Автор |
Съобщение |
Овча купел
Напреднал
|
А помните ли, че след като скъса с Танев Ицо не го извика за един сбор под предлог, че Стенли имал нужда от почивка. А той играеше за петима в Селтик. Сигурно ето такива неща има...Спомнете си преди няколко дни провокацията срещу Бербатов. И той има друг мениджър. Май мешанията е пълна.
_________________ www.prosport.bg
|
Пет Окт 13, 2006 6:11 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Ми все пак играят за националния! Като не им харесва треньора да си сложат по една фланелка "анти Стойчков" под екипа и пак да си играят. Ма така да ми се отказват е тъпо. Защото в крайна сметка кой губи? На Стойчков ли ще му натрият носа ( съмнявам се, той ще си продължи по неговата схема) или най-големият губещ сме ние феновете? Абе сички ми се правят на много важни...
_________________ 100
|
Пет Окт 13, 2006 8:20 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Абсолютно съм съгласен с Йосиф.Факт е,че на Стоичков ще си отиде,но ние ще берем равенства с средняци и слабаци.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Окт 13, 2006 2:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
А помните ли поведението на Стоичков и Лечков по време на квалификациите за СП`98 и на самото първенство? Каквото повикало, такова се обадило.
Нормална практика е несъгласните футболисти да бойкотират националните отбори и никой не прави трагедии от това.
Пътят към отстраняването на това гнило котило от върховете на футбола ни е този- сегашните национали да ги турят в ред. Защото всички в БФС доказаха своята некадърност и зависимост от икономически интереси, но все още се ползват с подкрепата на благоговеещите пред "четвъртите в света".
А ето и нещо от гол.бг
Цитат: А всъщност каква е истината? Реално погледнато изглежда медийте са единственото място, в което двамата противници (от вчера - б.а) ще могат да се разберат. А причина е, че от година те чисто и просто не си говорят!
Стоичков и Стилиян не комуниират помежду си след световната квалификация срещу Хърватия в София. Тогава лъвовете загубиха с 0:1. След загубата Стоичков директно обвинил в очите капитана си, че заедно с още няколко играчи са продали срещата на "шахматистите".
Двамата имаха търкания и около турнето на националите в Япония тази година. Селекционерът до последно настояваше Петров да пътува. От тогавашният му тим Селтик обаче отказаха да го пуснат с мотива, че трябва да участва в бенефиса на Алън Шиърър. "Стилиян е българин и трябва да играе за България, а не в някакви бенефиси", избухнал Стоичков.
А последният скандал се разразил след мача с Люксембург. Дни преди двубоя треньорът обявил, че Петров ще играе зад нападателите срещу тима от Великото херцогство. Малко преди началото на срещата обаче Стоичков променил тактиката си и поставил Стенли в по-задни позиции.
Свидетели на разговора разправят, че халфът се възпротивил, но Христо бил непреклонен: "Моята дума е закон и трябва да се изпълнява!"
На полувремето Стилиян отново поискал да играе напред, след като нападението ни изпитва трудности. Тогава Стоичков отново му повишил тон и троснато отвърнал "Ти да мълчиш!".
Това вече преляло чашата и след мача вече бившият капитан на националния отбор първо пред Димитър Бербатов обявил решението си да напусне. А след това и пред самия Стоичков.
Двамата разменили следния диалог:
- Ти си един двуличник! Първо казваш едно, а след това друго. Аз напускам! Докато ти си треньор кракът ми няма да ми стъпи в отбора, казал Стилиян. - Ходи където искаш! Да не мислиш, че ми дреме”, отвърнал Стоичков.
Сега остава само едно: да разберем кой кого във войната Стилиян - Стоичков!
|
Пет Окт 13, 2006 3:23 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ако така стоят нещата, ето какво мисля:
Без значение прав или не, треньорът винаги има думата и никой от футболистите няма право да оспорва неговите решения. Има йерархия, която трябва да се спазва. Стилян не е мениджър на отбора и ако Стоичков го пусне ляв защитник, Петров трябва да играе ляв защитник. Старши треньорът е за това - за да дава указания, за да води отбора и най-вече за да имат думите му тежест при определяне на състава и взимането на важни решения.
Точно заради липсата на подобен треньор се провалихме на европейското - просто защото думата на Марков не тежеше, човек със слаб и мекушав характер.
