Prosto ne mi se govori za koi pat stava tova i vsichki stavame mishki i vse edno nqma nishtu takova ,a to e do nas
Az sam se izpravql SAMI4AK (a znam che i drugi ot nas,drugi ne)na boi sreshtu takiva grupichki i to za dosta po mirilybivi neshta kato patuvane 'predi,sled' ma4 v daden transport ,koito e palen s takiva provokatori ,a az sam vse s ne6tu na slavia (zatfa i nikoi ot moite frs ot kvartala mi neshte da hodi s men na mach

) i prosto nemoga da si go prostq da go skriq shala ili fanelkata kato povecheto slavisti za sajelenie sled mach s chorbata ili govedata....
..drug primer e da kajem v drug grad ne sam s eskurziqta ot NKS , a sam sam utishal kakto beshe v Stara Zagora 1-2 puti i tova ne znachi che pak she si skriq shala NE hodih si iz grada predi macha!
Tova ne me pravi geroi ili neshtu drugo poveche ,nito e bezmislen boq koito otnasqm(makar nikoga da ne ostavam i az po nazad), no kakto bi kazal sigorno nqkoi 'Tfa e bezmisleno da se prai samo da te biqt' e neznam ama az prosto si stoq zad slavia i si se gordeq s tova ,a NE DA SAM MISHKA!
izvoda ot tova koeto napisah ot moq strana e che podkrepqm temata
p.s. Ne stava duma koi kogo poveche sa go bili ili koi kogo e prebil i t.n. prosto trqbva da si zashtivame SLAVIA tfa e!Nie ako sme mishkite ,to kfo ostava za drugite na stadiona....