Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Войната е безвъзвратно изгубена...освен ако...
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Ние........не сме дореееее , Ние не сме добреее.... ! Няма оправянеее...

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Окт 22, 2006 9:54 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
dobre de tova be6e lo6 primer.
No prosto mnogo se govori a malko se var6i?
I ne6to kato se izvar6i efekta kakav e?
Nikakuv!
triabva da se napravi ne6to seriozno!
|
Нед Окт 22, 2006 12:06 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
sandokan написа: Mom4eta znaete li kakvo? V momenta ziveja v Dania. VINAGI sam podkrepial ''Slavia'' . ot kakto az se pomnia vse sme v kriza i sme super zle.
Ako az biah na va6e miasto 6tiah da napi6a edno pismo, v koeto pi6e kolko sum nedovolen i 4e ve4e mi pisna ot na4ina po kojto Slavia igrae, 4e niama nikakva motivacia v igra4ite, 4e stadiona ve4e vse pove4e se oprazva i taka natataka. Na sledva6tia domakinski ma4 6tiah da otida i go vra4a li4no na gospodin Stefanov i na niakoia media (vestnik ili tv)! No kak kato sam na 5000 km ot lyubimata strana.
V tozi forum mnogo se govori no ni6to ne se pravi. Kakvi bexa tia karpi4ki? I te kvo pomognaxa? NI6TO? Napravete ne6to seriozno mom4eta.
Neka Grisha Ganchev da ni kupi otbora, po-dobre toj ot kolkoto stefanov :s
Tова , което го предлагаш вече го направихме преди около година. Виждаш какъв е резултата, нали ?
Пон Окт 23, 2006 11:11 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
C/\ABuCTA написа: sandokan написа: Mom4eta znaete li kakvo? V momenta ziveja v Dania. VINAGI sam podkrepial ''Slavia'' . ot kakto az se pomnia vse sme v kriza i sme super zle.
Ako az biah na va6e miasto 6tiah da napi6a edno pismo, v koeto pi6e kolko sum nedovolen i 4e ve4e mi pisna ot na4ina po kojto Slavia igrae, 4e niama nikakva motivacia v igra4ite, 4e stadiona ve4e vse pove4e se oprazva i taka natataka. Na sledva6tia domakinski ma4 6tiah da otida i go vra4a li4no na gospodin Stefanov i na niakoia media (vestnik ili tv)! No kak kato sam na 5000 km ot lyubimata strana.
V tozi forum mnogo se govori no ni6to ne se pravi. Kakvi bexa tia karpi4ki? I te kvo pomognaxa? NI6TO? Napravete ne6to seriozno mom4eta.
Neka Grisha Ganchev da ni kupi otbora, po-dobre toj ot kolkoto stefanov :s Tова , което го предлагаш вече го направихме преди около година. Виждаш какъв е резултата, нали ?
Ama v mediite ne sa raz4u?
|
Пон Окт 23, 2006 3:06 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Разчу се и то доста имаше ни във всички вестници

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Окт 23, 2006 4:19 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
sandokan написа: Mom4eta znaete li kakvo? V momenta ziveja v Dania. VINAGI sam podkrepial ''Slavia'' . ot kakto az se pomnia vse sme v kriza i sme super zle.
Neka Grisha Ganchev da ni kupi otbora, po-dobre toj ot kolkoto stefanov :s Focus-Sport.net написа: Гриша Ганчев ще помага на третодивизионния Септември (София), съобщи президентът на столичния клуб Христо Амбукели-Тако. „Разбрахме се за всичко, през следващата седмица ще подпишем и договорите", обясни той пред репортер на Агенция Фокус./ Идването на Ганчев означава, че най-голямата и престижна школа в столицата ще може да бъде запазена. „Просто през последните месеци ни откраднаха над 30 играчи от останалите отбори. Заради това се обърнахме за съдействие към шефа на Литекс, обяви Амбукели. Гриша Ганчев направи и най-модерната школа в Ловеч, която носи името академия „Литекс". И там бяха привлечени куп перспективни футболисти.
Пон Окт 30, 2006 8:01 pm |
|
 |
|