Достанич. Даже провел телефонен разговор с него, но Ратко като истински професионалист е казал, че има договор със Славия, който смята да изпълни докрай, въпреки че условията не са толкова примамливи като тези на звездашите. Професионалист та дрънка... Всичко това са думи на самия Достанич. Той така отказал и на "Левски" пролетта, та се наложило да слагат Мъри Стоилов, щото Наско рече, че не могат да си позволят толкова добър и скъп специалист.
Как смятате истина ли е това или си прави ПР човека? Да го държим ли или да не спъваме професионалното му развитие, като го пуснем в бившия европейски и световен шампион? Тоя Венци срам няма. Така да го спъва:D:D:D
ПП. Надявам се да улавяте ироничната нотка. Да не се появи пак някой да ме обяви за луд:D:D:D
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Сеп 19, 2004 12:37 pm |
|
 |
|