Докато колкото и слаб като треньор да е Камата, просто не виждам кой мениджър, било Данчев, било Танев, би могъл да му наложи собственото си мнение.
Позицията на треньора е за да се уважава!
|
Пет Окт 13, 2006 6:58 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Да се маха, не мога да го понасям! И без тва мнението ми е, че този футболист е нищо, играе като държи топката и подава назад в 95% от случайте.... тва е мое мнение, казвал съм го и друг път и много хора не са се съгласили и не искам пак да се почва тоя спор щото не ща! Мнението ми е такова и то пак няма да се промени....
Пет Окт 13, 2006 7:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Проблемът е в това, че по този начин се отказаха и Здравко Здравков и Илиян Стоянов. А със сигурност ще има и още. Що се отнася до мениджърското влияние, случаите Пеев, Иванков и Топчо са достатъчно красноречиви. На практика Стоичков може да ни класира за Евро`08 само като подаде оставка.
ПП. Позволих си да добавя анкета, въпреки че не съм се допитал до автора на темата.
Последна промяна seth на Пет Окт 13, 2006 7:40 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 13, 2006 7:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ne che zastavam na stranata na Stoichkov, obache Stenli v sluchaq otnovo se proqvqva kato pylna mishka i predatel.
Ako imashe problem s managerskite interesi na Tanev i Sirakov, mozheshe da go kazhe, Samo che toj nishto ne kaza vsyshtnost - kakvoto imal da kazva, go bil kazal na Ico i nqmalo da go spodeli. Spored Topsport, na koito ne vqrvam napylno, osnovnata prichina e bila v reshenieto na Stoichkov da go pusne s defanzivni funkcii, a ne s ofanzivni i ottam se pochnalo. Ako tova naistina e taka, znachi Stenli e syshtoto leke kato Peev - kydeto te pusne trenjora, tam igraesh. I Borimirov i Ivaylo Yordanov ne bqha defanzivni futbolisti, ama kato Penata gi pusna kato takiva na osminafinala s Mexico, te se razdadoha dokraj i nikoj ne se oplaka.
I oshte neshto - ako Stenli e imal problem sys Stoichkov, toq problem ne e ot macha s Luxemburg. Mozheshe da napusne nacionalniq oshte lqtoto, predi kvalifikaciite da pochnat. Da, ama lqtoto toj reveshe za transfer ot Celtic, s koito beshe podpisal za nqkolko godini napred i beshe razpravql kak e gotov da zavyrshi karierata si tam, i nqkak si ne vyrveshe da napusne nacionalniq - za edin transfer vinagi e po-dobre da si kapitan na nacionalen otbor. No kakto sys Celtic, taka sega i s nacionalniq - ne mu se igrae veche, dovolen e che e v Aston Villa. A samo pred nqkolko meseca obeshta na nas, fenovete, klasirane na evropejskoto, che i za final govoreshe neshto.
Kato futbolist shte lipsva, zashtoto i bez tova sme slabi v centyra, obache kato se ima predvid kak se skata i nishto ne igra poslednite nqkolko macha, vse taq. Nikogo ne mozhesh da nakarash da igrae nasila, a az lichno predpochitam ne chak tolkova dobri futbolisti, koito obache izlizat za nacionalniq s misylta da izorat terena i da dadat vsichko - kato bydeshtiq kapitan.
|
Пет Окт 13, 2006 7:32 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
За мен пък Стилиян е абсолютно прав.
Да - треньора е за да се уважава.. но какъв е тоя,че ще му вика "Ти да мълчиШ" или "Моята дума е закон" ???
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Окт 14, 2006 8:05 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
В създалата се ситуациа Стилян не мога да кажа, че е прав той просто е един разглезен лигьо, които и преди е оставял отбора в едни от най-важните моменти, колко мача пропусна заради натрупани картони, сигурно няма мач в които да е играл миналата квалификация и да не е получил картон, да не говорим и за слабатаму форма от доста време на сам. Помисли се май за много голям и важен твърде рано. Разбирам да блести с игратаси да прави подобни изпалнения. Не бил съгласен с треньора, треньора е треньор за да взима той решениата, а не "играчите", когато отбора губи не "режат" главата на някои съзтезател, а на треньора. Не че и на Стоичков не му е наближило, но това по никакав начин не управдава Стилян.
Всичко се връща така преди направи и Стоичков....
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Окт 14, 2006 4:40 pm |
|
 |
|